Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers uzskata, ka visiem politiķiem jāatvainojas tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kakis
k
Ligosana par nodoklu maksataju un nolaupito pensionaru naudu ir vislabakais veids,ka priecaties.Te tikai viens piemers no rakstita;Dubulta morale visur ,neticu nevienam vardam Cienita taisa ligosanas turi pa Kreviju ar koriem un citiem kolektiviem,bet jamaksa man,man nonem pensiju,lai to varetu teret.
Oskars
O
Domāju , kad ar atvainošanos neies CAURI , labāk lai viņi iet CŪKAS TĪRĪT,ja neprot strādāt ,tad JĀMĀCĀS. Ja celtnieks ielies mājas pamatus no smiltīm ,tad tā sabruks. Ja ārsts nepareizi kautko izdarīs , tad kādam jāmirst . Ja šoferis pie stūres GULĒS , tad grāvis viņu gaida. VAITAD POLITIĶI VAR ĀKSTĪTIES un parto nesaņemt nekādu SODU ( visiem vainīgajiem jāsaņem NĀVESSODS)
vardīte
v
.... smieklīgi, ja nebūtu tik skumji..... Lūdzu, skolotāj, piedodiet, es vairāk tā nedarīšu?
tontons
t
žetons
AB
A
"Mēs esam slikti pārvaldījuši savu valsti. Tas ir godīgi jāatzīst pašiem sev vispirms un godīgi jāpasaka valsts iedzīvotājiem. Mums ir viņiem jāatvainojas. Katram personīgi, ne tikai Ministru prezidentam. Sākšu ar sevi - es visu savu dzīvi ņēmu kukuļus un nemaksāju nodokļus; tāpēc arī tiku izraudzīts zoodārzā; es ļoti atvainojos, es vairāk tā nedarīšu" teica V. Zatlers.
K-K
K
... Ludzu neatlausim vainigiem politikiem pazust ... ar atvainosanos - viss bija darits ar noluku - ne ar desu !!!! ... Saksim ar PAREX bankas finansesanas izmeklesanu !!!! ... Vai mums vel ir viriesi ar drosmi, vai esam visi zakupastalas ?????
Re kaa !!!
R
Bet tadi krigeristi kalpo kapitalam pelnot 1000 un vairak sava kabata ik menesi, nekada labuma nedodot ne tautai , ne stradajosajiem, jo pats piedalas valsts un stradajoso apzagsana, jo kamer pats nedzivos uz minimalo, tikmer bus barikades otra puse un visi tie arodbiedribu lideri, kuri laizija rokas kapitalam un "trekni" sildija kreslus savos kabinetos un vegeteja uz to naivo rekina , kuri ticeja ka arodbiedribas ir godigi un ieintereseti cilveki, nevis kapitala vergi ! Mes jau sen visi esam kluvusi par kapitala vergiem un pazaudejusi savu valsti, kuras mums vairs sen nav un pat nespejam maksat kapitalam tas nodevas, kuras banku eksperti lidz pedejam santimam ir izkalkulejusi pa stundam un pa minutem jau uz prieksu un dikte mums noteikumus, bet mes ka apcirpto aitu bars, kuru ved uz kausanu ... Skumji ...
I
I
Piekrītu Viesulim. Lai Zatlers sāk pats ar sevi.
viks
v
Nekāda atvainošanās nav iespējama, te ir jātiesā kriminālnoziedzinieki, kuri ir pie varas.
Zuka
Z
Kāpēc gan? Tautas varākums Saeimas vēlēšanās nobalsoja, ka jāturpina iepriekšējo gadu politika - 'gāzi grīdā' 9%, noziedznieku par premjerministru - 19% un trekno pozitīvo gadu turpinājumu 20%. Plus vēl 7% balsoja par Tabūnu un Duri Jobeli.
jautrais
j
Kriminālikums paredz lielāku sodu nekā atvainošanās. Atvainojas, ja nejauši pačurā garām pisuāram, bet kad apzināti uzliek "kluci " uz galvas?
Prezents
P
Nu kurā Eiropas valstī ar atvainošanos par valsts bankrotu vien pietiktu? Kas tās par bērnudārza spēlītēm? *Tu tā vairāk nedari, un tagad ej brīvdienās līdz 21 augustam* Neko jūs visi neesat sapratuši!
ha
h
uzskatu, ka tautai ir jaatvainojas pasai sev par savu neizglitotibu, slinkumu un augstpratibu.
upe
u
to atvainošanos deputāti var apēst maizes vietā, ceru,ka tauta nonaks pie milnām un dakšām un izrēķināsies ar visiem asinssūcējiem - t. skaitā ar zagleru !!!!!
baaaa -
b
ja šito glumo feisu katru dienu nereproducētu, publika būtu par 20 % rāmāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas