Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers sākotnēji nav izrādījis īpašu interesi par Gruzijas apmeklējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zatlers
z
Mi za jeginij Kitai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smaida no Tbilisi.
S
Visi naidpārņemtie komentētāji varetu nokomplektet brivpratigo spečuku ROTU un doties steidzigi aizstavet Gruziju. Iznak, ka ar muti RIGA, bet ar darbniem AIZKRĀsnĒ. KO PAŠi labu esat izdarĪjuši.
Nespēja
N
Nu labi, nepaspēja todien uz Tbilisi. Bet mājās tak atgriezties varēja! Tai pašā vakarā! Gaidīja rīkojumu?
Wodehouse
W
Zatleram nav nekadas poltiskas pieredzes, vins pat deputats pirms ievelesanas nebija. Labi, ka nebrauca uz Gruziju, nogaztu vel kadus podus, ne to muldedams, Varbut kadu cietuso sadakteret, ja, to varetu, bet lielas valstiskas lietas bidit, to labak ne. Mums jau tie prezidenti ka klibai kazai piekta kaja - kadu fermu laukos atklat, bernudarzu...
Ilmārs
I
Aktrise Mia Farrow ziņo no Darfuras. August 14, 2008 Khartoum launching a massive attack in northern Darfur Khartoum attacking a quiet part of Darfur. People were tending their fields, kids were going to school. The Sudanese government has launched a massive assault in rebel-held areas in north Darfur, near the Libyan border in and around the town of Wadi Atron. Suleman Marajan, n SLA (Unity) commander in the field said the attackers came with more than 200 armed vehicles, hundreds of horses and camels and were accompanied by full air support, including warplanes and attack helicopters. Khartoum denies the attacks and the AU has no presence in the far north but the SLA/Unity, a rebel group which has expressed willingness to participate in a piece process and which has provided protection for civilians in this remote area, claim the assault is intended 'to clear way for Chinese oil hunt' in north Darfur. Indeed, state owned Chinese oil companies have been negotiating with the Khartoum regime to exploit the oil reserves believed to lie beneath the sands of north Darfur. Already Chinese oil workers are said to be in the north. This is precisely the strategy used by this same regime (then calling themselves the National Islamic Front,) when they cleared the oilfields in Southern Sudan of their 'troublesome' inhabitants. Two million people met their deaths as a result. Tas nu tā. Zināmas līdzības. Vieni grib nogriezt Eiropai naftas un gāzes vadus, citi palīdz atbrīvot naftas laukus no "nevēlamiem" pamatiedzīvotājiem. Ziņa no MiaFarrow.org Par Darfuru šeit nav neviena raksta, bet likās kaut kā iederīgi pie šiem komentāriem.
Ysk
Y
Nu neizskatās diemžēl tā bilde tik skaista, kā iedomājies uzmālējam, jo aizbrauca Lietuvas, Latvijas, Polijas, Ukrainas prezidenti un vēl viens, kuru nemaz tik vienkārši nevar atpazīt, vismaz citu valstu žurnālisti. Un sākas minējumi, bet Latvijas gods izčākst.
ku ku
k
Ļoti pareizi, ka brauca Godmanis! Noteikti, ka viņš pats ļoti gribēja braukt, otrkārt, no viņa ir lielāka jēga, treškārt premjers Latvijā ir augstāka amatpersona, nekā prezidents! Lielbritānijā tak arī premjers ir pirmā persona un Izraēlā un Vācijā! Tā, ka nav par ko satraukties!
aii
a
..ja jau viņam tik ļoti patīk Pekinā, tad lai nemaz nebrauc atpakaļ!
pesimists
p
atvainojos protams bet kaa man liekas Zatleru vienkaarsi tur nelaida valdosa koalicija.tur jau nav nekads zoodarzs.
labojums
l
jaunais vilnis, Pekina, Tbilisi
man domāt
m
Zatleram ir štruntīgi padomnieki. Laiks nomainīt - jau kurā izgāšanās pēc kārtas! Jaunais vilnis vēl nav aizmirsts, jau Tbilisi!
ak
a
Zootlers ir vnk ņirgāšanās par Latviju kā valsti. Slīdīgs smaids, glumas izdarības un vēlēšanās pēc iespējas kaut kā- izvilkt līdz prezidenta pensijai un sekretārei, jo Lilitiņa jau līdz tam laikam - kā rāda vijas mūžīgi atkailinātās kleitiņas - būs galīgi sagrabējusi.
DD1
D
Lieliski! :)))
marx
m
Baltiņam un Lipmanim nav ko pārmest,viņi ir sportā kopš es sevi atceros ----- Kādā sportā? Litrabolā?
markx
m
Nav par ko apskaust Zatlerru. Jūs gribētu šo dzīves apnikušo, padumjo rešņuku kompānijā sportiņu skatīties? Es ne, pat pie viena televizora ne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Zatlers nav bijis Gruzijā "tehnisku un birokrātisku" iemeslu dēļ

Mūrniece: Gruzijā bija jābūt Zatleram!

Onslova redzējumu karikatūrā skati šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas