Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zemnieki bažīgi, vai Dūklava iecere nedos vaļu vajāšanai par sīkumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bet
b
Nu bet noteikti dos vaļu! Tas tā mūždien ir bijis, un tas būs arī uz priekšu. Kurš muļķis inspektors vai ierēdnis piepūlēsies ( un vēl par samazinātu algu ) un ķers kaut kādu mistisku poli un viņa nesaprotamos papīrus, ja blakus kā uz delnas mūsējais zemnieks ar savu ražojumu. Viegli pieejams, nemūk projām, nav jātērē enerģija ķeršanai! Pārkāpumi? Pārkāpumi būs - dodiet tikai zemnieku un atļauju viņu aizturēt!
Oho
O
veikalu produkcija pārtikā lielākoties nav lietojama. Jāatļauj tirgot pašražota produkcija Latvijas pilsētu tirgos. Tagad gan pieņemts kritizēt visas norises padomju laikos. Taču tad pilsētu tirgos bija daudzveidīga produkcija, kuru regulāri kontrolēja Sanitārā inspekcija uz vietas tirgū. Produkcijas tirgotājam bija jāsamaksā neliela summa par tirgošanās vietu - un viss. Sekoja dabīgā konkurence - kam laba produkcija , pie tā labāk pirka. Būsim godīgi, ne jau visi zemnieki vai laucinieki ir godīgi: pārdodamajai produkcijai lieto daudz ķīmijas, cenšas notirgot sliktas kvalitātes produktu un citādi šmaukties. Tas ir jāizbeidz. Lai lielie ražotāji ražo eksportam, bet mazie - mums, bet godīgi.
eļementarno- Vatson
e
piemēram- Liepājas tirgū viens tirgo t.s. Nīcas zemenes (vietējās).Daudz un jau n-to nedēļu. Noteikti šim ir kāds papīrītis no kādas z/s par platību esamību.Taču nosaukt saimniecības vietu viņs nevar- jo saka- esot tikai pārdevējs,kuru saimnieks nolīdzis. Tiktāl varbūt ir pieņemami. Taču īstie vietējie neko nezin par kādu supersaimniecību- kurā hektāriem visas vasaras garumā ir pieejamas zemenes. Vnk- ir pārbaudītājiem jāaizbrauc uz šo saimniecību un jāpaskata tās šausmīgi ražīgās dobes un ja tādas atrodas-kāda Mičurina prēmija jāiedod- un jāslavē visas valsts mērogā.Visdrīzāk atradīs pāris strīpas zemeņu lapas bez ogām. Bet- varbūt z/s patiesie īpašnieki pat nenojauš, ka viņu papīrītis tiek izmantots n-tās reizes. bet tirgū ir arī pārdevēji, kas neslēpj, ka ogas,dārzeņi nākuši no ārvalstīm- viss normāli- pircēji ir un viss notiek.
dzeris
d
Jā, tas ir taisni tas, ko mums vajag - vēl vairāk kontrolieru un birokrātijas. Tā jau domāju, vai tad ZZS kāds var būt ar smadzenēm un izdomāt ko jēdzīgu.
f
f
varbūt arī mums ir laiks eksportēt produkciju uz lietuvu un poliju..
Terorists
T
Un kā tad ar mazām burkānu kibickām ko vēl nesen te reklamējāt.Atbalsts,pērkat Latvijas preci,utt..Un nu iekasētāji jau klāt un tik berzē rokas ,nu būs.
loms
l
:) nu nu vieglāk būs paņemt pie dziesmas mūsu pašu zemnieku un tā viņi arī darīs. Kā līdz šim un mūžīgi mūžos.
Zane Grīnberga
Z
Kas par skaistiem maizes kukuļiem....:)
elektorāts
e
aplam sīsksts tas latviešu zemnieks!!!Nu nekādi nevar iznīdēt!! Es gan šaubos, vai šis būs pēdējāis piliens - tomēr - dzīve vieglāka nekļūs... ne jau kontrabandisti ir tie, ko iznīdēs - šai gadījumā viņi ir tikai aizsegs, lai vajātu un apkarotu vietējos, liekot viniem vēl vairāk rušināties papīros... galu galā - arī dūkulim jādod sava artava lauksaimniecības iznīdēšanā, ja reiz palaists pie ministra krēsla - tāpat kā visiem iepriekšējiem,...
Barons Manteifels
B
Nez ir daudzas valstis Eiropā, kur iedzīvotāji bažījas, ka valsts viņus varētu vajāt?
Cik to zemnieku palika
C
Roze zemniecību jau likvidēja. Vai tad pārbaudīs Lietuvas preci?
Berta
B
Valsts rekets.
Zaubes zemnieks
Z
Izskatās pēc bagāto Lielzemnieku mafijas pasūtījuma...
TP Ne..fans!!!!..
T
..nu nekādi neveicas Latvijai ar tiem lauksimnieku ministreliem!!:(((((..kā jau klasiķis teicis ..''lielos zagļus godā liks..mazos..cietumos..''...
Lielo mielo, sīko rīko
L
Latvijā tas ir populāri - uz lielām lietām piever acis, bet par sīkajām - izdrāž. Un tā pamatīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Dūklavs rosina Mūrnieci sākt apkarot nelegālu lauksaimniecības preču tirdzniecību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas