Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: valdībai nav vajadzīga "uz koferiem sēdoša" Saeima

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Treikals
T
Kā "ultimātu" parasti saprot prasību, kuras neizpildīšana nav pieļaujama bez norādītām sekām. Tādai prasībai arī nosaukums tiek likts — "ultimāts", un nekā citādi ? Vakar kalausījos ļoti uzmanīgi, jo šaubījos — varbūt pirmsākumā šo būtisko nasaukumu esmu palaidis garām un tāpec nesaprotu situāciju pareizi ... Diemžēl nē — nevienā no oficiāliem materiāliem, tāpat nevienā no politiski atbildīgo personu runām vārda "ultimāts" nav ! Tādējādi šo - ULTIMĀTU - masu informācijas līdzekļi ir uzstādījuši paši sev, un ar lielu blikšķi izgāzušies ! Nekāda kara, nekāda "ulrimāta", tikai kārtējās Latvijas -pasaules krīzes peripētijas. Nu ko lai dara, ja presei nav ko darīt, kā tikai izdomāt baumas un tirpināt tos, kuri nespēj aizstāvēties. Būtu labāk domājuši par dzīvi, nelaimju iemesliem u.t.t. nevis baumojuši par stulbiem izdomājumiem. Latvuijas presei nekādas uzticības !!!
Berta
B
Tagad paredzams cirks turpmāko 1,5 gadu garumā: Zatlers katru mēnesi uzdos saeimai jaunus izpildāmos uzdevumus un termiņus (, jo citādi šie nav spējīgi vispār strādāt), bet deputāti trīcēs, "ka tik kas nenotiek" . Un tā bez gala. Daudz lietderīgāk būtu tomēr šitos sprāgoņas atlaist, nekā Zatleram darīt divus darbus - i savu, i saeimas deputātu.
lux
l
Visiem lielajiem un bieži arī ļoti rupjajiem Zatlera gānītājiem; vai Saeima no gaisa nokrita. Paši ievēlēja,cerot, ka bez darba varēs ielēkt pārticībā, jo to tie jefiņi solīja. Pilnīga taisnība _ kāda tauta, tāds partlaments, tāda valdība.
tā>klik
t
Un kas tad ir vista un kas ola?
Malēnietis
M
Valdi, spriežot pēc komentāriem, tauta tevi mīl. Ja tev kaut mazliet būtu godprāts, mēs tevi redzētu ar čemodāniem aizejam.
Taisnība vien ir..
T
Zatleram. Ja vienai lielai daļai no jums būtu vismaz kaut viena smadzeņu krociņa paurītī, tad arī saprastu, ka patreizējā situācijā savādāku lēmumu nebija iespējams pieņemt. Ceru, ka jūs savā dzīvē arī esat pieņēmuši kādu svarīgu valstisku lēmumu, kas mūs aizvestu pretīm labākai dzīvei, pretējā gadījumā tikai to vien protat kā kritizēt,nu nevar dzīvot tikai ar emocijām un muļķīgu pārprastu patriotismu.
klik
k
`valdībai nav vajadzīga "uz koferiem sēdoša" Saeima` ??! Te vispār sajaukts, kas ir vista un kas - ola. Tas ir, vispār netiek domāts par tautu/valsti, bet izteiktas rūpes par valdību (?) vai Saeimu (?) un viņu attiecībām. Protams, tām ir svars, bet tikai tiktāl un tādā veidā, lai tās (abas - un pirmām kārtām jau Saeima) rūpētos par valsts un sabiedrības labklā'jību. Tādēļ Saeima, kas bauda 4 (!!!!!) % iedzīvotāju atbalstu, bija jāpatriec nekavējoši (jau tā procedūra ir ilgstoša un smaga). Un - pievērsiet uzmanību - vārda `čemodāns` latviešu valodā nemaz īsti nav: latvieši šādā situācijā sēž uz koferiem! Starpība? Nu, visi jau saprot...
@
@
Neko negaidot, nevar arī vilties. Zatlers piedāvā turpināt, it kā kaut kas būtu mainījies.
Lai tā būtu - Koks!
L
Ja vien atkal jēru bars nenobalsos par TP un Co.! Tur jau suns apraksts, ka letiņiem īsa atmiņa un kur nu vēl ja kautko pasola izdarīt! Smieklīgi, ka vēl ir cilvēki kuri krīt par Lembergu. Normālā valstī ar normāliem iedzīvotājiem sen jau neviens neceltu balsi par tādu. Bet - LV jau nav normāla!
Teodors
T
Valsts netiks izvesta no ekonomiskās krīzes, ja netiks mainīta polītiskā "grābšanas kultūra" un ja polītiķi neizjutīs, ka viņi ir atbildīgi elektorātam, nevis savai partijai. Daudzi tēlo demokrātus un kapitālistus, bet savā būtība domā un rīkojās kā komūnisti un zagļi. Prezidentam ir jāpastāv uz reformām, kas mainīs šo polītisko kultūru. Ja tādas reformas netiks ievestas, tad Latvijā uz labo pusi nekas nemainīsies. Tad mums kā valstij nav nākotnes.
Nosargā Latviju!
N
UZMANĪBU! www.nosargalatviju.lv
Nosargā Latviju!
N
UZMANĪBU! Ir izveidota lapa ar nosaukumu ( w w w nosargalatviju lv ). Uzmanīgi izlasiet un apdomājiet! Politiķi šo lietu cenšas "nogrūst" tautai aiz muguras. Neļausim par pēdējiem grašiem pārdot savu Dzimteni! Mēs parakstīsimies! Nosūtiet lapas adresi visiem saviem draugiem. Pat masu mediji par to traci neceļ. Par Lisabonas līgumu pagaidām raksta tikai Neatkarīgā Rīta Avīze. Latvijai šis ir ļoti izšķirīgs brīdis. Mēs demonstrējam un piketējam par savām algām, bet tikmēr politiķi mums aiz muguras grasās likvidēt Latvijas valsts pašnoteikšanos un patieso neatkarību. Piedalies, un esi par Latviju!
aha
a
sačurinājās
Lelle
L
Tūliņ valsti gaida totāls sabrukums.Paliek atklāts jautājums: kuri mūs pievāks vai kuri kuriem notirgos un par cik? Zviedri, krievi, amīši vai žīdi? Būsim vergi līdz trešajai paaudzei.Visi kopā pateiksim Paldies par šo katastrofu bijušajiem valdošajiem bandītiem. Vienīgā mūsu-visas tautas izeja ir ņemt pie dziesmiņas tos, kas šo valsti ir izlaupījuši un visus miljardus ofšoros nobēdzinājuši, bet uz šo soli JL ir par gļēvu. Skat, kā hūtainis tiesu un prokoratūru kakina...
Vuarzazi
V
Prezidentam butu uzdevums saukt pie adbildibas bijuso koaliciju. Bijusas koalicijas partijam ir 2/3 ministrijas, kapec lai vini neizaimniekotu aiznemumus tapat ka vini to darija ar Latviju treknajos gados?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Pilna Valsts prezidenta V.Zatlera uzruna

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zatlers politiķiem neatklāj, ko teiks vakara uzrunā

Zatleram izšķirošā runa

Aptauja: 65% iedzīvotāju atbalsta Saeimas atlaišanu

Valsts prezidenta uzdevumu izpilde ir radījusi lielāku politisko stabilitāti

Ķīlis: grautiņi rodas no neziņas, kā risināt riska un spiediena apstākļus

FOTO: nemieri Vecrīgā

Profesora Cipariņa kamikadzes misija. Par jauno premjeru Valdi Dombrovski


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas