Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers: valdība pirms vēlēšanām bija neizlēmīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāsamazina.
J
Ir vairāk jāsamazina visādas komitejas,komisijas valdībā,valsts iestādēs,kur daži sēd un saņem dubultalgas.,dažādas piemaksas. Tas ir totāli nepareizi,tā ir šķerdēšanās ar valsts naudu.Valsts kontrolei vajadzētu vēl stingrāk un vairāk izvērtēt tās vietas un tos cilvēkus ,kur valsts nauda tiek neadekvāti tērēta tagadējai taupības situācijai .
Ja vien.
J
Ja vien viņi mūsu augšgals dzīvotu kā dzīvojam mēs no algas līdzalgai,tad viņi arī domātu par valsti un tautu,bet viņi ar nodokļu maksāātāju naudu ir piepildījuši savus kontus bankā ,pacēluši savas algas, saņem vēl pluss klāt visādas lielas valsts kompensācijas.,ka nekādas krīzes viņiem nav un nebūs,tāpēc viņi nekad nesapratīs tos, kurus aptīra līdz pēdējam kreklam.Viņu kompensācijas vien, ko viņi saņem pie algas, vairāk kārt pārsniedz minimālo algu,kuru saņem daudzi cilvēki par savu darbu,un viņiem ar to jāiztiek vesels mēnesis.Ko lai saka tie cilvēki kuriem beigsies rudenī soociālie pabalsti,un viņiem par pagaidu darbu maksās tos nabaga 140ls uz papīra. Vai tā nav nekaunība,tā ir totāla ņirgāšanās par cilvēkiem.
heee
h
Tikai - ne jau iekš VOVAA-s tā lieta - VISUR TĀ PATI SISTĒMA - deputrati savus ielikteņus piesedz un izliekas par šļaukām, kas neko nesaprot - taisi kaut uz katru mērkaķi pa vienai ķīļpadomei !
heee
h
"likops 11:51 Likvidējiet sabiedrībai nu galīgi nevajadzīgoSabiedrības veselības aģentūru!500 ierēdņu tur patreiz strādā!Papētiet viņu mājas lapu,vai mums vajadzīga ši tukšu salmu kulšana!!!!!" Pēdējais ( Cēsu ielā ) bija - TĪŠĀM SABREMZĒTA SISTĒMA - pa 10 min . vienu veselības apdrošināšanas kartiņu vada iekšā - uzreiz tautas pilna uzgaidāmā telpa - var, kam gribi, uzrādīt !
Piekrītu Freibergai.
P
Augstākā meļu komanda,ieskaitot gan prezidentu,gan premjeru,gan JL. Visu viņi zināja,bet tautai vienkārši brutāli meloja pirms vēlēšanām. Tēlo nezinīšus no saules pilsētas. Viņi ir zaudējuši ticību visi kā viens. Man žēl Latvijas un mana piemuļkotā tauta .Nevar ticēt nevienam viņu vārdam ,jo darbi liecina par viņiem pretējo .Kauns par tādu valsts varu,jo aiz viņu solījumiem stāv viltus,un apmāns.
Zēl.
Z
Zēl ,ka mums nav tautas vēlēts prezidents,bet mums ir tāds ,kurš nav nostājies tautas pusē,un neaizstāv vismazāk nodrošināto intereses. Viņš nespēj just līdz nabadzīgākiem cilēkiem,tāpēc nav ko uz viņu cerēt un paļauties,visi viņi dzīvo kā nieres taukos,un tauta viņus interesē maz. Kāpēc tad paši sev pirmie nesamazināja savas lielās algas,bet gan ķērās klāt nabadzīgākajiem ..Vīlušies esam gan viņā,gan visos darbos ,kas tie vērš pret savu tautu. Algu samazināšana bija jāšāk no bagāto gala,bet nevis iedzīt galējā nabadzībā tos ,kas tā jau knapi izdzīvo.Tāda valsts vara nav graša vērta Skaisti prot tikai runāt par solidārumu,bet darbos nekāda solidāruma nav.
teniss
t
JL pīrāgu reklāma ir stāsts par paša JL uzreiz pēc vēlēšanām, cienītais, un beidz lūdzu aizstāvēt tos ciniskos meļus no JL, izņemot, ja tas ir Tavu darba devēju uzdevums!
teniss
t
Tieši tā, JL meļi uzskatīja, ka labāk visu paziņot pēc vēlešanām nekā zaudēt Rīgu un nostartēt slikti citās pašvaldībās, par pensiju samazinājumu augstākā ierēdniecība zināja jau sen. Turklāt, taisnība Tev par to, ka katra diena, gaidot vēlešanas valstij izmaksāja dārgi. Lai kā te kāds grib aiztāvēt JL, vienu gan nevar noliegt - Dombrovskis pagujušonedēļ meloja, ka nesamazinās pensijas, turklāt par skolotāju algām vispār klusēja, nemaz nerunājot par progresīvo ienākumu nodokli.
valdība zaudējusi uzticību!
v
noverotājs ...Ja reiz Latvija izvēlējusies mazāko no abiem ļaunumiem, jāsolidarizējas visiem, tai skaitā pensionāriem, maznodrošinātajiem, saka Zatlers. "Mēs nevaram iziet no krīzes, cepuri vicinādami," viņš tēlaini saka. Smiekligi, jasolidarizējas,pensionāriem, maznodrošinātiem, bet kā ar Tevi pašu , deputātiem, ministriem, padomniekiem, un lielajiem oligarhiem....???? AR Tevi Zagler ir tā pat kā ar baznīckungu: "" klausies manos vārdos, bet neskaties uz maniem darbiem." Man kauns par mūsu valdibu un tās prezidentu.
likops
l
Likvidējiet sabiedrībai nu galīgi nevajadzīgoSabiedrības veselības aģentūru!500 ierēdņu tur patreiz strādā!Papētiet viņu mājas lapu,vai mums vajadzīga ši tukšu salmu kulšana!!!!!
ZBL
Z
Tas rada milzīgu neticību valstij, kas maina budžetu ik pēc diviem trim mēnešiem. Nu to taču vajadzētu vismaz saprast. Valdība būtu tikai aizņemta ar nemitīgiem budžeta grozījumiem, lai gan tai jārisina daudzi citi, tik bieži piesauktie ekonomikas sildīšanas u.c darbi. Par kādiem Godmaņa paveiktiem darbiem Jūs runājat? Par to ka pagājušā vasarā budžeta grozījumus veica uz Eiropas naudas apguvi, par tiem nepadarītiem darbiem dēļ kā martā nesaņēmām paredzēto naudu. PVN dažām grupām samazinās jau šogad, bet par paaugstināšanu varētu runāt tikai no 11. gada, kaut gan Godmanis bija apsolijis jau šogad celt, ja nepildīsies ieņēmumi, bet tā jau būtu pašnāvība, par ko arī Dombrovskis ir pārliecinājis SVF. Bet par tām pensijām ar aprēķiniem lūdzu, citādi jūsu murgus nevar saprast.
fiksais
f
Paspēlējos ar kalkulatoru. Ja valsts šinī pusgadā vēlas ieekonomēt 500 miljonus, tas nozīmē, ka apmēram 170 tūkstoši cilvēku nesaņems algu 500 latu. Vai Dombrovskim ir plāns, kā valsts ekonomika spēs akumulēt vēl 170 tukstošus bezdarbnieku? Ja nav, tad lai tas puišelis ar to marsieti pazud no zemes virsas - tūlīt!!!
Mg
M
Ja visas pensijas mazinātu par noteiktiem procentiem, tad tie varbūt nebūtu pat 10%, bet tagad būs tā, ka lielo pensiju īpašniekiem pensijas samazināsies par 1%, bet mazo par 15%. Un kādi tad izdevumi rodas no vairākkārtējas budžeta mainīšanas? Daži simti latu par izdrukātajiem papīriem? Lai tak valdība strādā visu laiku! Kalvīti lamāt jau vairs nav jēgas, jāskatās ko mēs varam darīt TAGAD? Bet TAGAD nedarīja neko un vēl liekulīgu brauca virsū Godmanim par jau reāli paveikto. Piemēram, par to pašu PVN - Dombrovskis nedēļu pirms vēlēšanām pārmeta Godmanim par PVN paaugstināšanu un solīja to nākošgad samazināt. Un ko viņš saka pēc vēlēšanām? PVN ir jāpaaugstina līdz 23%. Būtu vismaz atvainojies Godmanim, bet kur nu.
Terorists
T
Kad ūdens smeļas mutē tad arī slīcējs ķeras pie katra salmiņa.Un runājot par padomēm tad nu jau visas viņas nav likvidētas.Un lielākās un treknākās partiju barotavas tomēr tika atstātas. Un ja mūsu politikānīšiem nevajadzētu naudu no rietumu naudasmaisiem tad dzīve te ritētu tā pat kā iepriekš un tikai tiktu nomainīti personāži šajās pašās padomēs.
v
v
Galvenais ka pats Z ir izleemiigs.Pensionaarus netracinaajaat pims veeleesanaam,jo citaadi noveeleejuso skaits buutu smiekliigi zems

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas