Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: zinu, ko esmu paveicis šajos četros gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Padumjā Latvija
P
Zatlers: "zinu, ko esmu paveicis šajos četros gados" Padumjā Latvija: "Es arī zinu, diemžēl"
Ray
R
Vērtēju, Zatleru ļoti augstu un uzskatu, ka savus tiešos pienākumus viņš pilda labi. Daudzi rakstot komentārus, nesaprot, ka prezidentam Latvijā vara ir diezgan simboliska!
KĀPĒC NEDER !!!
K
"Lelle » zvirbulēns 22.03.2011 09:20 Zatlers neder, bet ja hūte bīdīs savu dunduku Daudzi, tad tauta atkal bagarēs Saeimu! Pasarg Dievs mūs no pūšļīgajiem muļķiem! Man jau ar pastalnieci pietika." Kritērijs, me domāt, ir tikai viens - KAS LĒTĀK SANĀK ... priekš nodokļumaksātajiem . Kas nav spējīgi tās sinekuras, iztrenkāt .... Un letāk iznāk, ja VIENS UN TAS PATS tur eksponējas - tās personālo pensionāru nahaļāvas ietaupās.
.a ko
.
iemācījies noturēties uz striķī iesietas bumbas smirdīgā dīķī .
Dzintarzeme
D
"Visiem, it sevišķi valstsvīriem, jāstrādā, lai valsts prestižs būtu nevainojams un lai pasaulei būtu skaidri signāli, ka Latvijā valda stabilitāte un tā ir prognozējama" - tikai valsts iedzīvotajiem tā gan neliekas, diemžēl Balsojumam par prezidentu vajadzētu būt atklātam - lai tak tie mūļi parada ar kadu atbildības sajūtu strada
A.Drozdovs
A
Nu tas jau būtu labi, ja viņš zinātu ko dara, bet tā vien šķiet, ka nezin... Aicināt latviešus nelietot vārdus "okupācija" un "okupants", vilcināties ar dzelzceļa satiksmes attīstīšanu uz Rietumiem un tā vietā domāt par ātrvilcienu uz Maskavu...,tas jau nu ne par ko labu neliecina!
klans
k
Baigi interesanti būtu arī mums uzzināt.
lote
l
Tā visus kritizēdami, mēs no vilka bēgdami uzskriesim virsū lācim! Lai Zatlers dara savu darbu, ko nu jau ir apguvis, un arī izskatās pēc prezidenta, kas nav mazsvarīgi!
Elamo
E
Pozitīvi un stingri ir pa sevi jāizsakās, tā komunikāciju zinātne māca. Tiesa, līdz galam noticēšu pēc memuāru uzrakstīšanas. Vēlams, ka tos kāds cits rakstītu. Lai veicas, Zatler! Mazliet vairāk paslāni oligarhus, tad viss būs kārtībā.
ne vel 4 gadus!!!!
n
NOVĒLU GUDRĪBU VALSTS PREZIDENTAM DZ. DIENĀ APZINĀTIES KA VEL 4 GADU NAV VALSTS INTRESĒS. ZINAM jŪRMALAS REZIDENCE ĻOTI FORŠI REMONTĒTA. Nodomāju jūs darbojaties valsts intresēs
TV
T
Lai Zatlers mums visiem pastāsta ko viņš ir veicis pĒdejos 4 gados. Es uzskatu Zatlers neko nav veicis, varbūt tikai iemācijies izņemt kartupeļus ārā no mutes pirms runāšanas. . ES AICINU ZATLERU UZSTĀTIES TELEVĪZJĀ UN TAUTAS PRIEKŠĀ PASKAIDROT KO VIŅŠ IR PADARIJIS 4 GADOS
muris
m
DAUDZ LAIMES DZIMŠANAS DIENĀ, LV PREZIDENT, ļ. cien. dr. ZATLERA k-gs! Novēlu veselību, izturību un spēku turpināt iesākto darbu mūsu visu dēļ.
salome
s
Zatlers likvidēja oligarchiem izdevīgo lokomotīvju principu Saeimas vēlēšanās, paldies!
Pasaki arī mums, mirstīgajiem.
salome
s
Zatlers ir bijis labs prezidents Latvijai šos četrus gadus, neatkarīgi no viņa ne pārāk demokrātiskās izraudzīšanas. Paldies, Zatlera kungs! Vēlos Jūs redzēt nākamos 4 gadus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas