Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Zatlers un Obama pārrunājuši sadarbību drošības un ekonomikas jomās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindnieks
i
Maksāšana, atbalsta programmas, palīdzība utm. pasākumi starpvalstu praksē ir nepieciešama un ierasta prakse vienotu mērķu sasniegšanā. Taisni pamatojoties uz to, ka "sevis aizstāvēt nepieraduši bāleliņi " 20 gados neko citu bez zviedru un amerikāņu 50- gadu triecienšautenēm nav pratuši iegūt, ir vienalga, kā to sauc- maksāšana, palīdzība, programma vc. Jo jāšaubās , vai Latvija no Francijas vai Zviedrijas ir un būs spējīga nopirkt krasta aizsardzības raķetes pret "Mistral" un zenītraķetes pret uz 'Mistral" esošajiem lidaparātiem utml.
Pelēkais Vilks
P
Obama teica: Droši uz priekšu Zatler! Ar naudas došanu nekompromitēsim, bet informāciju dosim cik vajag.(un tās mums patiešām ir daudz). Turklāt informācija mūsdienās ir vērtīgāka par naudu. Izskatās, ka bez jeņķu "dusta" mēs savus "offšoru tarakānus" paši iznīdēt vairs nevaram. Kauns, bet neko darīt!
es
e
Es gribu arī zināt, ko Obama teica Zatleram, lūdzu, ziņneši! Attiecīgos jautājumus viņi taču "pārrunāja", nevis, Zatlers tikai "aicināja, pateicās, lūdza, novērtēja", kamēr Obama sēdēja un klausījās.
KLM
K
Jau pirms durvīm paziņojot, ka ir Stabilitātes garants, vizītē pie Obamas kunga ierodas nākošais Latvijas prezidents un paziņo - pasaules drošību garantēs 7 trekni gadi ! Obamas kungs aiz sajūsmas, ar asarām acīs, noņem no kabineta sienas gleznu ar oranžu sauli un uzdāvina to Latvijas prezidentam. Pēc šīs tikšanās katrs Amerikas pilsonis dzīvo mākoņos, uzlabojot demogrāfisko situāciju Latvijā.
qwe
q
ASV Latvijai nekas nav jāmaksā. Ja sevi NEKAD vēsturē aizstāvēt nespējošie bāleliņi grib būt okupēti piekto reizi,no atpalikušās noziedzīgās kaimiņvalsts, tad bāleliņi ir laipni lūgti izperdelēt savu pakaļu no NATO.
KLM
K
Atverot ar kāju durvis,vizītē pie Obamas ierodas nākošais Latvijas prezidets un pašpārliecināts paziņo - pasaule būs drošībā, ja tai pāri uzcels stikla kupolu ! Obamas kungs bezgala apmierināts, pasauc savu jaunāko meitiņu, kura uzdāvina Latvijas prezidentam spēļu buldozeru.
KLM
K
Ierodas vizītē pie Obamas nākošā Latvijas prezidente un kautrīgi paziņo - pasaule būs drošībā, jo man ir daudz kopīga ar biedru Lembergu. Oo, sajūsmā par pasaules drošinātājiem Obamas kungs apbalvo mūsu prezidenti ar Sudraba(s) medaļu.
KLM
K
Ierodas pie Obamas nākošais Latvijas prezidents un lielīgi paziņo - pasaule ir drošībā, jo nevalda ubagi, kuri ir lielākie pasaules miera apdraudētāji. Un prezidents Obama apmierināts konstatē - jā, tai brīnumzemē Latvija pat sīki kociņi bērziņi ir ļoti gudri...
purveklis
p
drēbju pakaramais varēja pajautāt platmales kodu
Ja-smīns
J
Heaven, I'm in Heaven, And my heart beats so that I can hardly speak; And I seem to find the hap - pi - ness I seek When we're out to - geth - er dancing, cheek to cheek...
J
Oda ikdienas saruna ar ziloni. "Tu man te nespindz pie manām ausīm un netraucē mani! Saprati!"
Laba
L
un pozitīvi vērtējama satikšanās! Paldies! Prom no Krievijas "dižvīriem", kuri māk tikai bliezt pa galvu katrai demokrātiskai valstij, ko grib pakļaut sev...
Janis
J
Kauns par Zatleru,pielien tam ASV nēģerim.
ierindnieks
i
Vispār, kā teica veterāns politikā Kisindžers, politikai ir jēga, kad tā nes labumu- tad tā ir patiesa. Būdams ciniķis, (mācoties no Kisindžera), saku tā; Ja ASV ir būtiska drosības zona Baltijā, t.sk. Latvijā, lai ASV maksā ( sniedz ikgadēju finansiālu palīdzību 15-20 gadu programmas ietvaros). Ja Izraēlai maksa par reģiona drosības zonu ir > 7 miljardi S gadā, tāda pati maksa varētu būt trijām Baltijas valstīm- t.i. Latvijai ne mazāk kā 2.35 milj. dolāru gadā. Un tad sadarbība būtu abpusēji pragmatiska, balstīta uz savstarpēju uzticešanos un cieņu. Patlaban AM un EM varētu publicēt datus, cik LR naudas izteiksmē ir " +" sadarbība ar ASV, neskaitot procentu aizdevumus , ja tādi ir. Pasakumi, kurus ASV veic sava iekseja tirgus aizsardzībai, ir loģiski un pragmatiski. Atmetot ilūzijas un maldus par kolektīvo ekonomiku , tirgu, finansem, koorperatīvi vadāmu ekonomikas un tiegus regulešanas mehānisma prioritāti (ES) , LR ir jāveido pragmatiskas attiecības ar tām valstīm, kuras respektē tikpat pragmatiskas attiecības. Un ja kāds (i) vēlas nedaudz savādāk, lai maksā, maksā pietiekoši labi (nevis aizdod), un arī kompromisi ir atbilstoši saņemtajam ieguvumam, ( un nedaudz vairāk +).
carloss66
c
Pilnīgi bezjēdzīga laika un $ šķiešana. Nu labi, pasiģeļi,pagutariļi, un tālāk? Kādas pozitīvas pārmaiņas tāda tukša patarkšķēšana ienesīs manā (Tavā,mūsu) dzīvē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas