Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zīle: EK jāsniedz iespējamais atbalsts komunistiskā režīma noziegumu izpētei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaparšmits
K
tur iekļaujami arii Latvijas poļitruki , taadi kaa Lembergs , Brigmans , Beerziņš...
Ir grāmata
I
Линн Виола "Крестьянский Гулаг: мир сталинских спецпоселений", М, 2010. Grāmatu var pasūtīt interneta grāmatu veikalā OZON. Ieteikums: pasta sūtījumu uzvelaties "российская почта", atnāks kā parastais pasta sūtījums no Krievijas 20 dienās ar garantiju, man atnāca 10 dienās. Izdevējs: РОССПЭН (Российская политическая эгциклопедия). Pastāstīts, kā dzīvoja izsūtītie krievi, bet latvieši dzīvoja tādos pat patvaļas apstākļos. Autore ir angļu vēsturniece, pirmais izdevums angļu valodā, šis ir tulkojums krievu valodā. Zīmīgi, ka Krievija joprojām slēpj ziņas par saviem izsūtītirm zemniekiem.
1
1
Džeris ir pārdevies.
J.V.S.
J
A.god. Zīles kungs ! Ja godīgi ,tad analizējot iedzīvotāju noskaņojumu ,ir noskaidrots ,ka vēlme attīrīt Latviju no parazitārā slāņa un veikt pret to attiecīgās represijas skaitliski ir daudzkārt ievērojamāka kā 1941.gadā. Prettautiskas varas politiķi ir organizējuši Latvijas politiski ekonomisko sabrukumu .Šie kaitnieki apzināti veicot tautai piederošā īpašuma pārdali, piesavinājušies nacionālā ienākuma lielāko daļu.To darbības rezultātā ir radīta korumpēta ,respektīvi, krimināla elite ar desmitiem tukstoši lielu apkalpojošo ierēdniecibas slāni .Vai viņi nav pelnījuši sodu ? Tālāk redzam veselu armiju šīs kriminālās elites galma žurnalistu , piāristu ,reklāmistu, TV un radio darboņu , kuri ,atvainojos par izteicienu ,20 gadus kakājuši tautas smadzenēs .Arī viņi būtu jāsoda. Tad vēl noziedzīgās piramīdas apakšējā daļa , kā muitnieki ,robežsargi un policisti .Cik kaitnieku nebūtu jaizravē no šīm strukturam ! Kur nu vēl visu augstākminēto noziedznieku apdziedošā un no viņu rokas ēdošā inteliģence.Vai nu oligarhāta ,vai sorosiešu bļodlaižas –kur tos likt, Zīles kungs ! Es pat vairs nepieminu tūkstošiem rantjē ,kuri valdošās elites vadībā pūta nekustāmā īpašuma burbuli. Nav jau kur visus likt .Cietumi pilni. Sibīrijas vairs nav.Ko darīt ? Pavisam piemirsu, vēl ir jautājums arī par Jums ,Zīles kungs. Ar cieņu Josifs V.Staļins.
KLM
K
komunistiskā režīma noziegumu izpētei ........................................................................................ kā ekspertus jāpieaicina biedrus Lembergu un Brigmani - viņiem milzīga prakse gaišā, saulainā komunisma celtniecībā..
rekur
r
Puse Eiropas vispār nezin, kur tāda Latvija atrodas.Kādas ir Latvijas vēstures problēmas nevienu tur neinteresē. Tāpat, kā mūs neinteresē vergu tirdzniecība Zanzibarā. Eiropai problēmu līdz kaklam- zarnu nūjiņas epidēmija, Grieķijas krīze, bēgļu miljoni no Ziemeļāfrikas, ko darīt ar ātomelektrostacijām, kā nobeigt karu Lībijā. Un vēl viņiem uzmācas maniaks Zīle.
Vārds
V
rekur - kangarēns izīda kā īlens no maisa! Krāmē labāk čemodānu un brauc uz Maskavu pie savējiem, - kamēr nav par vēlu! Pēc vēlēšanām dabūsi mukt pa sliedēm un bez lokomotīves...!
  • 1
  • 1
Daniels
D
Zīle, - nav jau tikai jāpiemin tās 1941. gada krievu mežonības, bet jāgādā, lai tiktu pilnībā izbeigta Latvijas okupācija; lai tiktu likvidētas okupācijas sekas; lai tiktu repatriēti nelegālie "padomju" pilsoņi...!
antons
a
Replikai-------Krievijas armija no Latvijas ir aizgājusi tikai pirms 15 gadiem - ir absolūti nezināma.......... Nu protams. Es arī nezinu. Izveda lūžņus, iesauktie brauca pie mammām. Divi desmiti tūkstoši virsnieki, arī no DDR izvestie, vēl aizvien ir Latvijā. Kangari tā lēma. Tagad pieprasa valsts valodu savai maķ, maķ valodai. Krievijas armija no Latvijas nav aizgājusi tikai neliešiem ir absolūti nezināma tā neizmērojamā nodevība.
replika
r
Bet visādi džerīši okupācijas armijas ofiņus un viņu radagabalus uzskata par pilntiesīgiem Latvijas pilsoņiem, kuriem tagad esot atņemta pilsonība.
  • 0
  • 0
Daniels
D
Bet ko tad tur darīs mūsu tieslietu ministrs - SC pielūdzējs Štokenbergs ?
cony
c
Kāds jaunāks, politiskās ciņas dalībnieks,zinātnieks varētu iesniegt diezgan vēl svaigus materiālus,kā komunistiskais režīms ietekmē vēl,jau brīvās Latvijas politisko sistēmu,ekonomiku un tautas labklājību. Varētu ar visiem faktiem iesniegt ES komisijai datus,kā mūsu minētie oligarhi un citi apzog valsts tiesiskumu,demokrātiju,tautas labklājību un negatīvi ietekmē brīvā biznesa un sociālā taisnīguma attīstību.
Sara
S
Sie noziegumi netik izpetiti un nosoditi, jo komunistiska rezima izveidotaji un realizetaji, lielaka dala no vineiem bija tiezi zidi. Zdanoka un Godmanis klus, jo vini ir zidi, jo baidas no atbildibas par veiktajiem noziegumiem pagatne kurus veikus ir vinu senci.
Var
V
redzēt uz katra soļa rezultātu, nu kaut vai šajos komentāros - tauta pilnīgi degradēta, aizstāv oligarhus, bijušos komunistus, noziedzniekus, zagļus u.t.t.Tā laika latvieši bija spiesti izdzīvot PAR KATRU cenu. Var redzēt, ka cena bijusi tik augsta, ka morāle, godīgums, cilvēciskā cieņa ir atņemta ļoti daudziem, bet okupācijas gados tie, kas TOMĒR izdzīvoja, nodeva saviem bērniem un ģimenes locekļiem informāciju, mācīja "izdzīvot " Lūk, rezultāts: GODA VĪRU NAV !
Ezis
E
Zīle, ko Ždanoka, Rubiks sliktu runājuši par Latviju Briselē? Vai esat oponējis no tribīnes? Kur tas lasāms? Tas mani vairāk interesē nevis vispārēji saukļi.
Zelma Birzniece
Z
Visiem deniem un atbalstītājiem-atkal tiek aktivizēts jauns mankurtisma veids.Uz priekšu latvju zīles Kremļa tornī,kuri uztraucas tikai par desu un gatavi pārdot savu tautu,tās piemiņu par lēcu virumu,bet ļaunums vienmēr atgriežas
murmuls
m
ZIle, kur ir latviska Latvija? Jūsu kabatā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas