Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers uzņemas atbildību par sešu deputātu aiziešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Derglis
D
Zatleram nevajadzētu uzņemties atbildību par šo deputātu aiziešanu, bet gan par viņu nonākšanu partijā un Saeimā.
drīzāk būtu teikt Ne Diena
d
'De facto' publiskotās 'Rīdzenes sarunas': Šlesers apspriedis 'Dienas' un 'Neatkarīgās' apvienošanu
K-K
K
... Vienalga kadas situacijas atzit 'mia culpa' Bezabrene ir viegli un atmaksajas, jo vel joprojam izmanto un ta notiek spele ar latviesu cilveciskas dveseles dasnumu - piedot saviem pari daritajiem !!! .. Saja gadijuma, nav bijis vairs ko zaudet kadam ar kludu atzisanu - bet ko tas nozime, neko ?! ... Personigi, nevaru iedomaties senariju, kura inteligents cilveks, varbut pat patriotisma izprotos, neapzinajas ko vins dara - tapec japiekrit GUNARAM - un jagaida darbi kas pieraditu to, kas sis cilveks isti ir par politiki un kam tiek kalpots !!!
vilks
v
Var jau taisnoties,bet vīrišķīgāk būtu atzīt,ka ir noticis pašapmāns par savām spējām politikas lauciņā un ar godu atkāpties,noliekot deputāta mandātu. Vai ,patiešām,jāgaida jaunas izgāšanās un pazemojumi ? Zatlera kungs, sāciet sevi cienīt kā ārstu un cilvēku !
cirks
c
Atbildību uzņemas tikai tad, kad kļūdu atzīšanai seko reāla rīcība. Civilizētās valstīs šī rīcība izpaužas kā atkāpšanās no amata, deputāta mandāta nolikšana! Muldēšana nav atbildība!
cirks
c
Piedodiet, bet par kādu atbildību iet runa, kuru it kā Zatlerīts uzņemas? Administratīvā, kriminālā vai civiltiesiskā? Ak jā, vēl tak esot tāda morālā atbildība, bet sen par to mūsu valstī nav dzirdēts!
ritdienis
r
Nav skaidrs ko vēl meklē politikā.Būtu labāk kā G. Ulmanis mierīgi sēdējis mājās un palīdžējis sievai traukus mazgāt.
MK
M
Kā diez tā atbildība izpaudīsies? Atlaidīs arī šito sasaukumu?
Vēlētājs
V
Vai varētu precīzāk-kā tad tas izpaužas?
AS
A
ZATLERAM JAASAKA LIELLS PALDIES,PAR TO ,KA PATRIECA NO SILES MEZAKUILUS-SKEELI,SLESERU UN ROMU LEMBERGU.LEMBERGS VEEL MEEGINA GROZIITIES,BET GAN JAU SOREIZ ANGLIJAS TIESA TIKS GALAA AR SO NELIETI.LEMBERGS jau pieradis ,ka var puust tautai miglu aciis,bet aizvien mazaak tauta saak sim nelietim ticeet.VENTSPILS VECAAS TANTES VEEL TIC.
BRIDŽA
B
Šie visi , kas cenšas nomelnot Zatlera kungu un viņa palīgus ir ''astoņkāja'' kājas. kas sāk raustīties, jūs esiet uzpirkti, lai tauta tā domātu...., bet ir pretējs efekts, jo tauta visu saprot, vismaz lielākā daļa.
Fakts
F
Mani neviens nav uzpircis, bet man ir kauns, ka balsoju par šo patmīlīgo, ļauno un atriebīgo - "kungu", kā tu saki. Man viņš ir prasts šmaucējs, kas pārdosies kaut vai SC, lai tie par viņu balsotu un viņš iesēstos Saeimas priekšnieka krēslā. Tā viņš ir pie.irsis daudzu cilvēku cerības, solīdams pārmaiņas un reformas. Bet kur tās ir? Kāpēc par tām nerunā un nekur nespriež, tikai par krēsliem vien. Iesēdināt tur sev paklausīgus, nekompetentus cilvēciņus. Partijas biedriem nav nekādu iespēju vārdu pateikt, tikt uzklausītiem viss tiek lemts dažu šim "kungam" pietuvināto kompānijā. Viss ir palicis pa vecam un vēl sliktāk. Ja būs vēl vienas vēlēšanas, šis "kungs" dabūs tikpat, cik Buldozers, jo tāds pats tukšs vervelis. Viņš ir atņēmis cilvēkiem ticību valstij.
  • 2
  • 1
jānis
j
Žēl,ka izrādijās salašņu partijas lideris.Ja arī tālāk tik stulbi rīkosies,var necerēt uz politisko nākotni.Tauta ir stulba, bet ne tik stulba,lai nesaprastu....
Juris
J
Apsmiekls,ne atbildība.Kad tad kurš par ko ir atbildējis.Pat muldēt neprot. P.S.Kaut arī es par viņu balsoju.
princips
p
vispirms jau ZRP iekšējo komunikāciju nepieļauj pati partijas vadība, nav ko runāt par ārējo spēku ietekmi, un MK nav jāatrāda tagad kā eksponāti nodaļām, bet demokrātiskā ceļā jāizvirza
šito brīnumu -
š
- kā miesīgs tēvs !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas