Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers uz 18.novembra balli aicinājis 250 viesus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jap
j
šī taču Zatleru pēdējā 18.novembra balle, diez vai otrs termiņš pavasarī tiks dots, tamdeļ Ligita grib "paspīdēt" un palikt vēsturē... :) priecīgus svētkus!
Žoržs
Ž
N u nav viņš nekāds prezidents ! Viss viņā tā uzspēlēts un neīsts .Nejūtu ka viņš būtu nopietns valstsvīrs. Tāds pozētājs vien ir. Runā nesakarīgi , bez sirds siltuma . pie tautas nāk kā pie operācijas galda vēsi , nedroši , nepārliecinoši . Visiem latvijas pilsoņiem novēlu priecīgus valsts svētkus.
zutis
z
Kauneties vajadzētu Ilzei un valsts vadītājiem par krīzes laikā naudas izšķērdēšanu un nav kauns prezidentam publiski pazņot, ka tādas dziļas krīzes laikā ir nolemts šogad balles nerīkot. Un, ja kādi mūsu draugi to nesaprastu, tad tas ir bēdīgi, ka tie ir mūsu. zinatnieks te piemēru izsaka par Anglijas karalienes pozitīvo balles atcelšanas piemēru, lai gan šī valsts jau nu noteikti varētu ko tādu atļauties
Kādreiz,
K
brīvvalsts laikā, kad valstij kurpe nebūt nespieda, arī mēdza rīkot svētku balles. Bet! (kā savulaik, pirkstu paceldams, mīlēja teikt Ivars Godmanis) - nereti tās bija "ziedojumu balles": katrs dalībnieks ziedojumu urnā iemeta tik, cik varēja vai gribēja. Un - ticiet man - balles izdevumi bija nieks salīdzinājumā ar guvumu. Varbūt šo tradīciju atjaunot, Valsts prezidenta k-gs?
Juhans
J
Zatlers jau nav vainīgs, ka Ligita grib dziedāt.
Ieva
I
Ja šie te viesi ielūgumus apmaksātu un naudu ziedotu labdarībai, tad nekas, bet šitā sanāk priecāšanās par svešu (nodokļu maksātāju) naudu.
zinatnieks
z
pat anglijas karaliene atcel ziemassvetku svineshanu ,( kura bijusi tradicija, ), bet shie gan uzzdzivo, laikam viniem krize ir beigusies , balluki, algas pielikumi, katram ministram pa 2 vai 3 asistent,
Jānis
J
Dzīres mēra laikā....
ilze
i
Saakas, letinu sikmaniba. Nevajag krizes del godu pazaudet, cien. komentetaji! Laikam, vienigais, ko jus pielaujat ir Latvijai par godu sanakt kopa un ar skaabu gimi vaidet, cik viss te ir slikti. Pat prezidents, valsts galva, nedrikst valstij par godu citu valstu vestniekus vairs aicinat!!! Par musu, nodoklu (ne)maksataju naudu! Kads arprats, varbut visus 5000 tukstosus izteres.... Kada bagatiba. Atrauta no jusu (ne)samaksatajiem, celu policistiem vai dakteriem piekukulotajiem latiniem. Kaunejusies butu.
Ministry of Truth
M
Reāli skatoties - vai valsts to var atļauties? Tas ir signāls, ka valstij naudas pietiek. Kaut vai no SVF naudas ņemot? Domāju, neviens no šiem diplomātiem nav badā vai izslāpis. Krīzes un mazas rocības laikā ir jārāda, ka rocība ir mazāka - no tā nav jākaunās. Lietas mainās. Bet to, ka vēriens tur augšā nemainās, to ir grūti pieņemt.
zutis
z
......izredzētie VIENMĒR tiek pie siles un ballēs, tā ir bijis un būs visos laikos. Bet balli jau nu gan nevajadzēja rīkot, jo tik daudzi LV(arī ne tikai bezpajumtnieki, bet nelaimīgas ģimenes) ir bez maizes
fiksais
f
Ar ko Zatlers atšķiras no vakardienas varoņa Jāņa Norda? Vai nav tā ka abi grib svinēt par naudu, kuru paši nemaz nav nopelnījuši? Par kādām svinībām iet runa - dzīres uz parāda? Kas maksās par šo balli? PS. Ieteiktu prezidentam pārlasīt M. Zālītes dzejoli par pazaudēto godu!
Normunds
N
Komentētāji rakstu nelasīja ,tikai virsrakstu...Bēdīgi ka tik daudz naida un nespēja iedziļināties rakstītajā.Atšķirībā no citiem gadiem ir uzaicināti nevis ,,smalkās aprindas,,pārstāvji,bet cilvēki kas ir darījuši labu Latvijai.Jā arī diplomāti.Un tas mani priecē jo nav kā tas bijā agrāk kad tikai izredzētie ar skandāliem lauzās uz pieņemšanu,bet šoreiz tiks arī tie kuri to ir pelnījuši.Jā par nodokļu maksātāju naudu,bet tā ir arī viņu nauda.Ko visi maksā!!!Lasiet visu rakstu ne tikai virsrakstus!!!!!
Jēpītis
J
Ko gaužaties! Vai tad šodien zupas virtuve nedarbojās ? Vajadzēja no pārtikas pakas, kuru mēneša sākumā saņēmāt ,kādu putraimu pataupīt arī svētkiem. Uz redzēšanos nakts patversmē, tautieši. Priecīgus svētkus !
Kriss
K
Par kaadu naudinu sitais viss??!!! AAAAAA par mana teeva un mammas pensiju-skaidrs.!!!! LOL

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas