Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers rosina atbrīvot sabiedrību no priekšvēlēšanu klipiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Knaiblenieks
K
Par klipmeiķeru kapeiku nemaz nedomā!
IM
I
Skaidrs ka te nekādas valsts sakārtošanas nebūs. Katrā ziņā šie Zatlera priekšlikumi priekš valsts sakārtošanas nedod neko. Rūpe atkal ne par valsti bet par savstarpējo izkātošanos pie siles. Pie siles izkārtoties visi ir meistari , valsti sakārtot nav kam , un rādās ka nebūs.
Jukums
J
Ļoti labs ierosinājums - faktiski jau tie klipi neko nerisina, tā ir tikai cilvēku muļķošana un smadzeņu skalošana. Tad jau tiešām labāk kādu diskusiju pēc būtības, kandidātu atbildes uz jautājumiem, ierosinājumiem.
doma
d
visa šitā žirku kņada ir gluma, pretīga un aizdomīga. Noriebies un viss!
Lelle
L
Tas ir swuper!!! Par tautai nozagto naudu cenšas vēl tai pašai nabaga tautai sastūķēt savus sapelējušos batonus ausīs un acīs...Nedrīkst ļaut vispār nevienam un pat ne vienu dienu reklamēties.
zaglers
z
Cepuri nost Valdi, šito arī noteikti vajag realizēt ! Negribu redzēt tos taukmūļus stāstot tos primitīvos stāstus par piena-ķīseļa upēm...
Āris
Ā
Redzēju es vakar dikusiju iekš LTV1. Paldies , centīšos iztikt arī bez tām!
........................
.
Vēlēšanas "ar kājām& » beat 17:11 Kā LETA teica cien. kult_uroloģes kundze: " Man gan tautiņu gribētos atbrīvot no tiem "bezriekstu" Voldiņiem..., jo lētāk un ātrāk bez viņiem mēs ar tiem rietumu vērtību nesējiem tiktu skaidrībā". Paskat, ko sanesuši Latvijā- ir labie oligarhi (no Vienotības) un ir sliktie (pārējie) un ir vēl Voldiņi "bez riekstiem". Šausmas kādas, cik daudz uzturāmo!
Vēlēšanas "ar kājām&
V
Un kur Vienotība liks visas savas padauzas un jaunpupa klasesbiedrus, ka štatus samazinās. Un kas Vienotības kasītei naudu nesīs? Būs tautiņa jāpaceļ nodokļi! Gatavojaties! Vienotība nāķ!
atmiņa
a
Savukārt otrs prezidenta amata kandidāts Andris Bērziņš (Zaļo un zemnieku savienība) neatcerējās, kā balsoja par "Vienotības" iesniegtajiem grozījumiem likumā, kas paredz ieviest kriminālatbildību par partiju finansēšanas pārkāpumiem. Vai tiešām Bērziņa kungam tik slikta atmiņa????? izskatās, ka būs jāpalīdz atcerēties - Bērziņa kungs, tāpat kā pārējie ZZS deputāti atturējās no balsojuma... Katrs to var pārbaudīt Saeimas mājas lapā.
šakālis
š
Kauns Zatleram par šādu priekšlikumu! Absolūta netaisnība! Kā tad savādāk kampēj partijas un Puze, kurus Dievs apveltījis ar mazāk prāta, varēs dabūt balsis Saeimā, ja prot tikai rādīt smukus klipus un līmēt plakātus, bet neprot neko tautas labā darīt, lai par viņiem balsotu? Lūdzu paskaidro Zatler savu netaisnīgo priekšlikumu!
Vēlēšanas "ar kājām&
V
Neticami bet fakts, ka šis tak četrās dienās sadarīs tik daudz , ko četros gados nesagaidījām! Lai dziedam uzrravas!!
Ivars
I
Piekrītu! Lai būtu tikai objektīva saziņa, nevis populisms TV - cilvēku zombēšana!
+++
+
Daudz te kurš izpildījis...
Lasiitaajs
L
Ka nu ne. Vai ir peedeejie 50-100 m liidz bazniicai noasfalteeti? Ir! Tas nekas ka visi atlikushie celja kilometri liidz maajai puteklji un dublji vien. Un aptaureetie tik balso... Iemaunas veel par gjimenes veertiibaam un gejiem veel vesels leerums atdod savas balsis vienalga kam ... demokraatijai Latvijaa ir visai beediigas izredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas