Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zelta prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx- nu ja
x
Kamer klausa Amerikai- viss o kei, ja neklausa- sankcijas. Vai es kludos???
Briedis
B
Es tomēr atļaušos nepiekrist autora domai par to, ka SC iesaiste valdībā ir pozitīvi vērtējama. Galu galā SC jau ar neko neatšķiras no pārējām varas partijām. Jā, SC idejas sociālajos jautājumos izskatās neslikti, bet visādi citādi SC ir pilnīgi nesimpātiska partija - tā līdz šim ir atbalstījusi t.s. "oligarhu" intereses, turklāt pat ar neabruņotu aci ir redzams, ka SC ir daudz vairāk nekompetentu cilvēku nekā, piemēram, tajā pašā Vienotībā. Pat SC līderis Urbanovičs atstāj pilnīgi nekopetenta politiķa iespaidu. Tad lūk ir jautājums - kāpēc SC uzvara vēlēšanās ir jāuzskata par nozīmīgu aspektu, ja šī partija ir tur tikai tāpēc, ka par viņiem balso t.s. krievvalodīgie, kuri to dara tikai viena iemesla dēļ - lai aizstāvētu krievu un viņu valodas intereses Latvijā? Jā, un vēl kas - jābeidz vienreiz muldēt par to, ka Nacionālā Apvienībā šķel sabiedrību. SC šajā ziņā ne mazākā mērā šķeļ sabiedrību, ko jau mēs visi labi redzam. Diemžēl autors dzīvo citā dimensijā vai arī viņam nav nekādas morāles, jo ir jāsaprot, ka ne tikai tiem, kas sevi uzdod par nacionālistiem vai atbalsta viņus, SC atrašanās pie varas šķiet amorāla.
Lai nāk Visi valdīb'ā
L
Lai nāk VISI valdībā un opozīcija nav vajadzīga vispār! Partijas dod savus gudrākos ministrus-Dūklavu,Agešinu ieskaitot!
Galvenais
G
Lai neaizmirst iedalīt amatu piemēram-Kabanovam.Varētu pat par kultūras ministru.
  • 0
  • 0
ui
u
ZZS jādod sastādīt valdība ...
lux -vārds
l
Un kādus sasniegumus Jūs attiecinātu uz SC un ZZS darījuma reultātā amatā iebūdīto Bērziņu. Neesat lasījis atsauksmes par viņa uzstāšanos ASV vizītes laikā, kad par viņu sliktāk savas domas paudis tikai par keģendu kļuvušais "nothing special". Vai intelektuālo sasniegumu sarakstā Jūs iekļaujat negodīgu ES fondu līdzekļu izkrāpšanu. Ir, mazākais , nekorekti uz intelektu attiecināt "sasniegumus", uz kuriem balstīta kāda komunistu piekritēja karjeras izaugsme aparatčiku lokā. To, kas īsti ir šī Bērziņa galvā un kas viņa rīcību diktē, uzzināsim, kad pienāks diena, kad izvirzīt premjera kandidatūru.
Igors
I
Atzīstu , aizrādījums vietā ! Es gan biju to domājis mūsu Prezidenta aizstāvībai pret dažu komentētāju nievīgajiem pārmetumiem viņam - visi mēs esam tikai cilvēki. Piekrītu - nav visai veiksmīgs vārdu salikums.
  • 0
  • 0
to Igors
t
''Lai arī kāds ir Bērziņa kungs.....'' ..................................................................................... Lai arī kāds ir Hitlera kungs ( vai Staļina kungs, vai Ziemeļkorejas Mūžīgās Saules Kungs) Iespējams, Jums uz priekšdienām vajadzētu izvairīties no vārdu salikuma ''lai arī kāds'' - nenorādot un nepaskaidrojot - kāds tieši..
  • 0
  • 0
Satversmē gan
S
teikts ,ka Latvijā vara pieder Latvijas tautai ,nevis dažu desmitu iebalsotam "prezidentam" un nez vai 70% tautas lēmums neatdot varu naidīgas kaimiņvalsts iesūtītajam "Trojas zirgam" nav saistošs arī šim "prezidentam".Latvijas valstī prezidentam nav tiesību lemt par valsts iekārtas grozīšanu,viņš-kā jums labpatika izteikties- TIKAI "pārstāv Latvijas valsti",bet nelemj tautas vietā.
  • 1
  • 0
Igors
I
Lai arī kāds ir Bērziņa kungs , bet viņš ir Latvijas Prezidents , un viņam ir nesalīdzināmi lielākas tiesības lemt šajā lietā , nekā Jums vai man, Jums var patikt , vai nepatikt Prezidenta lēmums , bet viņš ir jāciena un jāpieņem , jo viņš pārstāv Latvijas valsti , atšķirībā no manis un Jums.
  • 2
  • 2
Dr.xy
D
Parteigenosse Toc,vai ar zelta Prezidentu Jus domajat komunistu betongalvu,SC stipendatu Berzinu,no viesu nama "Kajinas" ?!
Vārds
V
Jādomā, mister dr. xyi, ka jūsu cv un panākumi dzīvē ir krietni priekšā eksministram, eksbaņķierim un Valsts prezidentam Bērziņa kungam. Vai tik neesat noslienajies urla ar puspabeigtu augstāko un pusizdzertu alus pudeli pie netīras tastatūras??
  • 2
  • 1
x
x
Tolerances politika kad Latvijas valsts deva pilsonibu visiem okupantiem nav devusi velamos rezultatus. Tika domats ka okupanti kas masveida no PSRS iegazas Lavija pateiks paldies. Bet okupanti neteica paldies, vini pateica idite naxy*i, Latvija eto drevneja Russkaja zemlja kotoruju okupirovali latisi, mi Russkie zahvatili vlasts v Rige mi Russkie zahvatim vlasts i saeime.
monitors
m
Tolerances politika kad Latvijas valsts deva pilsonibu visiem okupantiem nav devusi velamos rezultatus. /// Cien. x, tu jauc Latviju ar Lietuvu. Visiem okupantiem pilsonība Latvijā nav tikusi dota. Pilsonības iegūšana bija katra nepilsoņa individuālo pūliņu rezultāts naturalizācijas kārtībā. Līdz ar to, viņi arī nejūtas īsti pateicīgi.
  • 1
  • 1
MEDITĀCIJA
M
Izlasīju, ka ASV izgudrota pretdarbības metode propogandā, kopš 50.gadiem ir jebkuru nedaudz kreisāku kustību nosaukt par STAĻINISTIEM. Tā arī pie mums par staļinistiem saukā visus, kas ir tikai nedaudz kreisāki, nekā Latvijā valdošie GALĒJI LABĒJIE. Interesanti, ka šī pretinieka saukāšana par staļinistiem ir iecienīta interneta PROFESIONĀLO KOMENTĒTĀJU metode, kas pielikusi, protams, arī kādam amatierim
MEDITĀCIJA
M
Jebkuru puskreisi virzienu nosaukt uzreiz par STAĻINISTIEM ir CIP pretdarbības metode plaši pielietota Čīlē, lai diskreditētu prezidentu Aljendi un pavērtu ceļu asiņainajam slepkavam Pinočetam, par kuru daudzi Latvijas neoliberāļi nebeidz jūsmot privātās sarunās
  • 2
  • 3
Ministry of Truth
M
Tu labāk, lasītāj, izlasi LSP (viena no SC partijām) programmu. Tur ir tādas pērles par deportācijām un citām lietām, ka ir saprotams - latvieši šādu SC nepieņems. Visi šie dokumenti ir brīvi pieejami viņu mājas lapā *.doc formātā. Skat. pa kreisi no līdzjutības sakarā ar kara noziedznieka Kononova nāvi.
  • 3
  • 2
Jūs
J
kaut ko svarīgu palaidis garām - nesen Krievijā veica aptauju par slavenāko cilvēku. Uzvarēja aptaujā biedrs Staļins. Lai izvairītos no starptautiska skandāla, aptaujas datus mazliet koriģēja, pirmo vietu piešķirot citam (neatceros kam), bet biedrs Staļins palika ceturtais vai piektais. Kā ar nedaudz kreisumu, biedri?
  • 3
  • 1
Nu jā
N
"Mēs zaudētu kaimiņiem ekonomiskajos sakaros ar Krieviju".Kurai mūsu kaimiņvalstij vēl ir Krievijas finansiāli un ideoloģiski sponsorēta valdība?Un tie ekonomiskie sakari kādi nu ir,tādi ir,ne labāki ,ne sliktāki.Paskaties,Toč,kā iet baltkrieviem-kamēr klausa Putinam ,tikmēr labi ,kā kaut kas ne tā-tūlīt sankcijas.
Bet -jā nu
B
Un ar ko Krievijas sponsorētā labāka par to otru?Vai ar to ,ka jau ir pilnībā realizēta 70 gadus no vietas?Vai tad mērķis arī nav zināms-tas pats- nacionālas valsts iznīcināšana.
  • 1
  • 1
jā nu
j
Sponsorēta ideoloģiska kustība ir sosrosīti - 5 miljoni dolāru katru gadu 15 gadus no vietas. ASV pilsoņa sponsorēta ideoloģiska kustība transnacionālo korporāciju interesēs, kas atbalsta globalizāciju, kosmopolītismu un nacionālas valsts likvidēšanu
  • 2
  • 2
Nesapratnis
N
Latvijas krieviem IR sava valsts ārpus Latvijas. Latvijai otras tādas nav. Vai dosim viņiem iespēju mūs "vadīt"? Uz kurieni?
Biedri
B
Ķīnas Komunistiskā partija Latvijā nav aizliegta. Bet vispār aizliegt partijas - tā ir tāda boļševistiska čekistu metode
  • 3
  • 2
Piemirsu -
P
kura Latvijā ir aizliegta (komunistiskā partija)
  • 2
  • 0
Pastāv
P
iespēja mūs ''vadīt'' vēl tālāk - biedram Urbanovičam noslēdzot sadarbības līgumu ar Ķīnas komunistisko partiju.
  • 2
  • 2
nuja
n
Točs kārtējo reizi grib pateikt, ka latviešiem jākļūst par krieviem, tad būs leiputrija un Krievija mūs mīlēs un debesmanna kritīs no debesīm.Tik nez kāpēc visi bēg no lielā lāča kā no uguns, kas pabijuši tās apskāvienos. Varbūt nacionālāks ir tieši krievu neSaskaņu Centrs? Varbūt tieši SC būtu jāmeklē saskaņa ar latviešiem. Nav citas valsts latviešiem kā Latvija. Jāpiemērojas cittautiešiem. Kā tas ir visur pasaulē.
Ezis
E
Nezinu viss ,kurš ir tas bļaujošākais nacionālisms ,vai tas kurš nevēlas mācīties valodu? Vai tad ir problēma ar to latviešiem?? Vai Krievu prese nepārtraukti neuzkurina ,cik nabadziņi te ir apspiesti! Domāju ja kāda tautība uzvestos Krievijā ,kā krievi Latvijā ,tad vienozīmīgi viņus apzīmētu par 5 kolonnu un iebāztu būrī. Jā cilvēki grib dzīvot ,tad jāpielāgojas pamatiedzīvotājiem ,ja gribi iekarot mēģināsi panākt ,lai viņi runā Tavā valodā! 25% nevar regulēt 75% un neredzu jēgu tik daudz diskusijām. Latviešu nacionālismu gribam panākt ,nominējam SC premjeru. Politiski tas būtu OK ,lai parāda tāpat kā RD ,KĀ vajag grābt naudu ,bet cilvēciski tas būtu idiotisms! Bet berziņš ir nopirkts prezidents ZZS virzīts ,no viņa jau tāpat neko nevar citu kā hūtes stutēšanu gaidīt un tas jau tā domā. Parādīs cik viņš ir atkarīgs!
  • 0
  • 0
tieši tā
t
SC ir jāmeklē saskaņa ar latviešiem, trāpīgi teikts!
  • 5
  • 0
Senais
S
Pēc trim gadiem varētu redzēt, kam taisnība, kam ne. --------------------------------------------------------------- Ja vēl būs kāds vērtētājs.
Igors
I
Nenacionālradikālim - pārāk daudz nesatraucies , arī es esmu ievērojis , ka par šīm tēmām daudzi komentētāji izsakās kategoriski bļaujošā stilā - viņi nav pārāk draugos ar saprātīgu domāšanu un izvērtēšanu. Pareizi jau Točs piemetina - viņi ir skaļi savā kategorismā , un viens otrs politiķis izskatās tā kā nedaudz sabijies. Nevajag baidīties , tajos bļāvējos , izņemot skaļu rīkli , nekā jau vairāk nav.
  • 2
  • 0
to nenacionālradikālis
t
nenoliedzami, 2011.gads. Ar sekām no Hitlera un Staļina draudzības - Molotova-Rībentropa pakta veidā. Tā kā Jūsu sašutums - ''kāds Hitlers kāds Staļins!?" - ir vai nu uzspēlēts, vai aiz nezināšanas. Iespējams, varbūt arī no tā, ka esat retais no ''atbrīvotājiem'', kurš iemācījies rakstīt latviski, kas apsveicami, jo neesat šizofrēniķis, atšķirībā no citiem ''atbrīvotājiem''...
  • 2
  • 2
Vispār jau
V
Labi, ka latviešu sievietes dzemdētu jebkur. Šodien tās dzemdē Īrijā, Anglijā, Vācijā. Kamēr nacionālisti ar krieviem kaujas, starp citu
  • 3
  • 1
nenacionālradikālis
n
Šizofrēnijas formu pie mums iegūst jebkura diskusija - kāds Hitlers kāds Staļins!? Ir 2011.gads!!
  • 5
  • 2
Tas labs -
T
savukārt latviešu sievietes brauc dzemdēt uz Krieviju, viņu bērniem tā ir dzimtene, ar tiesībām ar laiku pieprasīt latviešu valodu kā otro valsts valodu Krievija. Tāda ideja nav zemē metama!
  • 0
  • 0
to nenacionālradikālis
t
Asprātīgi - Jūs to varētu ieteikt Urbanovičam, viņš atvestu no Krievijas sievietes dzemdēt uz Latviju - re, cik daudz būtu jauno Latvijas pilsoņu, kuri uzskatītu Latviju par savu dzimteni. Žēl, ka biedrs Hitlers, savulaik okupējot daļu no PSRS teritorijas, nesūtīja vācu sievietes dzemdēt uz Krieviju - būtu ļoti daudz tādu, kuri uzskatītu Krieviju par savu dzimteni...
  • 3
  • 2
starp citu
s
Etniskā dzimtene - cionistu izgudrojums
  • 0
  • 0
nenacionālradikālis
n
Cilvēkam dzimtene ir tur, kur viņš ir piedzimis. Mana dzimtene ir tur, kur es esmu piedzimis. Vai jūs domājat izraidīt tos deviņdesmitgadīgos civilokupantus vai padzīt cilvēkus no viņu vienīgās dzimtenes?
  • 5
  • 4
Jūs
J
pieļaujat, ka pēc trīs gadiem visi civīlokupanti atgriezīsies savā etniskajā dzimtenē?
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas