Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: Programma nav lozungi. Tā ir rīcības programma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurzemnieks
K
"Mūsu paaudze dzīvos komunismā" bija rakstīts Ņikitas Sergejeviča Hruščova PSKP 20. kongresā prezentētajā "PSKP Programmā" Arī tajā piedalījās apmēram tik pat daudz delegātu, cik tagadējā Valda/Lilitas partijas kongresā. Var būt, ka mēs jau tagad dzīvotu komunismā, ja vien padomju tautas un visas mieru mīlošās cilvēces ienaidnieki nebūtu sagrāvuši pašu PSRS. Mazliet nepietika laika. Zatlera solījumi ir daudz drosmīgāki. Viņš kā bijušais septiņdesmito gadu komjaunatnes sekretārs to pašu sola paveikt Latvijā nieka 7 gados. Tikai pacietieties un pirmajos 6 gados neko neprasiet. Kā viņš pats tagad atzīstas, viņa partija ir veidojusies dziļā pagrīdē Jūrmalas rezidences slepeno telpu klusumā veselus 2 gadus, pēc komunistiskā vēsturnieka Konrāda Sondora atvases Sandras Sondores-Kukules iedvesmas un padomiem. Tagad tā iznāk dienas gaismā, un tautas Vadonis Zatlers, tāpat kā dižais vispasaules darbaļaužu vadonis Ļeņins, atkal sauc veco Iļjiča saukli: "Ir tāda partija!
tāpat vien
t
bet kur ir tā slavenā programa? kāds to ir redzējis?
cilvēki esiet modri!
c
Zatlera Reformu Partijas īstā programma: 1) ekonomikas liberalizācija un deregulācija (t.s. „valsts neiejaukšanās ekonomikā”); 2) valsts un pašvaldību sektora privatizācija; 3) finanšu disciplīnas ieviešana (minimāls budžeta deficīts uz sociālo izdevumu un attīstības programmu rēķina); 4) īpašuma un īpašnieku (sevišķi t.s. ārvalstu investoru) tiesību pastiprināta aizsardzība (pat ja tas kaitē sabiedrības interesēm); 5) ierobežojumu atcelšana tiešajām ārvalstu investīcijām; 6) brīvi konvertējamu valūtu ieviešana (atteikšanās no suverenajām valūtām); 7) ārējās tirdzniecības liberalizācija (atteikšanās no nacionālo tirgu aizsardzības); 8) finanšu tirgu liberalizācija (atteikšanās no regulēšanas, aplikšanas ar nodokļiem, jebkādu barjeru noteikšanas u.c.); 9) nodokļu samazināšana (nodokļu nastas pārcelšana no nekustamajiem īpašumiem un finanšu kapitāla uz nesamērīgu darbaspēka un patēriņa aplikšanu; no bagātajiem uz nabagiem); 10) valsts budžeta struktūras reorganizācija, atsakoties no valsts subsīdijām, par prioritāti izvēloties primāro veselības aprūpi, pamatizglītību un infrastruktūru.
Virstēvs
V
Programma nav lozungi. Tā ir rīcības programma," akcentēja Zatlers Cīņa pret oligarhiem protams ir komiska, bet zaglera programmā ir pilnīgi konkrētas lietas, kā piemēram samazinātā PVN likvidēšana, kas Latviju atmetīs totālā feodālismā un nabadzībā. Ja tā ir viņa rīcības programma, es viņa potenciālos vēlētājus aicinātu trīs reizes padomāt, pirms balsot par šo ultraekstraliberālo veidojumu. Tiks izvaroti PILNĪGI VISI Latvijas iedzīvotāji (izņemot protams zagleristus un banku oligarhiju)
ops
o
kur Jūs redzējāt šo programu? es pie labākās gribas neesmu spējis to atrast
  • 0
  • 1
Apmierinātais
A
Pats galvenais - likvidēt partijas. Ja tas netiek darīts, viss pārējais ir tikai putekļi.
Nedod Dievs!
N
Lai šāda programma vēl tiktu īstenota!
lauķe
l
Dziļā pagatnē krustneši zem ticības nesēju karoga pulcināja visdažādākos ļautiņus - gan ticīgos, gan afēristus gan piedzīvojumu meklētājus....... Šķiet , ka zem Zatlera krusta pulcēsies tml. sabiedrība..... Nebalsošu par ZRP!
ZOO
Z
Tas drīzāk nav Ztlera krusts bet Sorosa sešstūru zvaigzne.
  • 2
  • 0
ZOO
Z
Zatleru aktīvajā politikā nevar nosaukt par korumpantu vai zagli. Savukārt, Lembergs,Šķēle un Šlesers regulāri staigā pa tiesas zālēm. Padomājat taču! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Vai ne šie vīri viņu savu laiku iesēdināja tajā tronī?
Nemels ZRP
N
Zatlers izrādījās megapaklausīga un turklāt gluma marionete jo fiksi vienus saimniekus nomainīja pret otriem, stiprākiem. Ja mēs zatleristus ievēlēsim, būsim totālā svešvaru pakļautībā jo zatlers ir pierādījis, ka viņš lieliski prot izkalpoties stiprākajam, tur vienmēr degunu pa vējam. Mēs ar zatleru sīkos pašmāju oligarhus esam nomainījuši pret globālajiem dižoligarhiem, daudz plēsonīgākiem un ciniskākiem.
  • 2
  • 0
ZOO
Z
Ja Zatlera lēmums n2 par saeimas atlaišanu būtu izskanējis aprīlī kad viņš bijā pārliecināts par savu otrreizējo pārvēlēšanu es domāju viņš vēlēšanās iegūtu visus 50%Bet tagad es no visas sirds smiešos(ne aiz priekiem) ja pēc vēlēšanām SC un ZZS iegūs pietiekoši balsu lai veidotu koalīciju. Tad jāsāk domāt ka tomēr Zatlers līdz šim vēl ir doļā.
  • 0
  • 0
ZRP biedrs
Z
Tad jau jābalso atkal par tiem pašiem, kuri Zoo Dārzos valsts likteni lemj!?? Manuprāt ZRP, tomēr, ir jauna alternatīva. Jāpiebilst, ka tie kuri iebīdīja Zatleru neguva gandarījumu, jo Zatlers neizrādījās par paklausīgu marioneti. Šobrīd šis cilvēks mēģina iedabūt politikā jaunus cilvēkus. Mana cerība ir, ka šie jaunie neiekritīs veco "vēžu" slazdos. Ar cieņu, visiem! Balsojiet par ZRP!
  • 1
  • 1
ZOO
Z
Iesēdināja tronī pēc savstarpējās vienošanās zooloģiskajā dārzā.
  • 2
  • 1
ZOO
Z
ZRP kā ne vienā citā partijā tiek attīstīts personas kults. Es katru dienu lūdzu dievu lai mūsu tautai atgriežās prāts. Zatlers bija, ir, un paliks NIECĪBA. Ja kādu māc šaubas paanalizējiet viņa atrašanos(atrašanos nevis strādāšanu)prezidenta amatā, palasiet viņa oponentu komentārus, ar kuriem viņš pat baidās ielaisties diskusijās, jo viņiem ir 99% taisnība.
ZRP melim
Z
Staigāt pa tiesu zālēm vel nenozīmē būt vainīgam. dombrovskis pretlikumīgi nozaga pensionāriem pensijas un tikai Satversmes tiesa apstādināja šo ārprātu, PĒC IDEJAS DOMBROVSKIM BŪTU JĀIET TIESAS PRIEKŠĀ, bet kurš tad šamējo tiesās, ja KNAB ir vienotības filiāle, bet banku oligarhi ir vienotības sponsori
  • 1
  • 0
ZOO
Z
Man pat prātā nenāk viņu salīdzināt ar kādu no diktatoriem Ļeņinu, Maudzedunu, Hitleru, šie vīri tomēr bija personības un mācēja aiz sevis vest stulbo tautas baru. Zatlers taču ir pilnīgā nulle un viņa programma ir vienīgi tukši lozungi. Vai tad patiešām daļa no mums balsos par šo ne vienam nepazīstamo neveiksminieku braņdžu. Sabiedrībā daudz maz pazīstamiem cilvēkiem jau pēc pirmās sarunas ar šo Saulceri atkrīt vēlēšanās piebiedroties šai neadekvātajai kompānijai.
  • 4
  • 3
Zaptes biedram
Z
Nu tavam Zapteniekam arī būtu jāstaigā, ja lieta tiktu beidzot laista apgrozībā, bet tagad šim aste bluķī un 4 gadus gulēja kā zoja un ļāva jenotiem tautu laupīt. Varonītis- nabadziņš.
  • 2
  • 3
ZRP biedrs
Z
Diskutēt ar zagļiem un nodevējiem nav cienīgs pasākums. Starp citu, pirms kritizēt, paskataties uz sevīm - gan jau esat kādam policistam piečuku devuši vai arī kādu aploksni saņēmuši? Zatleru aktīvajā politikā nevar nosaukt par korumpantu vai zagli. Savukārt, Lembergs,Šķēle un Šlesers regulāri staigā pa tiesas zālēm. Padomājat taču!
  • 3
  • 3
Nu kā tā var!
N
Tu tik nievājoši izsakies par mūsu sauli, varoni, aplaoksni un surusa pastnieku! Nu kā tā var! Tautiņai tak laimē jādej, kad tautu tēvs un labdaris tagad no miega modies kā tāda saulcerīte pēc lielās siles pjankas. Nu kā tā var.!
  • 2
  • 5
ZRP biedrs
Z
Šai partijā ir politikā jauni un aktīvi cilvēki kuriem ir vēlme darīt, nevis kampt! Vēl daudz jāmācās, bet mani šai partijā saista tas, ka savu viedokli par jebkuru politisku jautājumu var izteikt un tas tiek ņemts vērā (vismaz uzklausīts). Tā vietā lai gānītu, - pievienojaties! TAS IR VIENĪGAIS VEIDS KĀ IETEKMĒT PROCESU. p.s. ZRP netiek attīstīts viena cilvēka kults, bet tiek veidota komanda, kura reāli var mazināt esošo mega-koruptīvo valsts pārvaldes sistēmu.
diedrs
d
komanda kas sastāv no šaura loka ,saviem cilvēkiem ,nemelo tautai tur ne tuvu nav tas ko solīja Zatlers.
  • 0
  • 0
Jūtu līdzi
J
Virstēv, lasīju ZRP programmu. Precīzāk, to, kas rakstīts zem nosaukuma programma. Tur nav "Zatleristi piedāvā maznodrošinātajiem atņemt PILNĪGI VISU". Sēnītes ēdam? Turi pa rokai telefonu ar jau savāktu nummuru 112!
  • 0
  • 0
Virstēvs
V
ārkārtīgi īpatnēja ekonomikas programma partijai, kura negribot kampt. Labi, varbūt tās biedri neko nekamps, bet līdz šim tieši Latvijas maznodrošinātākie slāņi apmaksāja visas banku oligarhu neveiksmīgās afēras. Zatleristi piedāvā maznodrošinātajiem atņemt PILNĪGI VISU, bet ne vārda par banku spekulantu kaut minimālu ierobežošanu. Jūs esat BANKU OLIGARHU KAMPĒJU PARTIJA!
  • 1
  • 1
Jukums
J
Izskatās, ka Zatlera reformu partija tomēr drusku aktīvāka būs par Dombrovska Vienotības bezgalīgo muļļāšanos un vismaz kādas reformas drusku pakustēsies. Dombrovskim vispār citu ideju ka vien griešana un mazo algu iesaldēšana nav. Ceru, ka Zatlers vismaz drusku saks reformēt absolūti idiotisko nodokļu sistēmu, lai gan neesmu drošs, ka šīs reformas būs visas tautas, bet ne atkal kada šaura slāņa interesēs. Es tomēr dodu priekšroku VL. Atzīmēšu vēl, ka ir ļoti jūtams normālas sociāldemokrātiskas partijas iztrūkums.
cilveks ,kas doma ?
c
Vispirms Zatleram butu janoliek atpakal zudusas mebeles no Jurmalas rezidences .un beidzot atklati japasaka - kapec melo? Vinam uzticeties nevar .,jo kur Zatleri tur milzigi naudas terini . Ari prieksvelesanu !!!
James
J
Nezinu īsti, vai balsošu par ZRP, bet šeit un citur komentāri ir pilnīgi nevietā. Pamatojumi ir lēti reklāmas triki nevis vērā ņemami argumenti. Balsojot svārstos starp VL un šo partiju, bet brīžiem pārņem sajūta, ka tik tiešām ZRP ir kaut ko sagrēkojusies, bet kad sāk izvērtēt kas tad ir sagrēkots, secinu, ka tik tiešām paredzētā nomelnošanas kampaņa rit pilnā sparā. Varbūt tas arī būs par iemeslu, ja izlemšu tomēr balsot par ZRP, jo - kādam šī partija nu ļoti nepatīk, vai arī nav izdevīga....
Jūtu līdzi
J
m, uz sc, zzs, vl, un, diemžēl, v izteikumu fona viņi izklausās ģeniāli. Patin lenti atpakaļ! No otras puses, darbi ir tas, pēc kā spriedīsim pēc četriem gadiem.
  • 0
  • 0
m
m
Zrp nemaz nav jānomelno, ir vienkārši jāļauj viņiem izteikties :D
  • 6
  • 3
viesis
v
Es domāju, ja kāds uzņemtos cilvēkiem saprotami izskaidrot ZRP ekonomisko programmu, viņi nepārvarētu pat 5% barjeru...
bimbam
b
Bla, bla, bla.........Blatlers..........!
Jūtu līdzi
J
Vo tas i kruta! Spics vecis esi!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas