Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zikovam draud mūža ieslodzījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hau
h
tas arī ir vainu mīkstinošs apstākls
....
.
Tarmvajā stāstīja, ka Anglijā Pundurim it kā esot ielikts lodāmurs tur kur saule nespīd. Drīz arī pieslēgšot elektrību.
KU-KŪ
K
Augsta ranga bankas darbinieks un mūža ieslodzījums,tā griež ausīs,bet ja būtu zema ranga darbinieks tad var iedot tikai dažus gadiņus.Kāpēc runājot par noziegumu jāuzsver cik ietekmīgs bijis cietušais?Kāpēc no tā atkarīgs sods?
borcinsh
b
...tas tachu - labi ! parejie ari varbut domas - pirms..... ! to pashu vajag par - valsts izzagshanu lielizmeros ! ( lai nozagta nauda viniem navvajadziga butu !)
abac
a
tas nav pareizi, ka mūža ieslodz;ījums. Ja kinoteātrī ļauj ēst popkormu, tad es arī ēdu, neviens nevar izteikt man piezīmi. Tas baņķieris ir pats vainīgs.
stulbajam abacam
s
savu infantilismu tu beerninj gan vareeji labaak izpaust rakstot atejaa uz sienaam. p.s. taa bankjiera vietaa vareeja buut jebkursh; arii tu paargudreli.
  • 0
  • 0
to
t
protams! to var salīdzināt ar pokeri - kuram ir labākā kombinācija tas arī uzvar. ja policists nogalina civilo - 2 gadi nosacīti. ja deputāts notriec zēnu - milzīgs naudas sods, vecāku tiesību atņemšana un citi "bonusi" vecākiem. ja kāds nedod dievs nogalinās deputāta suni...
to
t
kāds pie velna mūža ieslodzījums??? tas ir tikai viens no soda veidiem, ko var piemērot par slepkavību JA pastāv seviškie apstākļi! žurnalizdiem der palasīt krimināllikumu pirms rakstīt šādu murgu. p.s. to, ko uzrādīs prokuratūra, viņa varēs iebazt sev ........ ja Zikovam būs labi advokāti un tiesnesis pieņems lēmumu viņam par labu.
replika
r
Cik nopratu no advokātu teiktā - šo agresīvo aizstāvības pozīciju bija izvēlējies pats Zikovs. Advokātiem tā šķita pārspīlēta (skatīt LTV raidījumu KNL)
Nu!
N
Tas būtu tikai taisnīgi . Taču šķiet dīvaini uzsvērtais- augsta ranga bankas darbinieks !!! Vai tad tas ko mainītu , ja cietušais būtu parasts ierindas pilsonis ? Dalīšana kastās ?
Pārliecība
P
Prezidents apžēlosies, "par labu uzvedību" izlaidīs pēc 20 gadiem.
alberts
a
Visper jau JĀ! BET! Ja es aizeju uz kino un man blakus kads grauz un čaukstina smirdosus "popkornus" es arī neizturetu ,ietu ara no kino,bet lūk vinam bija pistole!Atceros senus laikus,kad sovjet prese ziņoja - ka Ņujorklas metro divi "mel;nie" nosezas blakam un - saka- 10$ ,atbilde -būs katram pa 10 $ - izvilka pistoli un - VISS.Neciešu šos surikatu smirdosos "ēdienu" grauzejus SEV blakam.Ejiet uz nākošo stūri un graužiet,tas ta pat ka nopirsties nav labi ,ja kāds tuvumā.
jola
j
cik no saviem smalkajiem aparātiem viņš varēs ņemt līdzi uz cietumu?
nave
n
So kropli pakart. Kapec Latvijas sabiedribai sis garigais degradats, slepkava ir jauztur par savu nodoklu naudu, ja sodienas Latvija godigi cilveki, kuri visu muzu ir smagi un gruti stradajus, pensionari, berni mirst no bada, no nabadzibas?
tam psihiatram
t
kurš ļāva iet uz augstskolu arī ieslodzījumu
sacred cow
s
Gan jau Izraēla izpestīs savējo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas