Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zemnieki par ministru grib profesionāli, savu kandidātu nevirzīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sivija
S
Cik noprotu, tad LATVIJAI nav neviena, kuru var izvirzīt ministra amatam, jeb, kurš vēlētos tāds kļūt un uzņemtos risināt smagos jautājumus un vest zemkopību ārā no krīzes. Saprotu, ka lauksaimniecību organizācijas ir tikai tādas butaforijas, kas spēj veidot vien Potjomkina sādžas. Nu ko, atzīsim, ka mums tādas nozares, kā lauksaimniecības nav un miers mājās. Laikam esam viena no degradētākajām tautām. Par kādiem latviešiem ir runa, par kādu mistisku nacionālu valsti, ja pat zemniekus jāieved no Ķīnas, Turcijas utt. ar visu ministru... ,,Latvieti turies'', ko uzrunā šie butaforiskie nacionāļi.
Biruta
B
Kur vārdi kā straume plūst, tur darba nevar atrast.
Slaidais
S
Es domāju,ka visi atbalstīs manis izvirzītos kandidātus:te komentētājos ir tāds Oskars,nu man liekas īsts ministra kandidāts un ,kā pats saka,neesot zaglis.Un par vietnieci viņam derēs vecmeita ar vārdu Lelle-nu ļoti pārgudra visās lietās.Pati saka,ka nemaz neesot nedabūjusi.:))
no laukiem
n
Nesaprotu kādēļ tiek pārmests zemniekiem par sacelšanos (sen vajadzēja), pret ministra Rozes paviršo attieksmi un bezdarbību , visas lauksaimn. nozarēs. Katram jādara savs darbs- un ne jau zemn. ir jābūt politiķim, vai ministram, bet ļoti žēl ka zemkop. min. jau sen pametuši ilggadēji speciālisti lauksaimn. Vispirms jāmeklē spec. kas var izstrēbt savārīto putru 6-7 g. garumā. Un putra ir krietni ievārīta.
iesaku
i
Lapinu vai Straujumu
piezime
p
Kad lietas nonak lidz lemsanai Eiroparlamenta, ir jau daudz, daudz par velu kaut ko darit!!! ES lietas ir laikietilpigs un daudzslanains process un liela mera atkarigs no sakariem Brisele un parejas dalibvalstis.
Nu,nu
N
zemnieki ir blēdīgi-ņems un pastums priekšā Aivariņu, ko ta?
Greizā Kompasa gaitās
G
vai uzskati, ka Rozi nomest bija VIEGLI ? Man tā nelikās.
Smuidris
S
varētu būt Dzintris Kolāts vai Ieva Akurātere
zemnieks
z
Mārtiņ,paliec par ierindas deputātu.Lien ārā no šīs glumās partijas ,kas Tevi būtībā pameta kā kaulu sunim.
Zanii
Z
Štrunts tā ZZS biedra karte...ja neprot sakārtot lauksaimniecības politiku...?? Jums jāmaina frakciju atbildība...?? Vai Jūsu partijā ir kāds agronoms....??
zemnieks
z
Tikai ne BRUSU,tad mazajai un vidējai lauksaimniecībā būs hana .ZM bija tāda PILVERIENE .Dobeles rajonā bija teiciens ;Paskaties ko dara Pilvers un zināsi kur nākošgad ZM naudu dalīs .
smaidish
s
Rozi vispār ir jāpadzen, pat par depi viņš nevar būt !!!
!
!
Mērkaķi, kur tu steidzies?
Dārznieks
D
Nu tad laiks sasaukt Zemnieku Saeimas sēdi, un ,uz priekšu ! P.s.Tikai jāatceras, ka ārpusē jādežūrē pietiekoši lielam traktoru daudzumam...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas