Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers uzrunās ANO Ģenerālo asambleju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Cimdaram ,tik ilgi strādājot komisijas vadībā,protams,ka ir virtuoza pieredze ,es personīgi nenemos viņu kontrolēt,bet aicinu atjautīgākus cilvēkus un stipri paļaujos uz Cimdara godaprātu.Arī viņš grib lai notiek gudrā tautas griba un lai notiek veiksmīga valsts attīstīšana
Lelle
L
gan jau Cimdars sakārtos "labo cilvēku"pārvaldi...tauta te ir nulle.
sirdī latgaliete
s
Valsts Prezidents Zatlera kungs un Premjērs Dombrovska kungs nenogurstoši un veiksmīgi strādā Latvijas tautas labā.To Ruļovot arī uz prīkšu,lai vairok jūtam tūs lobumus arī Latgaļā un vysā Latvejā.Bolsošu par parteju apveineibu Vīnoteiba,kuras sarokstūs un līstē,kā svareigokais ir Dombrovska kungs,bet Latgaļas apgobola listē ar numuru 2 pirmais byvs lobs cylvāks Loskutovs.
borcinsh
b
neaizmirsti ari pateikt cik daudz komunistus vel sezh Latvijas Saemaa un Valdee
Madris
M
9.Saeimas sākumā ebreji prasīja uzdāvināt īpašumus Latvijā, neuzdāvinājāt tad kožiet sev pirkstos.Tagad Zatlers lūgsies, lai ņem vēl vairāk.
Oga
O
atkal būs jākaunās, ka mana valsts ir Latvija. Kauns kad zaglers ver vaļā muti, būtu sēdējis mājās un ekonomējis mūsu naudu
K-K
K
... Amerikas ebreju komiteja, VP tIks 'apskaidrots' par ebreju un zidu ieksejo cinu ISRAELAS cionistu un bijuso komunisma lidzskrejeju banditisko zidu starpa. Un iegut ari moralo atbalstu spriest taisnigu tiesu to nedarbiem, kas notiek ka visur pasaule, ta ari musu BEZABRENE, un, varbut fsanemyt oficialu finansialo un politisko palidzibu tam, no vinu organizacijas un vinu bankieru grupas, tapat ka BB lieta ... jo godu sie kriminalisti nenes ne Izraelai ne godigiem zidiem un ebreju ticibas parstavjiem. ... Tadejadi, ar informaciju un patiesibu un ASV cionistu palidzibu, varbut spesim gut Izraelas valsts atbalstu dazu nozakto miljonu atgusasnai ... un nakamas mahinacijas ...
cony
c
Lai veicas labajam Latvijas tandemam Zatlera un Dombrovska kungiem. Lai veicas Latvijas tautai atbildīgajā laikā,kad brīvi un droši ir jāiepērk valstij labāka valsts pārvalde/ 10.Saeima.
veiksmi
v
Lai veicas Zatleram ANO! Turēsim īkšķus, lai viņš informētu starptautisko sabiedrību par deokupāciju un rietumvalstu morālo, ekonomisko un juridisko pienākumu darbos palīdzēt Baltijas valstīm novērst noziedzīgās PSRS radīto kaitējumu. Nav vienīgi skaidrs, ka viņš darīs ar Amerikas ebreju komitejas pārstāvjiem? Tā komiteja jau laikam ir vēl augstāka par ANO un Balto namu. Zatlers varētu painformēt, par ko runās ar Ebreju komiteju.
Lelle
L
okupācija turpinās pašu stulbuma dēļ...pie varas jorojām vecie čekisti un komunisti, kuri turpina graut šo valsti un iznīdēt latviešus. Par ko lai sūkstās un žēlojas tas frukts? Atliek vien klusēt par savu stulbumu.
NAV LEMTS
N
Ko teiks Seglinieks, tas nevienu neinteresēs, par ko liecinās pustukšā zāle. Bet ko varētu teikt kundze (bez valodas ar tirgus tehnikuma diplomu) par Autismu, kur galvas lauzī pasaules visdažādāko jomu dižgari un neskaidrību tāpat paliek vai cik, to gan gribētos redzēt un dzirdēt.
hmmm...
h
Metropolitan operā nedziedās ?
pirmiem komentāriem
p
kāds naivums.
j
Zatleram tā ir iespēja kļūt par Latvijas prezidentu ar lielo burtu. No ANO tribīnes tikai jāprasa novērst Latvijā okupācijas sekas.
!
!
Lieliska iespēja atgādināt starptautiskajai sabiedrībai par Latvijas deboļšivizāciju un deokupāciju un rietumvalstu morālo, ekonomisko un juridisko pienākumu darbos palīdzēt Baltijas valstīm novērst noziedzīgās PSRS radīto kaitējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas