Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ždanoka Eiropas parlamentā rīko izstādi "Latvijas krievu minoritāte"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Propaganda
P
Video fragments, kurā tiek atmaskoti sagrozījumi, izdomājumi un falsifikācijas trīs visspilgtākajās epizodēs no Krievijas armijas TV kanāla “Zvezda” sižeta “Vēstures stundas latviešu gaumē. Fašistu meklējumi”, kurā, tai skaitā, 1941. g. vasarā Rīgas Centrālcietuma pagalmā un Baltezerā atraktie padomju čekistu upuri tiek uzdoti par Salaspils koncentrācijas nometnes ieslodzītajiem.
Balsotājs
B
Aija, Jūs uz problēmu skatāties ļoti šauri no savām profesionālajām interesēm. Neviens "normāls" cilvēks Ždanoku neskata salīdzinājumā ar citiem EP deputātiem. Ždanoka ir uzmanības centrā sakarā ar aktuālām problēmām, kas ir stipri ārpus EP deputātu jautājumu loka. Un viņa būs dzīvā uzmanības centrā vairāk nekā citi. Jūsu preses relīzes, lai cik labas būtu, neveido dienaskārtību Latvijas problēmām.
Pēteris
P
Tas laikam būs stāsts, kā Pēteris lielais atvēra krieviem logu uz Eiropu un turpmāko vēsturi, un cik briesmīgi ir latvieši, kuri paši grib lemt likumus savā zemē.
Lasiitaajs
L
Ir taada kjiinieshu pasaka par zemniekzeenu kursh paglaaba chuuskuleenu no droshas naaves. Chuuskuleens izauga par puukji un aprija visu ciemu un pashu zemniekzeenu.
Aija
A
Jautājums "Dienai" - kur paliek visa tā informācija par EP Latvijas deputātu darbu, kuru , piemēram, es pati personīgi - darba pienākumu dēļ - jums sūtu? Par to, cik labi vai slikti Eiroparlamentā strādā pārējie 8 Latvijas deputāti, var spriest tikai tad, ja vispār ir zināms, ko viņi dara. Tikai tad iespējams kritizēt vai slavēt. Bet ja šis darbs tiek vienkārši ignorēts, tad, protams, skaļās (Latvijā)., bet nemanāmās un neefektīvās (Eiroparlamentā) Ždanokas aktivitātes ir vienīgās, kas paliek prātā. Zināšanai: EP deputāte Tatjana Ždanoka ES likumdošanas līmenī attiecībā uz nepilosņiem vai t.s. krievu minoritāti nav panākusi PILNĪGI NEKO. Un tas ir galvenais EP deputāta darba rādītājs.
es
e
Par to zinu krievu vārdam "razval" citu nozīmi, nekā "razval SSSR".
mērglis
m
veel pietruukst ; - visi latvieši prot lamaaties po maķernomu , tas tikai ir krievu valodaa...
nu
n
Gordons ir cilvēks
xyz
x
Kamdēļ to nerīko krieviete, bet žīdiete? Kāpēc jāslēpj sava tautība? Gordons vienmēr bija lepns par to, ka viņš ir žīds, nevis ebrejs, jo vairāk, ka ne krievs.
Dārznieks
D
Kāpēc gan Zdanokai nav ienācis prātā sarīkot šo izstādi Maskavā. Tur valda tāda (ne)informētība par apspiestajiem tautiešiem.
K-K
K
... NE !!!!!!!!!!!!!!!
Sibrijas aizsutita mazdēls
S
jā, bet vai tur stastīs par krievu okupāciju. par to ka krievi latvijā lielāka daļa nerunā latviski. par to ka latviešiem bija uzspiesta krievu valoda. par to ka gandriz latviešu zaudēja savu indentitāti. par to ka krieviem ir visas iespējas braukt dzivot kur ir labak viņiem, pie senčiem krievijā.
Terorists
T
Ko jūs cepaties nāk takšu vēlēšanas un sevi atkal jāpiesaka kā krievu glābēju no iznīcības.Šeit nekas nespīd jo nu šinī apvienībā ir tāds koktēlis kad pats velns gudrs netiks ,un šitā vēl par starpu maisās.Rubika neļķīte nīkuļo,Ušakovs mītiņo Ždanokas vietā,bet labuma nekāda un vēl apvienojas ar mūžīgiem ienaidniekiem utt.Tā kā vismaz ar izstādīti varēs palepoties ,kad ir bijusi noderīga aiz robežas.
Eiropietis
E
Es gaidu līdzīgas izstādes par turkiem Vācijā, ziemeļāfrikāņiem Francijā un indiešiem Apvienotajā karalistē. Šīm daudz lielākajām minoritātēm bez šaubām arī ir eirodeputāti, kas pārstāv viņu intereses ES. Un jautājums ir ne mazāk aktuāls, kā krievu valodas tiesībām Latvijā.
Baibis
B
Ir, ir vinai tur, Briselee brutgaans. Pats ari kreisais un parlamentaa stradaa. Tik piemirsu no kuras valsts. Eu, senie Briselju kolegi, atgadiniet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas