Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Zatlers vidēji mēnesī pa mobilo tālruni norunā mazāk nekā viņa kundze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
LMT vai kāds cits operators varētu uzskatīt par godu piedāvāt prezidentam un viņa kundzei bezmaksas sarunas. Tas, ko tu te tagad muļķīgi centies pierādīt, nekādi nesaskan ar vārdiem "tautas prezidents", uz ko, jādomā, šis pāris gribētu tiekties. Tautai ir cits viedoklis, gan par kvadrātmetriem un speciālām plītīm, gan par tālruņa lietošanu un citām ekstrām. Lasi to un samierinies, ka cilvēki vairs nepiekrīt māt vadonim ar galvu it visā. Karalis ir kails.
@
@
Nepārsteidz. Man jau sāk likties, ka ārvalstu ceļojumos prezidents arī dodas turp, kur vēlas viņa kundze pašopot.
lno
l
Manuprāt Diena un tās lasītāji aplipuši ar kašķi. Ja laikraksts publicē šādas ziņas, tad nav brīnums, ka aicina balsot par TP:))
safhreher
s
Tātad normāls vīrietis. Arī mans tētis norunā mazāk par mammu, un es arī norunāju mazāk nekā mana sieva. Nākamo rakstu, lūdzu, par to, kurš vairāk smalkmaizīšu ēd, kurš vairāk tērē frizierim, kurš vairāk tērē pedikīram. Tautai jāzina! Bet, ja nopietni, tad ejiet jūs, žurnālisti, ieskrieties. Mums jūsu pakalpojumus nevajag.
Ella
E
Jā, es pilnīgā mierā iedomājos, ka prezidenta kundze varētu iet strādāt algotu darbu. Un tas būtu labākais veids, kā glābt savu reputāciju, kas vispār vairs nav...
zinis
z
skaidrs kurš te ir PREZIDENTS !
M
M
katrs otrais skolēns dzīvo ģimenē, kur vecāki zaudējuši darbu ... arī dažām kundzēm tas jāsaprot!
anglosaxis
a
Jā, Lilita Zatlere ir valsts amatpersona. Viņa ir Prezidenta kundze. Vai varbūt kāds iedomājas, ka Prezidenta kundze varētu iet strādāt algotu darbu? Pie tam, šādu summu mobilajā telefonā norunā katrs otrais skolnieks. Bet vairumu komentētāju jau neinteresē norunātā summa. Viņus interesē iespēja pateikt kaut ko riebīgu. Vienalga par ko. Šoreiz patrāpījās Zatlera kundze.;
Paija
P
Tad redz, kas īsteni valda Latvijā. Jo pēc būtības jabūt otrādi.
Lāpītāja.
L
Diez kas nav ar tādiem lasītājiem,pat tekstu nevīzo izlasīt,ka tik pabļaustīties. valsts prezidentu otrās puses arī veic zināmus statusa uzliktus pienākumus, kuri noteikti protokolā, un tur arī vajadzīga saskaņošana, vēl prezidentu dzīvesbiedri ir k;ā jau te minēts, da''adu fondu, labdarības misiju u.c. pasākumu patroni,vai patroneses, tur arī ir jāprecizē kas un kad notiks,kā veicas. Un ja prezidenta vietā šādus precizējumus un sazvanīšanās veic kancelejas vadītājs vai kāds no padomniekiem, tad otrai pusei nav sava kancelejas vadītāja un jāzvana pašai, tāpēc ir drusku vairāk. Ko utojaties par sīkumiem, valstī Kalvītis izvazājis visu valsts un sociālo budžetu,bet jūs te pa sēnalām. 'Šitāda utošanās nav liela dienas laikraksta cienīga. Fui!
Tāuntā
T
Tas tak normāli- mana sieva ar mēnesī norunā vairāk kā es- kauču arī visus darījumus kārtoju es. Tak manas kundzes sarunas apmaksāju es, nevis nodokļu maksātāji.
ivo
i
Piekrītu modeo! Es protestēju, ka no valsts naudas apmaksā šīs zīmēties kārās personas rēķinus.
Chaims Abramovičs
C
ļiļkai - bemberi, par freiju telefona sarunas, gan jau vēl arī lupatas kādas ...haļava koroče
Ilggadejam lasitajam
I
Bet pats oi oi kaa lasa sadas zinas!! Nevajag lasit, ja nepatik. Mums patik zinat visu!
Kauns
K
Tiesham, kauns Dienai par sadu zinu, un vertiga zurnalistiska resursa novirzisanu sadam tenkam un passaprotamibam. Valsts prezidenta kundze nav vienkarsi kundze, vinai jareprezente valsts, japiedalas pienemsdanas, un protams, ari jatelefone. Ta tas ir visur pasaule, ja kads grib zinat. Un rekins ir absoluti normals, es brinos, ka vel tik mazs. Varbut nakamreiz tiks zinots, ka kundze no rita apeda 2 sviestmaizes un 1 olu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas