Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Žīgure: lai neatkārtotos Jūrmalgeita, jāmainās domnieku domāšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SVF
S
Žīgure vienmēr "pārsteidz' un vienmēr - nepatīkami ar domu imitāciju = vispārīgām acīmredzamām patiesībiņām, kuras vienkārši nav vērts atkārtot. šādas it kā domas ir jaunā liekvārdība un mūsdienu demagoģijas forma. netērējiet vienkārši mūsu laiku. Ja nav nekā kontekstuāli jauna vai saturīga, ko teikt, var taču biežāk izmantot iespēju neizteikties.
Человек
Ч
Как все-таки Жигуре внешне похожа на Татьяну Жданок.
etgtreh
e
Jurmalas domi izaarstees tikai kaartiigi sodi, mantas kosfiskaacijas utt.
tantuks
t
Es domāju, ka katram ir jānodarbojas ar to, kas viņam vislabāk padodas. Tagad visi grib līst politikā, sēdēt krēslos un mācīt, kā mums jāceļ valsts, jāaudzina bērni. Bet politiķis – tā ir unikāla profesija. Nē, pat ne profesija, bet Dieva dāvana. Tādus īstus politiķus pasaulē uz pirkstiem varētu saskaitīt, tik maz viņu ir. Politiķis nevar būt tāds kā visi, viņam jābūt labam oratoram, jānāk ar jaunām idejām, cilvēkiem ir jāuzticas viņam.
Barons Manteifels
B
Vai nesen profesionālā diplomāte Anna Žīgure varētu minēt daudz piemēru, cik deputātiem (jebkurā līmenī) 20 neatkarības gadu laikā ir mainījies domāšanas veids? Ja tik dzīvesgudri cilvēki spriež tik naivi... Latvija kā labu domu saldētava - domas ir saglabātas labākiem laikiem! Anniņ, pagriez slēdzi par vēl vienu grādu uz leju... Paldies!
yes
y
Vismaz labi, ka Žīgures kundze nebrīnās un nav šokēta. Tas ir šodien ļoti modē.
voila
v
Principā piekrītu. Tikai ar sankcijām nebūs līdzēts, likumi ir jārada tādi,lai tos būtu izdevīgi ievērot.
vilis
v
Ar labiem nodomiem ceļš ved uz elli!Tas atkārtosies mūžīgi,jo tāda ir cilvēka daba.Un vai to vajadzētu iznīcināt?Domāju ka nē.Tikai ierobežot,izstrādājot mehānismus.UN tādi mums ir - KNAB,un visādas policijas.Mūdži paši sevi aprīs!KNAB atliks savākt tikai līķus.
haha
h
cietumā glumo ar visu varzu!
Politpesimists
P
Nav iespējams saprast bezgalīgo spriedelēšanu par to, kas vainīgs un kas jādara, lai pārtraukt cūcības Jūrmalas domē. Nekas nav jādara! Tautai žuliki patīk. Paši gribētu par tādiem deputātiem-zagļiem būt, bet nespēj. Ja būtu savādāk t.i. es kļūdos, tad tādi kā R.Munkevics nebūtu ievēlēti. Ja kāds nejauši tomēr par deputātu kļūtu, par mēru jau nu nekļūtu. Latvijas tiesām ir spēja ar saviem lēmumiem pārsteigt sabiedrību un, tātad, nevar prognozēt tiesu lēmumus Munkevica lietā. Tomēr skaidrs tāpat, ka godīgs, normāls cilvēks tikai paskatoties uz Munkēvicu varēja izdarīt secinājumu vēl pirms viņa ievēlēšanas, ka šis vīrs nu neder par tautas interešu aizstāvi un saimnieciskās dzīves vadītāju Jūrmalā. Latvijas īpatnība ir tā, ka Makiavelli izteiktais secinājums (katrai tautai ir tāda valdība, kādu pelnījusi) pie mums nav spēkā vai neatbilst patiesībai. Mums valdības un domes ir pat SLIKTĀKAS par tautu. Pa visiem parametriem un pa visu morālo īpašību skalu. Konstitūcijas, tautā saukta par Satversmi, kā arī vēlēšanu likuma un tautas mentalitātes īpatnības veicina žuliku, zagļu un meļu selekciju. Tā paši rūdītākie vispirms tika pie varas, vēlāk nostiprinājās varā un tagad ko un kā grib, tā rīkojas. Tauta, tā ir cena par jūsu naivumu, stulbumu un negodīgumu un tagad būs ļoti, ļoti, ļoti ilgi jāpastāv pie ratiem.
KLM
K
kā var izmainīt domāšanu 40 gadīgam spalvainam vecim ? .......................................................... ............................................. Protams, jautājums sarežģīts, ja nu vienīgi mēģināt saskaitīt spalvas uz veča krūtīm - dažiem ir atšķirība spalvu skaita ziņā...
Relax baby
R
kā var izmainīt domāšanu 40 gadīgam spalvainam vecim ?
WC
W
Šeit Pankūkas Pētersonie spilgts citāts, no kādas 2007 gada diskusijas portālā politika.lv it īpaši no ārzemēm finansētu NVO sakarā. „Jūs joprojām mēģiniet stāstīt pasaciņu: izdot par vienkāršiem līdzpilsoņiem (ar dažādiem uzskatiem) organizācijas - advocacy jeb pressure jeb interest grupas. Līdzīgi kā prezidenta kungs ejot uz "politisku pasākumu," stāstot, ka atnācis, jo tas neesot "politisks pasākums" (laikam tak jūtot nepieciešamību norobežojoties no "politiskiem pasākumiem"), un vēl drusku vēlāk - "aicinot iedzīvotājus būt politiski aktīvus" (LETA). Nav šaubu, ka vairākums arodbiedrību biedru ir vienkārši līdzpilsoņi - iespējams, ar atšķirīgiem uzskatiem. Bet kā organizācijas arodbiedrības nav vienkārši līdzpilsoņi - tās organizēti, mobilizējot cilvēkus un resursus mēģina ietekmēt noteiktu ekonomisko vai politisko lēmumu (ne)pieņemšanu. Nav jāizdomā sazvērestības, lai apzinātos, ka situācija, kurā šādām grupām trūkst pienācīgas konkurences un kur tās saņem ievērojamu finansējumu no ārzemēm (ir neatkarīgas no savas valsts pilsoņiem/atkarīgas no finansējuma), ir problemātiska. Divtik problemātiska, ja runa iet par mēģinājumiem ietekmēt vēlešanu iznākumus, vai - lai arī varbūt tikai deklarētu - vēlmi "kontrolēt politiku” PS. Diemžēl man nav zināms, kas slēpjas zem Pankūkas Pētersonei!
re kā
r
Varbūt tomēr uzlieciet citu bildi.
Unta
U
Delna! Tauta Tevi atbalsta Tava cina pret korumpantiem! Un jus, korumpantu partijas jauniesi, labak nokaunaties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas