Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers "Vienotības" piedāvājumu uzskata par labu pamatu diskusiju sākšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Zatlers tikai apliecina,ka viņš politikā ir nulle, ja var izteikt tik muļķīgu domu. Saskaņas centrs nevar strādāt koalīcijā,ne ar vienu latvisku partiju. Tas nav iespējams!
Ilmārs
I
Atgādināšu tikai to, ka patiešām, vienoties var ar partijām, kas atzīst padomju laikus par okupācijas laikiem. Citādi... nu labi, tiem, kas brauks virsū, ko es atkal par vēsturi, atgādinu... Ja nav notikusi okupācija, padomju vara Latvijā ir bijusi likumīga. Visi lēmumi un likumi, ko tā pieņēmusi, var būt ir apstrīdami, bet pēc savas būtības - likumīgi. Respektīvi, visas privātīpašumu nacionalizācijas, kas notika Latvijā, ir likumīgas, toties, tagadējās, neatkarīgās Latvijas lēmums par īpašumu atdošanu vecajiem īpašniekiem jau kļūst apstrīdams. Kā visi lēmumi, kas pieņemti tagad, varbūt pat pati Latvijas neatkarības atjaunošana ir nelikumīga un apstrīdama, saskaņā ar PSRS konstitūciju. Tātad, vai būsim saskaņā ar spēkiem, kas uzskata, ka pati neatkarīgās Latvijas eksistence ir nelikumīga, labākā gadījumā - tagadējā Latvija ir pavisam jauna valsts, kurai nav nekāda sakara un pēctecības ar pirmskara Latviju. Tātad, absolūti nav jāņem vērā tās Latvijas likumi un realitāte.
pele
p
"Vienotības" piedāvājumu uzskata par labu pamatu diskusiju sākšanai ----------------------- pamatu diskusiju sākšanai ar psihiatru.
Buba
B
Pēc Dobeļa.Tabūna.Kraukļa padzīšanas izskatās, ka uz galvenā demagoga amatu pretendē Šadurskis, - pilots ar min.algu.
hehehe/cp
h
man gan šķiet, ka Dombrovska modelis ir labs pamats, lai beigtu jūsmot par politisko atkritumu bedri "Vienotība" un radītu jaunu daudzskaitlīgu partiju, neņemot tajā nevienu "pieredzējušo" "ekspertu" no esošajām.
Mikrovalsts
M
Vēl labāks pamats sarunu sākšanai ir aploksne. To viņi visi labi zina.
^
^
Pēc vizītes Ķīnā prezidents plānojis tikties ar vienīgo oficiāli izvirzīto premjera amata kandidātu Valdi Dombrovski. ---------------------------- Vai es neesmu kaut ko sajaucis , domādams, ka tā ir prezidenta prerogatīva?
Человек
Ч
Dombrovskis ir tūļa, viņš ir radījis valstī bistamu polītisku vakūmu. Ar 3 latviskām partijām viņam būtu drošs vairākums Saeimā. Tas ir normāli demokratijā, ka ir opozīcija parlamentā. Galīgā vienotība bija PSRS, kur katra opozīcija tika nogādāta aiz restēm. Vai Dombrovskis ilgojās pēc šādas sistēmas?
kaads
k
Interesanti, kurš šo eksperimentu ar SC ir iniciējis ?
Lelle
L
uspakoijsja...būs vien ar latviešiem jāsāk sastrādāties, citādi paši badā apsprāgsiet uz tiem Rīgas mūriem...latvietis vienmēr izdzīvos, jo prot zemi art un paiku izaudzēt.... A Tavi mudaciņi nu ir stūrī iedzīti...redzēs, redzēs vai gribēs vilkt to vezumu kopā vai tikai piārus taisīt prot!
Oskars
O
Man nav darba un maizīte ko ēst ,bet mūsu valdošie tuntaki turpina nobraukāt tautas naudu. Kauns kad jādzīvo Latvijā kuru komandē tautas aplaupītāji.
Predicador
P
Tulkojums atklātā tekstā: "Bērni mīļie, nemaz nemēģiniet, es spiedienam nepakļaujos. Tagad es ieturēšu nelielu pauzi, un tad paskatīsimies, vai jūs būsiet izdomājuši ko konkrētāku. Ar vispārīgiem tekstiem nepietiks, rādiet konkrētu plānu. Jūsu Valdis." Var sagaidīt, ka Vienotība nākamnedēļ stresos vēl vairāk nekā šonedēļ.
tā viš i...
t
Tūlīt visus Latvijas pensionārus un māmiņas aplaupīs memmis Dombrovskis, un tādi antiņi kā tu viņus savēlēja. Šķēli, protams vajag rūnīt, bet PLL vismaz turētos pretī SVF diktātam.
tā viš i...
t
Ko amīši liek, to ZOO uzskata.
Henris
H
Pats galvenais, lai Latvijas valdiba netiek neviens no PLL-partija Latvijas lauitaji, kura ir apvienojusies banditi, zagli, korumpanti, kuri pedejos 20. gadus ir izlaupijusi Latvijas valsti, apzagusi Latvijas iedzivotajus un veikusi genocidu pret latviesu tautu. Godmansi un Skele, pec pilota projekta, ir nekavejoties jaties aun jasoda ar publisku naves sodu par noziegumiem pret Latvijas valsti un cilveci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas