Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers sūdzējies Augulim par bēdīgo Liepāja-Klaipēda ceļa stāvokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
G.A.
G
Un ko domāja V.Zatlera kungs parakstot 2011.gada budžetu ar finansējuma samazinājumu valsts ceļiem par 20 milj.Ls salīdzinot ar tā jau knapo finansējumu 2010.gadā. Tas ir tāpat , kā iet uz ēdinātavu ar 1 Ls kabatā, bet pasūtīt ēdienu par 10 Ls un beigās brīnīties par rēķinu un visiem apkārt rakstīt vēstules cik slikta ēdnīca, ka neapkalpo pa velti. Kad pirms 10 gadiem A.Gorbunova kungs visus brīdināja, ka ja ceļus neatjaunos tie sabruks, visi smīkņāja un tik grieza naudu nost. Tagad ceļš ir sabrucis un naudas arī nav. Atliek tik vēstuļu rakstīšana uz priekšu un atpakaļ ar lūgumiem. Vai tad Krištopānam nebija taisnība??? M---u zeme.
w
w
vasarā pa šo ceļu- Palanga- Liepāja- Ventspils ar velosipēdiem "minas"ne mazums ārvalstu tūristu grupas.Brīžiem tās sasniedz pārdesmit cilvēku komandu Pēc tam, kad Liepājas- Ventspils it kā kartē atzīmātā ceļa vieta.,bet dabā- tankodromā garāmbraucošais smagais " "pacēla"asfaltu gabalu ķieģeļa izmēros, kā rezultātā paliku bez stikla- tad ir skaidrs, ka šis ceļš ir totāli bīstams velosipēdistiem.Godīgi būtu- ja valsts- tā vietā- lai aicinātu vāciešus,dāņus, poļus baudīt ekotūrisma priekus neskartajā jūras krastā- brīdinātu potenciālos veloceļotājus- ka ceļu nav- jāminas būtu gar jūras krastu
pako
p
Ja saliktu kopā visu 20 gados iztērēto naudu bedrīšu lāpīšanai,vai tik nesanāktu noasfaltēt pa jaunu visus Latvijas ceļus!?
a13
a
Aiz Valkas braucot uz Tartu šķiet, ka kaut kas nav kārtībā. Kad uzmanīgāk paskatās - izrādās, vairs nekrata.
garāmgājējs
g
Jelgava-Eleja tas pats...
Venta
V
Jā, tieši tādai vajadzēja būt Prezidenta cienīgai vēstulei. Uzdot, lai pilda. Ceļi visos iespējamos virzienos ir briesmīgi, bet no Klaipēdas iebraukt Latvijā - viens ārprāts!!!
tirle
t
ne tikai ceļš uz Klaipēdu ir neizbraucams. Jūrmalas ceļš pie Kūdras ir pilns ar dziļām "vilku bedrēm". Virzienā uz Rīgu ir jābrauc pa pretējo joslu, lai neielidotu grāvī. Welcome to my country! tas saucas!!!! un tos ministreļa nosauktos ceļus labos tad, kad pūcei aste ziedēs?!
e.
e
Tieši tā - bedrītes tiek aizpļeckātas, nevis lāpītas. Līdz ar to jauns ceļš jau pēc pāris gadiem ir ar bedrēm. Ir gadījies būt citās valstīs, un plaisas uz asfalta veidojas arī tur, bet tiek remontētas, nevis pļeckātas. Arī Vācijā uz viņu perfektajiem ceļiem ir lāpījumi, bet tie ir veikti tik kārtīgi, ka segums nav sliktāks kā uz pārējā ceļa. Bet pie mums novērotais skats ir vienkārši briesmīgs, kad nošņurcis Ceļu pārvaldes "meistars" peļķē ieber šķipeli asfalta, pabraukā pa virsu ar blietētāju, un lieta darīta.
U2
U
:))))))))))))) Valdiņš līdzīgi mielavam varētu ''apceļoju savu dzimto zemi''!!!..un tad rakstīt augulim ..garu..garu vēstulīti ar garu garu ceļu uzskaitījumu!!!! Nu patiešām :)))))))))
Lika
L
kash 12:52 . Tas ir pilnīgs sviests - "sūdzējies Augulim...". Ja būtu kārtīgs prezidents, tad tekstam vajadzēja būt - "uzdeva Augulim, ka ceļam jābūt kārtībā mēneša laikā" Šitā mums pietrūkst PIEKRĪTU. VZ ir TOTĀLS MĪKSTULIS :D:D:D
tontons
t
pilnīgi kauns ka tāda ir valsts vizītkarte jo vasarā lielākā daļa tūristu ceļo pa šo ceļu gar Baltijas juras piekrasti.
Interesanti
I
A Zatlers ceļu nodokli maksā vai nē? Ja nē - tad jau sūdzūba pēc būtības jocīga. . Vismaz pārvietojamie radari viņa auto numuru atkost un aizsūtīt kvīti par ātruma pārsniegšanu nevar :)
bbb
b
šitais domājot ilgtermiņā? ja nu vienīgi par savu un politbiznesa partneru interesēm .
kash
k
Tas ir pilnīgs sviests - "sūdzējies Augulim...". Ja būtu kārtīgs prezidents, tad tekstam vajadzēja būt - "uzdeva Augulim, ka ceļam jābūt kārtībā mēneša laikā" Šitā mums pietrūkst.
taisnība!
t
Nožēlojams ministrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas