Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ziedot.lv neizprot valdības lēmumu neļaut reklamēt ziedotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
urybiN
u
Esi atvērts un ziedo savu latu, lai mēs varētu apmaksāt vēl vairāk Mīļus Aicinājumus Ziedot - izvietot internetā, sadrukāt tos tipogrāfijās un izvietot pilsētā
Vai
V
arī ziedot nespējam kā visur citur? Bez skandāliem, bez naudas "pievākšanas" sev - ziedojumu organizētājiem, bez skandāliem, kas izraisās visur, kur runa par naudu, arī to vismazāko?
Nibyru
N
Piekrītu ka šīs iestādes darbiniekiem un priekšniecei tas ir darbs krīzes laikā uz citu nelaimes ... To var noprast pēc Q 08:02 - līdz riebumam atbaidoša to līdzekļu menedžēšana, lasi šķērdēšana biroju, sava komforta utt utjpr savu vajadzību apmierināšanai (tas pats arī par idiotismu ziedojumu zvanos, kur lauvas tiesu saziedo telekompānijai). Šādu darbu būtu jāvada brīvprātīgiem, piemēram Ziedot.lv varētu vadīt prezidenta kundze, vai arī dāmu padome. Jāalgo būtu tikai tehniskie darbinieki, jo tā taču ir Labdarība!
yyy
y
Nu nevarēs tikai zīmēties. Vajadzēs pieņemt ari parastus ziedojumus, piemēram, tīrus, bet valkātus apģērbus, nevis pa telefonu apgalvot, ka ņems, bet pēc tam prasīt ķīmiskās tīrītavas zīmītes, radot iespaidu, ka pieņem pārdošanai, un tad arī klusi izvadōt pa Latvijas bērnu namiem un citām vietām. Turpretim aizvedod drēbes uz bērnu namu, tās tiek paņemtas pretim ar lielu pateicību.
Susurs
S
Tas ir absurds, ka nedrīkst pieminēt tos, kuri ziedo. Ir jomas, kuras tikai un vienīgi turas uz ziedotājiem, piemēram, onkoloģisko pacientu rehabilitācija notiek tikai un vienīgi par saziedotajiem līdzekļiem. Es nedomāju, ka tā ir reklāma, ja piemin un pasaka paldies tiem, kuri ziedojuši. te atkal tiek jaukta, piemēram, sporta sponsorēšana no reālas ziedošanas.
e
e
Ierēdņiem varbūt ir neērti par viņu nepadarīto darbu iedzīvotāju palīdzībai, kura no viņu puses ir minimāla.
Q
Q
es atsalu pret ziedošanu jebkādām "ziedojumu menedžēšanas organizācijām" pēc tā, kad iepazinu to darbību no iekšpuses, man liekas līdz riebumam atbaidoša to līdzekļu menedžēšana, lasi šķērdēšana biroju, sava komforta utt utjpr savu vajadzību apmierināšanai (tas pats arī par idiotismu ziedojumu zvanos, kur lauvas tiesu saziedo telekompānijai). labi štrunts, par 6-7 kilolatu izšķērdēšanu no 10 kL ziedojuma, bet, bilde, kur tik ciniski tiek aizlaisti desmitiem simti Ls no tiem kuri "metuši vācelītē" savu sūro vienlatiņu, man izsauc pretīgumu. visās "menedžēšanas organizācijās" jau, protams, bijis neesmu - iespējams, ka ir arī nesavtīgas/godīgas :)
U2
U
..nekā neparasta..tikpat stulbi lēmumi kā daudzi citi!!!
Nu
N
Arvien vairāk sāk izskatīties , ka ziedot .lv ir izveidojies par varenu konglomerātu -i slimiem bērniem naudiņu vāc , i izsalkušos ēdina , Latvijas ekonomiku uz priekšu virza un ko tik vēl nedara ....Bet ja palūkojas no otras puses- šīs iestādes darbiniekiem un priekšniecei tas ir darbs ( negribas domāt-bizness ) krīzes laikā . Žēl , ka uz citu nelaimes ...
kaads
k
Kaut kas neiet kopā - vadot ziedot.lv saņemt gada balva ekonomikā ... Atņems reklāmas iespējas, nebūs ziedojumu ?
Ro
R
Viss ir pareizi jo ziedot un sponsorēt ir dažādas lietas un tām jābūt nodalītām. Vai tad reklamēšana nenotiek par ziedotāju naudu? Tad jau ziedot var Ls1000000 un reklāmai no tā atvēlēt 999999Ls....
Vāvere
V
Es arī ziedoju, cik līdzekļi ļauj. Tad kāpēc mans vārds neparādās Tv pārraidēs? Skaidrs, ka nevajag reklamēt. Ja vēlas ziedot, lai ziedo klusējot. Tur jau ir tas smalkums.
Tauretajs
T
Valdiba ir analfabeti.
alias
a
Ir liela atšķirība starp ziedošanu un sponsorēšanu. Latvijā šīs atšķirības nav. Sponsorēšanai pretī ir reklāma un nekādām nodokļu atlaidēm tur nebūtu jābūt. Tas ir barters. Ziedošanai pretī reklāmas nevar būt, var pateikties ziedotājiem, bet tad godīgi visiem. Šoreiz lēmums ir tikai godīgs. Nu a Swedbankas nesavtībai nez vai kāds ir spējīgs noticēt.
hm
h
Valdības lēmums ir pilnīgi pamatots un pareizs. Jocīgi, ka ziedot.lv sāk runāt, ka valdības lēmumu viegli apiet....Tas rada aizdomas, ka tas ir tikai biznesa projekts. Vai arī vadītājai ir vāja izpratne par ziedošanu un likumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas