Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers sveic pedagogus Skolotāju dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smaidīgais
s
hokejs
smaidīgais
s
joks joks 43+77=
smaidīgais
s
haha
Glumais Roberts
G
Skolotaji - MIKSTMIESI! Jasmejas: 41. vsk. uzaicinajusi Kalviti slavena absolventa statusa! Kalvisa un vina branzas del ucukiem 250 ls alga, bet sie Kalvitim vel uzgavile! Goda vards, tagad sanem ko pelnijusi
J.Biotops
J
Ura, tovarišči!. CCCP skolotāju diena atdzimusi, nākošās gaidām tirdzniecības darbinieku un meli-oratoru dienas. Rezervē stratēģisko raķešu karaspēka diena.
Oskars>nasca
O
Pasaulē VALSTS - VADITĀJI domā ,lai būtu IZGLĪTOTI IEDZĪVOTĀJI-BĒRNI un NEDZEN SKOLOTĀJU ĀRĀ - NELIKVIDĒ SKOLAS........ Kā var uzdrīkstēties SVEIKT , ja PATS TAUTU novedis NABADZĪBĀ (nemaksā,nedod darbu,padzen SKOLOTĀJAS ) KAUNS PREZIDENTAM !!!!!!
nasca
n
Zatlers ir gan kaut kas vairāk par mani un jebkuru citu šobŗid valstī, jo viņam ir tiesības nominēt valdības vadītāju, sasaukt MK un Saeimas ārkārtas sēdes, padarīt Saeimas pieņemtos likumus par spēkā esošiem, pārstāvēt valsti starptautiskos forumos utt. Par visu tautu tēvu uzdevās Staļins, bet Brežņevs uzdevās par pasaules miera garantu.:) Oskaram>> Šī diena ir starptautiskā skolotāju diena, ko atzīmē arī citur pasaulē. Man jau nu gan pietiktu ar svētku sajūtu 1.septembrī.
XXX
X
bijušais 11:37 Bijušie skolēni turpretī sveic Prezidenta tēvu - arī skolotāju! Lai Jums laba veselība! ================= Vai kādreizējo 41. vsk. direktoru? Pievienojos apsveikumam!!!
Oskars
O
Vecais KOMUNISTS grib atpakaļ krievijas izveidotos atzīmējamās-dzeršanas DIENAS STULBI-MUĻĶĪGI . Tas nav PREZIDENTS kuram intresē atpūta un apsveikumi ,bet NEDOMĀJOT par VALSTS IZSAIMNIEKOTĀJU - SAEIMAS ATLAIŠANU - APCIETINĀŠANU. Prezidentu JĀNOMAINA !!!!!!!
zvirbulēns
z
Uzbrauciens te žurnālistiem, kuri uzskata, ka šādas lietas jāzin cilvēkiem. Zatlers ir valsts amatpersona, kuru Saeima ielikusi amatā, un viss. Viņš nav nekas vairāk par mani, tevi, kas dara savus darbus. Ko viņš sveic, ar ko guļ, ko ēd, nu piedodiet, tas tak nevienu brīvu cilvēku, brīvā sabiedrībā neinteresē. Vēl vairāk, pretīgi, ka Zatlers tiek pasniegts kā Brežņevs krievu laikos ( Brežņevs -PSKP ģenerālsekretārs, uzdevās par visu tautu tēvu).
nasca
n
Nesapratu, vai Zatlera noriešanu uzskatāt par savu galveno misiju un kāds par to maksā? Man liekas, ka šādi "uzbraucieni" paši par sevi ir sū..brāliski.
zvirbulēns
z
Zatlers nav zirgābols, jūsu versija kļūdaina saknē!
nasca
n
Zinu gan, kāpēc tādu niku esi izvēlējies. Zirgāboli kādreiz bija zvirbulēnu galvenais barošanās avots.
nasca
n
Paldies par sveicienu!
lno
l
Vārds prezidents nav jāraksta ar lielo burtu tāpat kā skolotājs vai ministrs:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Koķe sveic Skolotāju dienā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas