Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers rosina atļaut dubultpilsonību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tālavietis
t
Jā, vajag dubultpilsonību. Situācija tam ir nobriedusi, un kavēties nedrīkst.
lno
l
Interesanti kā jūtas Latgales plintniece, lasot Zatlera ierosinājumu?:)
Dr.xy
D
Tas nu gan ir vairak ka divaini,Vacija,Austrija, Sveice un iespejams vel citas Eiropas valstis, neviens so valstu pilsonis nevar pienemt citas valsts pilsonibu,neatsakoties no ieprieksejas pilsonibas.Vai ari otradi. Wunderland Sweden!
loģika
l
Vai man dieniņ, aizbraukušie brauc pie zobārsta! Nu un ko sliktu tas Tev nodara? Vai zobārsti sniedz bezmaksas pakalpojumus? Vai Latvijai ceļas kāds ļaunums no tā, ka kāds latvietis atlido/atbrauc no ārzemēm un tērē Latvijā ārzemēs nopelnīto naudu? Tak sāc beidzot domāt ar galvu un beidz kurināt naidu pat pašu latviešu vidū. Šitādi ļautiņi, kam slikti ir krievi, slikti ir citi latvieši un vispār viss ir slikti, ir lielākā valsts nelaime!
lieliski
l
Labākais priekšlikuma formulējums no visiem līdz šim dzirdētajiem!
No Zviedrijas
N
Ja
Oskars
O
Zatlers ir manas Latvijas IZNĪCINĀTĀJS !
Ēriks
Ē
Kāpēc atšķirībā no citām balstīm? Vairums valstis pieļauj dubultpilsonību, bez ierobežojumiem vai atsevišķos gadījumos. Ja nemaldos, Zviedrijai pieļauj tikai noteiktos gadījumos. "No Zviedrijas" gan neizteicās par vai pret, bet norādīja uz bezjēdzībām esošo notiekumos, jo Latvija nezinās, ja tās pilsonis pieņem citas valsts pilsonību. Līdz ar to, no esošiem noteikumiem tāpat nav jēgas.
Labi,
L
ka valstī ir KAUT VIENS loģiski un normāli domājošs valstvīrs! TP ar Rugāti darīja visu lai PIESPIESTU latviešus, kas dzīvoja ārzemēs, atteikties no citu valstu pilsonības, jo viņu mērķis bija neielaist vadošajās iestādēs, it īpaši saeimā šos pareizi domājošos cilvēkus ar augstiem morāles principiem...Tagad, kad labākā latviešu sabiedrības daļa ir emigrējusi, tad atkal šie nelieši vēlas "tikt no viņiem vaļā" uz visiem laikiem, lai tālāk grautu un izlaupītu valsti.
Latvietis no Krievijas
L
Pilnigi atbalstu 01.07.1995. ierobezojumu attcelshnu !!!
Dr.xy
D
Ludzu paskaidrojiet,kada veida Jus varat sanem Zviedrijas pilsonibu,ja Jums ir vel Latvijas pilsoniba? Vai Zviedrija,atskiriba no citam valstim,ir tas atlauts?
No Zviedrijas
N
Tas kas mani mulsina patreizejos Latvijas pilsonibas noteikumos, ir, ka tie paredz, ka Latvijas pilsoniem ir jaatsakas no Latvijas pilsonibas, kad tie pienem citas valsts pilsonibu. Ja to nedara pasi, tad kadam citam ir tiesibas ierosinat lietu tiesa. Kapec lai kads gadatu sev papildus problemas birokratisku prasibu del un dotos uz vestniecibu, lai kartotu atteiksanos no pilsonibas. Pilnigi bezjedziga prasiba. Domajams, ka vairums vienkarsi pieprasa mitnes zemes pilsonibu un so prasibu vienkarsi ignore - ja kadam Latvija vajag, lai rosina lietu tiesa un izklaidejas ar to.
Ēriks
Ē
Neizsakos par, bet tik tiešām, kāpēc tā nevarētu būt indivīdu griba?
Шеф и депутат "Всё для Латвии" Имантс Парадниекс себе многоженство уже разрешил! В свою очередь, некоторые политессы "Единства" разрешили себе много-мужество. Поэтому латвийское государство и Затлерс делают следующий логичный шаг: разрешают много-гражданство!
Ješka
J
Ja var atļaut dubultpilsonību, tad jāatļauj arī daudzsievība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas