Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ždanoka: Kjēza saprot krievu mīklaino dvēseli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet nu
B
Bet nu nav īsti Iglesiass, Ždanoka jau arī nav īsti Orniela Mutti. Redzēs kā šiem Eiropas mēroga politiķiem ies.
ff
f
Kompartija taču Latvijā ir aizliegta. Vai tad citzemju komunisti drīkst te balotēties?
Polšs
P
Pārējie saraksti būtu piemēru ņemuši. Tagad taču ir iespēja sarkstā arī leģionārus iekļaut. Pčolām vismaz ir kaut kāds mērķis (pareizs vai ne visai - cits jautājums), atšķirībā no citām partijām. Pat precīzāk, tām pārējām arī viens mērķis ir - kāpostu dalīt, lozungi tikai dažādi
IncParaac
I
Rosīgie gļiner, piļman, ždanok divus zaķus šauj! 1.Pielīž krem ļam! 2.Skalda letus pret urlaam. Ar 1. - lai piedo par krievzemei nozagtiem dolāru miljardiem - jukos, čelsi utt Ar 2. - kad te ietu kā gazas sektorā - nāxktu ar samierināšanas misiju - "Kuš, kuš! Fsjo horošo - mēs no Kristus dzimtenes miervēstneši ..."
lasItāja
l
Liekas, ka taa Zhdanoka buutu jaaiesuudz par rasu naida kurinaashanu. Tik nevaru izshkjirties pret kuru grupu. Vai ar savu piemeeru, kaa ebrejiete izlikdamaas par krievieti, noskanjo latvieshus pret ebrejiem, vai atkal ar savu logjikas truukumu, aaleeshanos un atklaato naidu pret Latvijas valsti pataisa krievu minoritati par niistamu sveshkjermeni Latvijaa. Varbuut, ka Latvijas krieviem pashiem jaaizshkjiraas cik ilgi vinji cietiis sho baabu. Lasot kaada komentaatora uzskaitiitos krievu dizhgarus, praataa ieshaavaas kjeceriiga doma--Pushkinam gan buutu jaauzmanaas tagadeejaa Maskavaa vai Peeterpilii, jo vinjs tachu bija melnaadainais. Taadus piekauj vai ar akmenjiem nomeetaa.
WALA
W
NU bet tu tā reāli arī tici ka aiz tiem skaļajiem saukļiem ir vispaŗ kāds segums ?!?!? Man jau nu šķiet ka vienīgais ko šie bļaustekļi regulāri dara ir skandina šo cilvēķtiesību jautājumu, un nevis kaut ko reāli dara !!! Jo nu šis sauklis ir dzirdēts jau vismaz 2 iepriekšējās vēlēšanās, bet vai kaut kas ir mainījies ?!?!? Tiem kas kaut ko dara parasti arī atrašanās opozīcijā pārāk netraucē !!!
????
?
Bet jāvēl taču Latvijas pārstāvji, nevis krievu.
Mantrausis
M
Bet pati Bāba Ragana ar tauri pazīst krievu dvēseli? Kaut kā neliekas... Vismaz ne klasiskā izpratnē.
end-čelovekam
e
piedod- bet neticu Tev- tad man jāmaina domas par pazīstamajiem pareizticīgajiem
Человек
Ч
Быть русским - значит быть православным, - Ф. М. Достоевский. А Жданок - православная.
end
e
kāds sakars ždanokai ar krieviem? Ko var židtautiete spriest par citas nācijas dvēseli? Kā paši krievi ir pieļāvuši, ka viņu vārdā (vismaz Latvijā) uzstājas pavisam citas tautības cilvēki? Kas var būt kopējs pareizticīgajiem kristiešiem ar ebrejiem?Kristus krustā sitējiem?
roza&marija
r
vai tad, el, vari tik viennozimigi un pilnigi un neatejot pasludinat kadu par neatgriezenisku. viss ir labi :) tacu sule spid. :)
el
e
ļauna sieviete
hm
h
Krievu dvēsele mīklaina šķiet tikai pašiem krieviem. Visiem citiem sen jau viss ir skaidrs kā diena...
ezis
e
Es varētu saprast, ja par "krievu dvēseli" runātu kāds, kurš tiešām dzīvotu Krievijā. Esmu tur savulaik ceļojis un arī saprotu, ko tas nozīmē. Tikai kāds sakars tam ar Ždanoku, kas visu laiku baudījusi citu dzīvi, nevis Krievijas sādžas realitāti, un kaut kādu caurkritušu itāli, kurš savā mītnes zemē, droši vien, nespēj balotēties par vietējās picērijas viesmīļa kandidatūrai! Ždanokai vispār vajadzētu liegt iespēju dzīvot Latvijā, tāpat kā citiem PCTVL dalībniekiem - apriebies skatīties, kā Saeimā tiek cepti pretvaltiski paziņojumi, par mūsu nodokļu naudu un ar Saeimas transportu tiek vizināti kādi Krievijas radikālo grupējumu pārstāvji, utt. Pie mums ir visvairāk drošības dienestu, tad, ko tie vispār dara?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

EP vēlēšanās reitingu līderim SC uz papēžiem mīs Kalniete

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas