Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Zatlers: SC aicināšanai valdībā ir vairāki argumenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jonis
J
Zatlers ir otrs Munters vārdu sakot nelietis
Andrejs
A
Kādēļ nē ZRP/Vienotība/ZZS ? Tikai nekādu sadarbību ar SC!!!
bumers
b
Ir ļoti interesants un svarīgs jautājums. Kāpēc to nav neviens uzdevis. Kurš var pateikt kā Zatlers nonāca kā kandidāts uz prezidenta amatu ? Tur droši vien slēpjas daudzi nezināmie jautājumi, kāpēc Zatlers pašlaik tā rīkojas. Kurš Zatleru virzīja prezidenta amatam ? Atbildiet cilvēki lūdzu, lai visi zinātu !!!
bumers
b
Lasot šos komentārus ir sāpīgi sajust to, ka ZRP vēlētāji ir vīlušies !!! Un tas ir vēl maz teikts! Ja kādam interesē jautra reklāmas pauze, tad iesaku izlasīt eksperta komentāru lappusē Nr 4 lejas daļā. Varbūt sākumā apskatiet bildītē Zatlera sejas izteiksmi !
bumers
b
Man patika eksperta teiktais. Pārsmējos!!! Tas nāca kā viegla reklāmas pauze pēc šo komentāru lasīšanas, kuros vēlētāji ir vīlušies Zatlerā. Es vēlreiz apskatījos uz bildi un man riktīgi parāva smiekli. Es atvainojos, es nesūdzos par iztēles trūkumu !!!
Un
U
Kāds naivums, ka SC ņemšana valdībā saliedēs sabiedrību. Latvieši jutīs apdraudētību un no sava inertuma būs spiesti pāriet uz aktīvu pretdarbību, notiks latviskās sabiedrības šķelšanās. To nu gan bijušajam prezidentam vajadzētu saprast, ja viņam nav citi mērķi un uzdevumi doti- šķelt latviešus.
vēl Liene
v
Viņi nesaprot arī to, kāpēc sarunās piedalās izbalsotā Kukules kundze?. Vēlētāji taču pauduši savu attieksmi, un viņiem liekas, ka Zatleram to vajadzētu ievērot.
Liene
L
Kauns, ka vienkāršais latviešu cilvēks kārtējo reizi ir piesmiets, un to izdarījuši pašu bāleliņi! Biju laukos, tur cilvēki patiešām raud un smagi pārdzīvo notiekošo, jo balsojuši par ZRP Vecāki cilvēki atceras Lāci, Kirhenšteinu. Patiešām grūti bija klausīties.
trusītis
t
Lilitiņas trusītis nekad nebūs Kārlis Ulmanis nr2.
uhu
u
Tie kas iemānīti tajā sedlinieka jaunā sākuma bandā, nu ejiet taču prom no tā pustrakā, it īpaši tie, kuri nu deputāti!
taisnais
t
Zatler,bet par SC neaicināšanu valdībā argumentu ir daudz vairāk!
kangarologs
k
Gudrs tu Zatler neesi, bet tas nekas, Kirchenšteinam Baigajā gadā arī bija grūti.
eksperts
e
Zaglers bildē izskatās tā, it kā būtu krānu durvīs iespiedis! :D
$^&*
$
nē tā bilde ir no viņa vizītes Maskavā
  • 3
  • 0
bumers
b
Es domāju, ka ZRP biedriem vajadzētu izslēgt Zatleru no partijas, ja nu nenāk pie prāta, kaut kas ieklemmējies. Vai lai uz kādu laiku aiziet atvaļinājumā , atpūšas, sakārto domas, noņem pižiku no galvas . Varbūt tad būs o.k. Kaut arī maz ticams. Tādā vecumā cilvēks gandrīz nemainās. Pretējā gadījumā jūsu partijai nav nākotnes! Izlemiet paši. Iepriekš bija raksts, ka jūsu partijā viena liela daļa bija pret šo absurdo Zatlera gājienu, bet nu redzams kādas padevīgas , bezspēcīgas personas jūs tur iekšienē esiet. Jums ir nedaudz laika visu vērst par labu. Esam jūs brīdinājuši jau kuro reizi.
bumers
b
Cilvēkiem, kuri pretendē uz darbu augstākā politiskā līmenī nedrīkst rīkoties, kā patsmitniekiem, ietiepīgi un atriebīgi. Zatlera partija bīdīja premjera amatam Sprūdžu, bet Vienotības domas, ka Dombrovskim jāturpina smagais, bet jau veiksmīgi iesāktais darbs. Zatlers rīkojās kā mazs riebeklītis - tādā gadījumā mēs ņemam koalīcijā SC un tad tikai Dombrovskis varēs būt premjers. Ja ne tā , kā mēs vēlētos , tad še Jums, saņemiet dāvaniņu. Un tagad gaida, ko teiks Vienotība. Vai viņi tiks pāri saviem principiem , vai nē. Vai tomēr ņems Zatlera sasodīto priekšlikumu, vai paliks opozīcijā, jo ar VL/LNNK taču nepietiek balsis saeimā un ZZS vienkārši nedrīkst ņemt koalīcijā, jo tā bijusi noziedznieku pret Latvijas valsti un tautu partija. Zatlers aiz savas atriebības pat nezin ko vēl sliktāku iesākt, kā iecirst Vienotībai, kura tomēr neatbalstīja nenobriedušo Sprūdžu. Mēs Tauta redzam, ka Zatlers to dara aiz tā principa , ka redz viņš ir tomēr par pāris balsīm lielāks un kaut kādi te sīkāki viņam neieteiks ko darīt, bet gan viņš būs noteicējs, Kaut vai liels Latvijas iedzīvotāju vairākums ir pret Zatlera absurdo lēmumu. Saskaņas centrs arī opozīcijā varētu parādīt , kā viņi ir auguši, kā labvēlīgi Latvijai virzījuši savas domas. Un lai atbrīvojas pirmkārt no absolūti neadekvātās Rubika partijas. Un tad nākamajā saeimā , kā tīru partiju mēs varētu SC arī pielaist valdošajā koalīcijā radot milzīgu pārākumu koalīcijai. Tas būtu prātīgi, godīgi. Es un mani tuvinieki nekad nav domājuši slikti pret ļoti lielo superīgo krievvalodīgo cilvēku daļu. Viņi ir ļoti dabiski, laipni un patīkami cilvēki. Ko nevar teikt par vienu niecīgu daļu latviešu cilvēku, kuri pēc vajadzības apmet kažociņu uz otru pusi. Silts ieteikums Zatlera partijai, ja vēlaties darboties politikā un iegūt sev šīs siltās vietiņas uz ilgiem laikiem , tad apdomājieties - vēl nav pienācis vispiemērotākais brīdis ņemt SC koalīcijā. Atkārtoju - viņiem pirmkārt ir jāatbrīvojas no Rubika partijas !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas