Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers sasauc Nacionālās drošības padomes sēdi par KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants
I
Valsts prezidentam un ministru prezidentam būtu jāsapot ka Valstiskas problēmas nedrīkst izskatīt tirgus pūlī. Un tieši to dara premjers, , Knab šefa vietniece, JL, Delna un Elertes grupa. Kauns par šādu valsti. Šāda rīcība ir tikai tiesisko nihilismu vairojoša un korupciju veicinoša.
arvīdonkuls
a
KNABAM vajag Jaundžeikeru pārbaudīt. Tas tak ir korumpēts no vienas vietas!!!
Populists
P
Par kriminālpārkāpumiem KNABā, šefu Loskutovu atstādina no amata, Bet šefa vietniecei Jutai Strīķei nekas...... Jaunais šefs grib ievest kārtību, bet veciem blēžiem vēl atmiņā KNAB seifs-pašpalīdzības kase... Ai, kā gribās veco kārtību ! ! ! I valsts zagļiem labi, i paraugprāvas pēc KNAB instrukcijām, i KNAB darbiniekiem vara, slava, prēmijas, uzplečiem pieaugums ........ Tikai 20 gados Latvijas valsts ir nežēlīgi izlaupīta un izzagta .....un nekur tālāk un lielāku par Jūrmalgeitu, kur Ančāns nedēļu ar KNAB aparatūru un stingri ievērojot KNAB instrukcijas provocēja kukuļdošanu un veidoja Latvijas tēlu, KNAB nav ticis ! Slikto Jūrmalas mēru nomainīja vēl sliktāks mērs .... pēc tam pavisam slikts, un laiks rādīs, ko nesīs rītdiena !!!! Politiskās apvienības veido taču, lai tiktu pie siles ... un tikai ! Grūti iedomāties miljonārus štokenbergus, kristovskus, kalnietes, ēlertes kā kalpus tautai.
filozofs
f
vienkaarša lieta prezidenta kungs , ja vadiitaajs ir nespeejiigs , tad jaameklee cits , valsts var atļauties izniekot liidzekļus nejeegas uztureešanai ??? bodnieks taadu paardeveeju , kurš neatšķir gurķus no burkaaņiem darbaa neņemtu , par to esmu paarliecinaats ... bet valsts aciimredzot var atļauties , jo tikpat kompetenta komisija nobalso par labu esam , jo saimniekam ( partijas iipašniekam, kuram valsts pie vienas vietas) tas tiikami , loģiski!
Lelle
L
Pagaidām to Vienotību paciešu tikai tāpēc ka nekā cita jau nav --- _________________ Tas nu gan ir stulbi. Ir tūkstošiem gudru un godīgu latviešu, taču Latvijā varu uzurpējušas partijas, kas ir pretēji Satversmei noteiktajam, bet tu atbalsti šos siles rausējus, sakot , ka šie arī ir sū, bet labāki par citiem sū. Divaina loģika. Sistēma jāmaina! To kārlis Ulmanis izdarīja 34.gadā, jo arī tad visu partiju bonzas bija jāliek aiz restēm, tāpat kā tagad. Jāprasa ievērot Satversmi nevis sū-iem padoties. Domāt sāc nevis "labos" sū atbalsti.
stanis
s
Tas viss greizi iet jo tuvojas velesanas Pareiz Dombrovskis aptureja vilnisa izdaribas Jojauna saeima ja to ieveles rikosies sapratigi vai Zatleram nav jatlais saeima nu japadzen partijas.....
reģions
r
Liels risks turēt tādu apkarotāju,kas līdz ausīm lielos parādos.IR JAU TAGAD NELIELAS AIZDOMAS,KA PATS APKAROTĀJS iet roku rokā labi korumpētas Latvijas virzienā.Nu ,nav dūmu bez uguns.
Fakts
F
Nē, par Dienas virsrakstu '"Delna" mudina Dombrovski izvērtēt Vilnīša atbilstību amatam' un par tur ziņoto Delnas aicinājumu Dombrovskim "izmantot likumā noteiktās tiesības izveidot komisiju". Tādas tiesības likums Dombrovskim neparedz; tādas tiesības ir Ministru Kabinetam; Dombrovskis nav MK un nedrīkst uzurpēt MK tiesības. Vai nu viena no "Vienotības" kreisajām rokām, ko Diena ikreizi cienšas izdot par "ekspertiem", nejēdz, ko raksta, vai arī tā ciniski kūdī Dombrovski uz nelikumīgu rīcību :)
izbijis valsts patriots
i
Staļins= Vienotība. Tu pats sev neesi noriebies. Nu es taču netaisos teikt katru dienu TP ==................. Vecīt nu nav ne Vienotība ne arī tie pārējie tie Lielie Latvijas glābēji. Pagaidām to Vienotību paciešu tikai tāpēc ka nekā cita jau nav ---vismaz pagaidām neredzu nevienu kaut cik jēdzīgu viņu vietā. Tev daudz kur nepietiek argumentācijas tāpēc laikam tu arī tā trako.
Vienotības triums
V
Kas nav ar mums tas ir pret mums (staļins=Vienotība).
Izmest to oranžo
I
Nav oranžajam ieliktenim vieta pie KNAB stūres.
Lelle
L
Redz izmeklēšana nav pabeigta, bet sēdi jau notur... Interesanti... kam izdevīga šī steiga? Pēc laikraksta ( Diena) rīcībā esošās informācijas, pārbaude KNAB uzsākta, reaģējot uz Saeimas Nacionālās drošības komisijas iesniegumu, jo prokuratūra ir vienīgā institūcija, kas tiesīga pārbaudīt KNAB. Saeimas komisija iesniegumu prokuratūrai nosūtījusi jau aprīļa nogalē, taču atbilde par pārbaudes rezultātiem vēl aizvien nav saņemta, lai gan oficiāli Saeimas komisijā KNAB darba izvērtēšana netiek apstiprināta, norādot uz slepenību. Tiesa, Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Dzintars Jaundžeikars (LPP/LC), piebilstot, ka neko nevar teikt, tomēr sarunā ar laikrakstu netieši apstiprināja, ka komisija arvien gaida prokuratūras pārbaudes rezultātus un pēc to saņemšanas izvērtēšot notikumus KNAB. Iesniegums prokuratūrai ir slepens, taču vairāku avotu teiktais laikrakstam ļauj spriest, ka prokuratūra rosināta pārbaudīt KNAB operatīvo lietu pamatotību un to, vai netiek īstenota nelikumīga noklausīšanās un personu izsekošana.
lietpratējs
l
Jebkura valsts varētu priecāties, ja tās Nacionālās drošības padomi vadītu tāda izcila persona kā Jaundžeikara kungs, kurš nekad nav bijis iejaukts korupcijā un kurš nekad nav izmantojis savu stāvokli savu ģimenes locekļu interesēs. Nešaubīgi, ka viņa lēmums būs īsts Zālamana lēmums. Es par Limbažu sieru!
Jukums
J
Izskatās, ka Zatlers savlaicīgi to sēdi sasauc. Cits jautājums ir ko tur nolems un ko vispār tur var nolemt.
KLM
K
ko likums viņam nemaz neatvl - proti, ''izvērtēt'' KNAB priekšnieka "atbilstību amatam". ................................................... ............................................................ ............................. Jūs par stabilitātes garantu Kalvīti runājiet?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas