Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: referendums pensiju jautājumu nav atrisinājis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionārs
p
Tas nekas,mēs,pensionāri paļaujamies uz mūsu prezidentu un ceram jau nākamajā gadā sagaidīt minimālo pensiju iztikas minimuma limenī!
TV
T
Nu ko var muldēt par prezidentu! Vajag iet uz referendumiem un pareizi nobalsot. Citādi visi izskatāmies kā idioti. Šoreiz, ja pietrukstošais skaits būtu aizgājie un iebāzis biļetenus kaut vai kabatā ,referendums būtu ar pozitīvu iznākumu, jo par vajadzēja kādus 225000, bet NOBALSOJA stipri pāri 330000! Ņemot vērā šos ciparus , jāsaka, ka demokrātiskā matemātika ir galīgi greiza.
Kaspers
K
Zatleram taisnība, ir jārūpējas par trūcīgajiem un nespējīgajiem. Tas ir viens no valdības pienākumiem. Diez vai mēs gribam redzēt savas ielas pārpilnas ar ubagiem, slimnīcas pārpilnas ar bada novārdzinātiem. Zatleram, droši vien, ir atmiņā tie cilvēki, kas slimnīcā atradās tikai tāpēc, ka bija ceļā uz bada nāvi.
Es
E
Labāk lai pasaka - kas jauns zoodārzā!
Jaunietis
J
IDEĀLI, penši apsveicu jūs, ka varēja jūs uzpirkt ar šo nelielo pielikumu, lai varētu visu pārējo jums pienākošos daļu iebāzt dažādos "projektos". Es gāju un balsoju, lai jūs varētu labāk dzīvot, bet jūs savai un apkārtējo labklājībai nevarējāt pat pakaļu piecelt no dīvāna un aiziet nobalsot!. Tpu, iešu vēl kādreiz par jums iestāties!
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Diemzel pasi esam pie visa vainigi, ka neizmantojam doto izdevibu ko mainit un panakt. Tagad vairs nav ko sudzeties un kurnet. Paldies visiem tiem tautiesiem, kuri piedalijas demokratiska procesa. Ciena - Janis J. Dimants, Jr., M.D..
Šokā
Š
Tik spēcīga doma,ka nezinu vai jāraud ,vai jākaunas par prezidentu.Labāk nerunā....
Tipiski...
T
kretinisks koments no jaunieša. Latvijā balsojums ir slepens, vai varbūt to nepamanīji?
Skatītājs
S
Vot, konstatējums no Zatlera. Referendums izgāzās un tāpēc jautājums netika atrisināts. Nu pilnīgi augstāko izglītību ieguvuša cilvēka cienīgs konstatējums!
12kl.
1
Eu Valdi, tev laikam Lilita palīdzēja noformulēt viedokli...Jo var redzēt, ka kko tādu var pateikt tikai cilvēks bez izglītības...
dzeris
d
Jā, bezcerīgs gadījums. Nu neesam jau nekādi izcilnieki, bet, vai tiešām pelnījuši viņu par prwezidentu?
Vai tiešām viņš
V
Vai tiešām viņš domā, ka šo jautājumu var atrisināt ar referendumu?
fuxy
f
zatlers atkal uzjautrina pavalstniekus
jaunietis
j
Zatlers joprojām neatklās savu balsojumu, jo patiesībā viņš uz referendumu gāja zīmodziņa pasē dēļ. Vēlēšanu zīmi viņš paņēma sev piemiņai. Aploksni urnā iemeta tukšu.
Aptinters
A
Absurda kalngals - "23.augustā notikušais referendums nav atrisinājis pensiju palielināšanas jautājumu" Izskatās, ka šitais citāts bijis no preses relīzes, kas bija paredzēta laist gaisā gadījumā, ja referendums būtu noticis, t.i. būtu savāks pietiekošais balsu skaits un tad pateikt, ka referendums nav atrisinājis šo jautājumu. Apmēram kā - Nepiedalīšanās sacensībās neļāva izcīnīt zelta medaļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Diena iepriekš rakstīja

Ko piedāvā valdība? Valdības plāni un solījumi palielināt pensijas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas