Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Zatlers: plāni sāk kļūt par sērgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
TP un LPP, protams, rūp izvairīties no soda un turpināt līdzšinējo politiku. Bet arī par Dombrovska valdības darbu taču jau sen ilūziju nav - prakstiski jau notiek tikai aizņemšanās un griešana, bet reālu reformu un reāla darba nemaz nav.
osis
o
Prezidenta kungs,vajadzētu apsvērt par ārkārtas vēlēšanām,jo TP un LPP nodarbosies tikai ar populismu,darbības imitāciju,visādos veidos traucēs Valdības darbu!
Protams...
P
Kā tad - vispirms viņi prasa, lai trīs ministrijas saliek vienā, pēc tam prasīs, lai šo vienu atdod Šleseram... :(
un vēl
u
Šāda ministrija ir Igaunijā. === Ministriju skaitam nav lielas nozīmes, svarīgi, lai tās trādā valsts, nevis savās vai oligarhu interesēs. Igaunijā nav tādu zagļu - tie jālikvidē vispirms, tad arī nauda parādīsies un uzplaukums sāksies. Tāpat kā 100 gudrie nespēj atbildē't uz to, ko viens pamuļķais pajautā, tāpat Latvijas tauta nespēj tik daudz samesties nodokļos, cik 10 oligarhi spēj visādos veidos nozagt. Un tautai vēl jāparūpējas arī par sevi, citādi - striķis kaklā, jo oligarhi jau valstij nepalīdzēs, tie prot tikai nāsīs raust.
labais
l
apvienot .. un ... izveidojot Tautas Partijas Labklājības ministriju ...
Zdavovska k-gs
Z
Zatlers - muldoņa un lupata, kurš pats lokās visiem vējiem līdzi, pakratīja Dombrovskim pirkstu. Kauns, Zatler!
Jukums
J
Redzu un saprotu - arī to ko nepasaka saprotu. Un to kas notiek vai nenotiek arī saprotu. Lejupslīde taču turpinās, bet reālas darbības kā nav tā nav. Cēloņus pat netiek mēģināts novērst - tā vietā cīnās par varu un mēģina novilkt līdz vēlēšanām uz aizņemtās naudas rēķina.
!
!
Varbūt, ka ministriju skaits ir normāls. Bet normāls nav tur algoto ierēdņu skaits, ierēdņu padomnieku skaits un automašīnu ar šoferiem skaits uz vienu ierēdni.
ērce
ē
un ja Saeima netiks ar to "sērgu" galā, tad Zatlers atlaidīs Saeimu....
atmoda
a
Mūsu politiķi ne uz ko nav spējīgi-pilnīgi visi, viņi par velti saņem algu. Paskatieties kā māk strādāt ārzemju apdrošināšanas kompānija, ātri un labi. Kas ir Latvieši, vai tiešām nav dukas??? Tas viss tikai tāpēc, ka valdība, deputāti un ierēdņi dala savā starpā (mūsu nopelnīto naudiņu), tikmēr ārzemju kompānijas ātri un labi izdomā veidus kā un uz ko Latvijā var nopelnīt. Kauns, mums nav savas apdrošināšanas kompānijas iedzīvotājiem, nav likumu par lombardiem! Strādāt vajag!!!!!
TV
T
Nu , prezident! Laiks saprast, ka šajā valstī visdumjākos lēmumus un priekšlikumus piedāvā tikai un vienīgi Buldozers. Uz neko vairāk viņš nav spējīgs. Un vēl viņš grib būt par premjeru un tad jau Latvijai ir pilnīgs vāks. Un vēl viņš taisīs uzņēmēju partiju, kas jau pēc pašas būtības ir pilnīgs idiotisms. VAJADZĒTU PADOMĀT, KĀ TO MURMULI IZOLĒT NO SABIEDRĪBAS.
a
a
pēdēja laika valdim sak jiet greizi
cony
c
No plaaniem pat plaanaas pankuukas nevar uzcept-
jautājums nopietns
j
Jukum , tu ko , vai galīgi nesaproti ko Zatlers saka?
Jukums
J
Acīmredzot, pat Zatleram sāk piegriezties valdības bezdarbība un viņš tā diplomātiski sāk dot mājienus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas