Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Zatlers vēloties koalīciju ar SC, bet puse Saeimā ievēlēto partijas biedru to neatbalstot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AXSIS
A
ZATLERS JAU ir kangars. Cik saņēmi aploksnē no SC?
punšs
p
Tie ZRF lēmumi krogā tiek pieņemti vai zoodārzā?
L.Grantiņš LRTT
L
Par to, ka Zatlers grib ar sakaņiešiem iznīcināt Latviju, bija skaidrs jau Saeimas atlaišanas dienā. Zatlers par šo savu melno darbu ir saņēmis milzu summu no starptautiskā cionistu centra.No 40-80 miljoniem, kuri ir ieguldīti pasaules lielākajās bankās. Pēc dažiem gadiem Zatlers būs miljardieris uz latviešu asins rēķina. Šāda informācija nāk no ASV, kā redzams, tad ASV iet cionistu un ru-šovinistu pavadā.---- P.S. Šie 40-80 ir ņemti no Latvijas tautai nozagtās naudas. Šīs zoziedzīgas darbības "pirmsākums" ir Godmanis un Borovkovs.
garausis
g
Tā iet, kda biedrus savāc rudens tirgus laukumos un studentu kafejnīcās.
PAZINOJUMS.
P
Latvijas valsts armija! Zemessargi! Policija! Ugunsdzeseji un Pasvaldibas policija! Tauta! Valsts nodevejs Zatlers ar krapnieciskas shemas palidzibu solot tautai reformas ir nelikumigi sagrabis varu! Neviens nav devis Zatleram mandatu braloties ar Maskaviesiem! Valsts nodevejs Zatlers kopa ar Maskavas pakalpiniem SC var pienemt lemumu pievienoties Krievijai! Tauta! Armija! Policija! Zemessargi! Apcietiniet to nelieti kamer nav par velu!
x
x
Neviens lemums ko pienems Maskavas marionete Zatlers un Maskavas kabatas partija SC nebus legitms! Zatlers pie varas nokluva ar krapnieciska shemas palidzibu! Tauta nekad nebutu balsojusi par Zatleru ja zinatu ka vins sadarbosies ar Maskavas algotniemSC! Mes Latvijas patrioti pazinojam V.Zatlers ir nodevejs un tiks tiesats tautas tribunala!
welllll
w
Vai tad drausmigi smagu noziegumu veiceji pret latvieshu tautu nav pelnijushi sanemt navessodu=============================?
Dzintar un Visu Latvijai!
D
Jums ir saja izskirosaja bridi jauznemas Latvijas aizsardziba!!! nupat pienaca zina ka zatleriesi blokejas kopa ar maskavas suniem SC!! Nekada gadijuma nedrikst pielaut Maskavas sunu un vinu pakalpiniem Zatleriesiem ieklut saeima! Ir jaorganize no brivpratigajiem vienibas kas uznemtos valsts iestazu aizsardzibu un nepielautu maskaviesiem ieklut valsts nozimes ekas! Dievs sargi Latviju!
Zatlers Maskavas stipendiats?
Z
Ka lai citadi izskaidro ka Zatlers par katru cenu grib ievilkt valdiba vislielakos latviesu tautas ienaidniekus Saskanas Centru! Vai reformu partijas nacionalajam sparnam nekas nav sakams? Vai sadus darbonus ka Zatlers, Kukule, Kilis, Sprudzs, Vjaceslavs Dombrovskis, nav izsledzami no partijas?
Ilgnese
I
Zatlera biedri, nestāviet malā kā vērotāji. Ja jums ir viedoklis, lieliski, izpaudiet to un centieties panākt, lai koalīciju veidotu bez SC. No katra jūsu drosmes tas tagad atkarīgs!
Koalīcija
K
ZRP + SC būtu ne tikai pretdabisks, bet arī pretlatvisks veidojums.
Nesaprotu
N
Vai tiešām Zatlers grib sevi norakstīt?Pārsvarā par viņu balsojām mēs -latvieši.Tad jau viņam nākošā Saeimā sevi neredzēt ka savu ausu.
Vārds
V
Ja piezvanot dzirdi klusumu, zini, viņš IR!
  • 6
  • 0
Ilgne
I
Tas vēl štrunts, vai viņš ir nākamā Saeimā vai nav. Bet ko visu nevar pagūt izdarīt vienas saīsinātās Saeimas laikā! Vai kādam ir viņa vai viņa partijas biroja telefons? Varbūt ir jāzvana un pa tiešo jāizsaka vēlētāju griba?
  • 7
  • 0
Šausmas
Š
Viņš toč ir slims!!!!!!!!!!!!!!!!
foxa
f
manuprāt, klaja manipulēšana ar veselas tautas un valsts likteni. es kā šo kalpu saimniece nevēlos šādu pārvaldību. lūdzu, piedāvāt citu risinājumu, lai būtu kārtība un izaugsme, kāda nepieciešama mūsu nevis kaimiņu saimniecībai.
Vārds
V
Jātaisa vēl 1-nas vēlēšanas, Bērziņ saki savu vārdu!
  • 4
  • 0
Stiebriņš
S
Sūdu dakšas rokā šūdus mēst latviešu zemnieka kūtī šādiem nodevīgiem kangariem,kas taisās atdot latviešu tautu un Latvijas valsti vadīt svešiniekiem un vēl pie tam nācijai, kas tik daudz ļauna nodarījuši manai latvieša dzimtai. Ja reāli tautieši neatdosim savu suverenitāti un , ja ļaunākais piepildīsies un Zatleristi veidos valdību ar SC iziesim ielās, lai gāztu šo varu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas