Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Zatlers saņēmis ielūgumu Varšavā tikties ar Obamu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Vai tad tas kas jauns. "senam" senie laiki sākas ar lielinieku puču 1918. gadā un beidzas ar tautu cietuma sašķobīšanos.
islandes ķērpis
i
Esmu pamanījis, ka senais ir oranžo trubadūrs.
Senais
S
Ierašanās Varšavā uz 27. un 28.maijā rīkoto Centrāleiropas prezidentu sanāksmi nemaz nenozīmē tikšanos ar ASV prezidentu. Jā vienā telpā vienu un to pašu gaisu paelpos, bet vai sanāks kādu vārdu pārmīt, tas vēl ir miglā tīts. Visticamāk, ka šī ziņa ir "spalvu spodrināšana"jo liktenīgais brīdis tuvojās.
I.Gr.
I
Kaadeelj Adida domaa, ka Zatlers neveelaas lai izgliitiiba Latvijaa notiktu latvieshu valodaa? Ir tachu iespeejams, ka Zatleram ir jaabuut neitraalam ka viss valsts prezidentam. Varbuut vinjsh nedriikst atklaati atbalstiit vienu pusi. Un izliitiibas jautaajumu izshkjirs Saeima jeb arii tautas referendums. Cerams latvieshu tautai labveeliigi. Man shkjiet tas ir latvieshiem gandriiz izdziivoshanas jautajums!
Adida
A
Iespejams, ka ta ir Krievijas viltiba, caur ASV prezidentu atstat Latvijas prezidenta amata Zatleri, lai tas nepielauj Latvija visas valsts skolas pariet uz apmacibu programmam latviesu valoda-valsts valoda. Protams,ka Zatlers ir labakais Latviajs prezidenta amata kandidats, tacu sis manupulacijas rada lielas aizdomas, ka notiek karteja tirgosanas. Ne jau par velti Latviajs bija ieradies Krievijas zids Pozneris, kurs interveja Zatleri.
polna
p
Kartejais pazemojusm Latviajs valstij. Kapec ASV prezidents neierodas vizite Latvija? Vai tas ir kartejais meginajums iztapt un pakalpot kremla punduriem Krievija?
Roku rokā
R
pareizi ir gan Milda Zebiekste, gan Ziebiekstu Milda
Bet
B
kā ir pareizi - Obama Baraks vai Baraks Obama?
Bonis
B
Nu tad jau dzīves augšupeja paredzama! Jābrauc ir Lilit, citādi liktenis uzgriezīs mums muguru!
experc
e
ko jus s atraucaties? Valdis aizbrauks, kartejo reizi pateiks paldies par okupacijas un inkorporacijas neatzisanu, par atbalstu neatkaribas atjaunosana, kaut ko parunas par kopigam vertibam, stratetisko partneribu,. tranzitu uz Afganistanu, nofotografesies un pec paris dienam netiks parvelets...
cola
c
Vai klanities un bucot roku?
Islandes ķērpis
I
Obamas rokas ir ar bērnu asinīm notašķītas! Obama nogalināja Kadafi mazbērnus! Dēļ kā? Dēļ naftas!
neviens
n
pat obama jau ar zatleru netaisās 2 dienas pirms vēlēšanām uzkrītoši tikties, piekāsīs viņu kā pirms 2 ned vašingtonā.
Lelle
L
Nez uz ko tas viss?! Vai tik Obama neliks priekšā Latviju pārdot Izrēlai par pieciem zelta dukātiem. Viss taču tāpat jau ir izzagts un notirgots. Šodien TV rādīja Spilves grezno lidostas ēku, kura nolaista līdz kliņķim. Agrāk varēja uzcelt, tagad šitie "saimniekotāji" visu ir izzaguši un nolaiduši klozetā kopā ar tautu...
Atbalsts Zatleram
A
Šķiet, ka ASV kļuvis zināms Zatlera pēcteča vārds, un tā kā tas viņiem nav pieņemams, tad sniedz savu atbalstu Zatleram. Protieties, ZZS un SC - nesadusmojiet mūsu lielāko stratēģisko partneri! Balsojiet par Zatleru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas