Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zīle gribētu atgriezties politikā kā ministrs stabilā valdībā vai premjera amata kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TT
T
Nekādā gadījumā nepielaist Zīli atkal pie siles!! Saldi nu saldi ierunājās, lai tikai tiktu līdz tai!
K-K
K
'... svarigi ir, lai minstram aiz muguras butu tads speks, kurs par to staves un kritis ...' ... Tu neesi to nopelnijis! ... Redzi nu, patritot, ka sanaca ... uzmetot Visu Latvijai pirms velesanam, kas tiesam nosita paris procentus ... Tu dariji pretejo neatbalstot LV bez iebildumiem ... ... Tagad piederi pie tiem pasiem politiskiem akstiem kuriem lozungs skan: paklausiet tam ko es velos, neskataties uz maniem arbiem ...
vērtējums
v
Zīles vēlmes ir slima zilonīša murgu cienīgas!
galma āksts
g
Cik ilgi var maisīties kā sūds pa jelgavu būtu tak reiz pastrādāt pamēginājis!!!
to nepatīk
t
Jaunais Ilvess -- Dzintars ar 11. klašu izglītību. ?
zīle=tāds pats lācis
z
Latvijā bija tikai 2 labie laiki: 1.Ulmaņlaiki 2.Kalvīšlaiki Paldies TP par to, ka Kalvīša laikos darbs bija visiem ,lauki bija visi apstradāti, pensionariem, jaunajam ģimenēm, mazajiem bērniem un to mamiņām bija cilvekcienīgi pabalsti,pat pensionāri laukos varēja sakārtot savas mājas, nomainot sapuvušos logus, durvis, šīfera jumtus Kalvīšlaiki bija cerīgi un darbīgi gadi ikvienam , da jebkuram , un nevajadzēja pārkvalificēties par bomžiem, zagliem un laupitajiem /kā tas notiek tagad-lāča 3 gados ,kurš izpostīja visu Latviju un padzina no savām mājām ceturto daļu no valsts iedzīvotājiem
Jā!
J
ūn zagt Kalvīša laikos varēja....
  • 0
  • 0
Vārds
V
citēšu kādu no komentētājiem- var jau d...., bet nevajag šļakstīties.
  • 2
  • 1
ddt
d
Un cittautieši pūlējās runāt latviski. Jo valstij bija nākotne un to varēja cienīt. Dombrovskim un pārējam jenotsuņu midzenim pietika ar trim gadiem, lai LV tautsaimniecību nolaistu podā un valsti neatgriezeniski atbrīvotu no iedzīvotājiem un nākotnes.
  • 1
  • 5
Lapsa
L
Zīles kungs,jūsu darbība politikā bija ļoti korumpēta,labāk nodarbojieties ar biznesu,radiet darbavietas...
paps
p
Vai arī Jums , Zīles kungs, nebija kāds sakars ar sia RANG, kurai piederēja muitas noliktava??? Vai ar "R" gadījumā nav kāds sakars Jums un ar "N" kāds sakars ar čekas aģentu ar segvārdu "nikolajs pētersons"??? Šis čekas aģents savulaik bija nodevis jauniešu patriotu organizāciju "Zīle", ar kuras nosaukumu savukārt Jūsu uzvārdam nav sakara. Bet kāda iespējama likteņa ironija.
Arturs M.
A
Kādreiz biju Zīles atbalstītājs,ne TB/LNNK,bet tieši viņa,tomēr viņa laiks arī ir pagājis,viņš arī jau ir vecā seja un kadrs,kas darbojās tieši tad,kad Šķēle,tāpēc tikai normāli,ka cilvēks sev atrastu citu nišu,lai cik salda neliktos valsts pārvalde,citādi paliek iespaids,ka neko citu cilvēks nemāk.Un šis stāsts nav tikai par viņu,jāprotās laikus aiziet.
Tabūns
T
Nu ja, laikam grūti izbraukāt no Briseles uz Ventspili pēc stipendijām un tās atstrādāt. Sēžot Rīgā un ieņemot atbildīgu posteni būtu arī iespēja piebremzēt "stipendiātu " lietas procesu. Cērme sasapņojies kļūt par kobru.
nepatīk
n
politiķi kas baidās no opozīcijas. Tātad vara par jebkuru cenu.Un to TBLNNK izpildījumā labi redzējām. Tikai no tās tukšās mucas kas tālu skan labuma nebija nekāda.Ceru ka Visu Latvijai neatkārtos tās pašas kļūdas Ceru ka no R.Dzintara izveidosies labs Ilvess,ar kuru latvieši varēs lepoties .Bet jūs ZĪles kungs varbūt varētu būt Finanšu ministrs Dzintara valdībā.Latvijai kā premjeru vajag līderi,nevis bezmugurkaulu komformistus,kuri par premjeriem bijuši līdz šim.
:o)
:
Termiņš iesildītā vietā Briselē tuvojas noslēgumam, laiks pameklēt stabilu labi apmaksātu vietu tepat Latvijā.
Dobelis
D
Ķengaragā dzimis zēns, pavirši izglītots, ar zagļa gēniem, bet ar brillēm, grib būt ministrs ! - Vai kādam ir kādas iebildes, ko ?
vilis
v
Šitas pļūtaks par Premjeru?Viņš taču bija SM un FM!Ko viņš izdarīja FM,vai neredzēja kādi sūdi briest?Un tagad,kad putra izstrēbta viņš būs varens premjers.Sēdi tur Briselē un saņem savus 10000€ un dzer aliņu ar angļiem.
efr
e
lol

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas