Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Zatlers pēc ārkārtas sēdes aicina valdību strādāt no rīta līdz vakaram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rudā kaķe
r
Ētera laiku varētu izlietot arī lietderīgāk.
...
.
cik dziļa doma!!!!!!!!!!!!!!!!!! fiz-kuļturai radusies.
Nasing spešel :)
N
Saeimai būšot par trīs miljoniem lielāks budžets. Premjers bezspēcīgs Saeimai būšot par trīs miljoniem lielāks budžets. Premjers bezspēcīgs
rinķī apkārt
r
Un tu domā, ka tas būtu sliktāk, kā nežēlīgais naudas trūkums, kas paralizē tautsaimniecību? +++devalvēts lats - kam sliktāk, kam labāk. Tas atkarīgs no maka biezuma :)
nu nu
n
Zatleršovs
čiepa
č
citādi kādu rītu pamodīsimies un konstatēsim, ka lats pēkšņi ir devalvējies - pats no sevis :) ----------------------------------- Un tu domā, ka tas būtu sliktāk, kā nežēlīgais naudas trūkums, kas paralizē tautsaimniecību? Paanalizē, padomā ar galvu, kas Latvijai būtu labāk! Ne zviedru bankām, bet LATVIEŠIEM! Mums jau sen goda lieta ir kalpot visiem, tikai ne savai tautai un valstij! Gods kalpot SVF, EP, visādiem komisāriem un emisāriem, visādiem mistiskiem, nez kad dotiem "solījumiem", kā Abrenes sakarā. Bet pašu bāleliņiem laukos nav ne darba, ne cerības. Un nevajag viņiem nekādus importus, bet vietējo maizīti nopirkt! Domā poļi, angļi, visi citi ir apaļi muļķi? Jo sen jau savas valūtas klusi un mierīgi nobrucinājuši atbilstoši tirgum. Tikai Latvijas lats stāv kā sālsstabs! Laikam mums visstabilākā ekonomika!
Marika
M
pietrūka realitātes šajā šovā. Kad runāja Rozentāle, tad viņa pateica, ka naudas tagad visam pietiek, jo premjers atļāvis tērēt un pārdalīt naudu, kas paredzēta novembrim un decembrim. tad tagad ko iztērēs septembrī, oktobrī visu 2009.gada naudu un ko pēc tam. atkal bļausim un iesim ielās?? prasīsim, ka Eiropai mūs ir jāuztur?? paši taču nevaram nopelnīt.
Senais>un
S
Jūsu piebilde būtu precīzāka,ja teiktu tukšo , tālāk kā tekstā.
Clash
C
Tikai vēl Valdis jāpierunā ka šie vecie onkas būs tie nominējamie
Super!
S
Strādās no rīta līdz vakaram un saņems maksu par virsstundām, un beigās sanāks, ka virsstundas vien strādājuši!
Mr. X
M
Viņi jau tāpat bez aicinājuma ir aptīrījuši mūs un mūsu kabatas un nenogurstoši turpina to darīt.
Mr. X
M
Kārtējais ppš (pasēdējām, papļāpājām, šķīrāmies) pasākums.
Oskars
O
ZATLERS TAISĀS PĀRŅEMT VALDĪŠANU ar TP ZAGĻIEM , tas būšot Latvijas gājiens ar ZIRDZIŅU pret EIROPU , lai turpinātu sūkt MILJARDUS priekš KRIEVU MAFIJAS .
IDEOTS
I
Otrdiena, 15.septembris (2009) | Ziņu aģentūra LETA Ja valdība izšķirtos nākamā gada budžeta veidošanas procesā nemazināt izdevumus sociālajai jomai, tad pārējos izdevumus nāktos mazināt dubultā, šodien valdības ārkārtas sēdē sacīja finanšu ministrs Einars Repše (JL), komentējot Labklājības ministrijas (LM) piedāvāto valdības protokollēmuma projektu. LM bija vēlējusies, lai valdība vienojas, ka, sagatavojot valsts budžetu 2010.gadam, samazinājumam netiek pakļauti izdevumi sociālajai aizsardzībai. Šādai Repšes nostājai piekrita arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL). Repše uzsvēra, ka finansējums sociālajai jomai veido vislielāko izdevumu sadaļu. Tāpat jau šogad sociālajā budžetā tiek prognozēts 200 miljonu latu liels deficīts. "Padomājiet, vai mēs esam visu šo gatavi samazināt uz pusi," brīdināja finanšu ministrs, kā alternatīvas minot daudz krasāku izdevumu samazinājumu sabiedriskajai kārtībai, valsts aizsardzībai u.tml.
abava
a
---------------Un tu nezini, kāds būtu sausais atlikums, ja kaut vai puse no šiem cilvēkiem nebūtu savās vietās. Mēs jau redzam tikai nesasniegto. Tāda ir latviešu daba--------------------- Nezinu - tieši tāpat kā Tu nezini, kāds būtu sausais atlikums, ja pārējiem strādājošiem algas būtu vismaz 4 reizes lielākas par viņu pašreizējām algām. Runa nav par atšķirību principā, bet par samērīgumu. Katra profesija savā vietā ir neaizstājama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas