Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ziemassvētkos gaidāms slapjš sniegs un arī lietus

Šonedēļ Latvijā laika apstākļus noteiks ciklonu darbība. Debesis lielākoties klās mākoņi un brīžiem gaidāmi nokrišņi - nedēļas sākumā lielākoties sniegs, bet nedēļas otrajā pusē gaidāms slapjš sniegs un arī lietus.

Kā aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā, nedēļas pirmajās dienās saglabāsies vēss laiks.

Mērens dienvidrietumu vējš mīsies ar dienvidu, dienvidaustrumu vēju. Atsevišķās dienās piekrastes rajonos vējš būs brāzmains.

Naktīs minimālā gaisa temperatūra svārstīsies no mīnuss 3 līdz mīnus 7 grādiem pēc Celsija skalas Kurzemes piekrastē līdz mīnus 13, mīnus 16 grādiem austrumu rajonos.

21.decembrī, dienas laikā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz mīnus 3, mīnus 8 grādiem, bet nedaudz aukstāks būs austrumos, kur gaisa temperatūra būs no mīnus 8 līdz mīnus 13 grādiem.

Otrdien Latvijā sāks ieplūst siltāks gaiss, tādēļ maksimālā temperatūra dienā gaidāma no 0 grādiem jūras piekrastē līdz mīnus 8 grādiem austrumu rajonos.

Trešdien gaidāms mākoņains laiks un brīžiem būs nokrišņi sniega, slapja sniega un arī lietus veidā. Gaisa temperatūra dienā būs mīnus 2, plus 3 grādi.

Ziemassvētkos, no 24.decembra līdz 26.decembrim, tiek prognozēts sniegs, slapjš sniegs un atsevišķos rajonos arī lietus. Gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli - no mīnus 3 grādiem līdz plus 4 grādiem pēc Celsija skalas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas