Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zīle gatavs pamest darbu Briselē, ja viņam uzticētu veidot valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Q
Q
Saņēmu TB/VL skrejlapu ar kandidātiem un nevaru saprast, kuri no visiem ir vecie zagļi :(
skorpions.
s
Eiroparlamentā Ždanoku, Rubiku, Sleseru,Lembergu ,Šķēli u.t.t. VOT, kompaņija blatnaja! Dombrovskis paliks Latvija, jo viņam, tāpat kā visiem Latvijas pilsoņiem, ir viens pienākums, uzdevums un atbildība , viena doma - MŪSU LATVIJA.
Juhans
J
Briselē nav viegli.
t
t
vajadzīgs te tas zīle kā zaķim stopsignāls lai sēž briselē laimīgs un bauda labās iespējas, kamēr ir savādāk sanāk kā tam nabaga muļķim kristovskim ja grib "i ribku sjests, i na h .. sestj" , tur tomēr ir jāmāk
pamela
p
"jautrais",ja tu domātu ar to kas tam ir paredzēts,tad saprastu un zinātu,ka Zīlem "sile"ir pilnāka EP. Nu nevajag to neiedomājami nodrāztās frāzes kultivēt.SILE ir TUKŠA un to ir jāpiepilda! "Lellei"rīt skriešu uz arhīvu,varbūt Dievs dos kaut ko priekš sevis izrakšu no žīdu cilmes.Mans papagailis noteikti ir žīds,jo knābis varen līks.Par suņiem,kaķi neesmu pārliecināta.VVF arī turpat pieskaitīta.Vai tu re',mēs faktiski esam tāda 1/2 žīdu nācija.Žēl,ka to neapjēdz Ždanoka,Pliners,Cilevičs un Co.Tad jau neaprietu Latviju un necīnītos pret to.Mēs būtu IZREDZĒTĀ tauta ,kā izraeļi. JĀNI, nu neaproc Latviju,neķengājies kā pats politprostitūts,JO PASAULĒ ir viss tas pats! ASV,Krievijā,Spānijā,Vācijā utt. VISUR !!! ir bezdarbs ,arī Īrijā!, neaprej savu valsti !KRĪZE IR PASAULĒ !!Patreiz Ekonomiskajā forumā Rīgā CITU valstu gudri vīri slavē Latviju un tai skaitā Dombrovski par varēšanu tikt no krīzes laukā bez galvas amputācijas,bet tādi kā tu,SC,PLL izvazājiet valsti pa visbriesmīgākiem mēsliem! Māmiņas redez'nevar izaudzināt bērnu BEZ valsts sponsorētiem PAMPERIEM!!Piedodiet Dieva dēļ,bet tā ir morāla maucība,jo man neviens nemaksāja par pamperiem,es MAZGĀJU,gludināju marles autiņus un bērnus dzemdēju SEV un VĪRAM lai turpinātu dzimtas koku,ne PABALSTU DĒĻ !
Egija
E
Dažādu partiju sabiedrisko attiecību speciālistu (no PLL, SC utt.) rokraksts jau ir pazīstams. Normāls latvietis nebalsos par zagļiem, bet par Nacionālo bloku (TB/LNNK un VL), bet kuri kandidāti nepatiks, droši izsvītros. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Par latvisku Latviju!
Vecis
V
Latvijā netrūkst demagogu. Lai sēž savā Briselē, mazāk izdevumu Latvijai.
jautrais
j
.. ko tik nedarīs lai pie siles tiktu...
Jānis
J
Mūsu vēlētājs ir tā iezombēts uz ārzemju pakalpiņiem, ka diez vai nacionālais bloks uzvarēs vēlēšanās. Visi jaunie dzied un cenšas runāt angliski. Ir jaunā paaudze -īsti kārklu angļi, ar putām uz lūpām tiecas uz ārzemēm. Meitenes kļūst par īstām INTERMEITENĒM, par katru cenu jānoprec naudīgs ārzemnieks un atrast nav grūti, jo eksotikas meklētāji ārzemēs netrūkst. Ievērojamu mūsu iedzīvotāju atvases rāda ietekmīgu piemēru un lielās ar to Privātajā Dzīvē un Kasjauns. Kļūst par kājslauķēm musulmaņiem, bordeļu ""varones"". Drausmīgais bezdarbs-155000 bezdarbnieku, kurus nemaz 1,5 gadu laikā slavenie Vienotības vadoņi nemaz nemēģināja likvidēt, tikai muld par plāniem cīņai ar bezdarbu. Nav nekādas sajēgas, kā radīt un organizēt jaunas darba vietas, nav sajēgas par elementāru statistikas izmantošanu lai plānotu tautsaimniecību. Ķīlis atradis Jaunajā laikā kā spīdēt ar savu daiļrunības pērlēm. Labi viņš nodemonstrē , kādi nejēgas vada valsti. Bravo Ķīļa kungam. Un mēs gribam , lai turpinās bezdarbs stāvēt uz vietas? Ja bezdarbu likvidētu, tad strādājot , pēc minimāliem aprēķiniem, nodokļos iegūtu 540 milj. latus . VISU LATVIJAI, NAV CITAS IZEJAS.
selma
s
tikai par nacionālo savienību! ja kāds vēl to nav sapratis-tā ir mūsu pēdējā iespēja.
Ilmārs
I
Vienīgais, ko teikšu, ja kāds Latvijas pilsonis, kā tie, ko min Zīles kungs, sāk sludināt, ka latviešu kultūra ir nenozīmīga, ka latviešu valoda nevienam nav vajadzīga, tad - pie visiem velniem tādus pilsoņus! Atņemt pilsonību un beigta balle! Tādi cilvēki valstij nav vajadzīgi, lai arī kādi ģēniji tie nebūtu.
Skaistule
S
TB/ LLNK ir pamatīgi sakompromitējusies. Tik daudz biedru no tās izstājušies! Dažus pazīstu. Ja Zīle ir spējīgs būt tajā visā iekšā, viņš ir tieši tāds pats kā - batķka, dobelis tabūns, gerhards. Neko tautai nav ne devuši ne panākuši, tik tukši muldējuši. Jā, iespējams, ka izskatās pragmātisks, iespējams, pat gudrs. Ar to ir par maz. 20 gadu laikā, grozoties politikā viņa partija ir vārījusi s-dus.
Laima
L
Lai mierīgi turpina strādāt, neviens to viņam neuzticēs.
tage
t
Zīle, ja ar tautas dotu mandātu pa Eiropu skraidot, neko nevari izdarīt, pastrādā savā lauku saimniecība vai raksti memuārus par Streipa kunga nosaukto bandu ar kuru kopīgi šo bedri izrakāt.
Lelle
L
ciks stulaba tauta! Kāps atkal uz tiem pašiem grābekliem un pēc tam stenēs un avidēs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas