Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zīle: ja pie varas nāks PLL un SC, krievu valoda būs otra valsts valoda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jONIS
j
Visu Latvijai un TB/LNNK svītrojam!!!
.
.
Man patika, ka teica Zirnis par vēlēšanām, apmēram tā- ja jācīnās ar utīm, tad tādēļ jau nav sev jānocērt galva... ko daudzi latviesi diemžēl plāno...
Ivars
I
SC nākotnes plāni nav skaidri zināmi, jo latviešiem un krieviem sola dažādas lietas. Iespējams, ka nākotnē viņi pat gribētu otru valsts valodu. Pie tam Ušakovs apgalvo, ka ja nebūtu uzvara otrajā pasaules karā, nebūtu brīvas Latvijas. It kā nebūtu vēsturi mācījies. Šlesers un Šķēle gribēs dalīti iztirgot Latvijas īpašumus. Pie tam SC lobēs žīdus no Parexa. Es balsošu par Visu Latvijai. Dažus vecos no TB/LNNK izsvītrošu.
lux
l
Ja par "failed states", tad Krievija ir first in line. Bet ne Krievija mani interesē. Ja ievēlēs SC, tad apdraudēta ne tikai latviešu valoda. Apdraudēta iespēja grūti bet tomēr Latvijai pamazām kļūt par eiroeisku valsti. Tad te krievu varza diktēs noteikumus, arī valsts līmenī. Tad būsim atkal atsviesti 50 gadus atpakaļ, ar "teļefonnoje pravo, ar vēl lielāku nelojālās varzas cūcību un tā jpr. Tur jau tā lieta, ka tāds Urbanovičs un viņa banda Igaunijā vispār nev iedomājama, jo tā sevi pozicionējusi kā Ziemeļeiropas valsts, nevis mētājas kaut kur pusceļā starp eiropeisku valsti un Krievijas guberņu, kā to dara Latvija, pateicoties, protams, arī latviešu lumpeniem, kam nekas cits neinteresē, ka vienīgi cerība, ka beidzot bulciņas sāks krist no gaisa un tās birdinās SC. Tāds SC Igaunijā nebūtu iespējams arī tāpēc, ka igauņi necveš aprobežotus muļķus. Vismaz nav manīts, ka viņiem pie tgeikšanas būtu kāds tik aprobežots, kāds ir Urbanovičs.
!
!
Luzkovs ka jau stagnats ir prasts - un tiess, pasaka visu to, ko Usakovs nokluse. Tapec sai vizitei bija pietiekami atskurbinoss efekts pat prieks naivajiem un mulkiem. Zilem ir taisniba. Tur nav ne smakas no ekonomikas.
Sirmais
S
Amerikā par valodu nav jāuztraucas, jo nav tādas amerikāņu valodas un nav tādas tautības amerikānis.Kristīgie un pareizie jau sen amerikāņu tautu ir noskalpējuši. Tāpēc vajag iznīcināt Latviešus ,Lietuviešus, Igauņus un visus pārējos, kas nerunā krieviski.Gan Jūs krievu fašisti runāsiet ķīniešu valodā. No sirds Jums to novēlu!
patiesība
p
Vienotībai jābūt galvenajai,kas mūs visus vienos un iemācīs sevi un citus cienošu dzīvi Latvijā ar latviešu valodas palīdzību.Krievvalodīgie un citi citādā etnosa izcelsmes cilvēki palīdzēs draudzīgi un mīļi stiprināt latviešu valodas statusu,jo cita ceļa arī nebūs,jo mēs visi dzīvojam vienā mājā zem viena jumta un tas būs likumīgi,valstiski,eiropiski un ļoti pareizi. un Krievija,ASV un citi mūs atbalstīs.Mēs pirmie iestāsimies par īstu dabas aizsardzību visas cilvēces un kultūras labā.
patiesība
p
Latviešu valodas droša,stabīla,visaptveroša vieta valsts sabiedriskajās vietās un pilsoniska sabiedrība ,liekas nemaz slikti nevar būt priekš mūsu Latvijas.
patiesība
p
Labāk Zīle rokā,nevis krievu Mednis kokā.Premjēra kandidāta domās der ieklausīties.Latviešu valoda ir galvenā valsts ekonomiskā un kultūr vēsturiskā pazīme un stiprums.Latviešu valodas statuss valstī jāstiprina arī ar tā saucamo krievvalodīgo un citu tautību mīļu un draudzīgu palīdzību un uz to viņus vajag mīļi aicināt. Tāds līderis valstī būtu zelta vērts kas panāktu to visu.
Figvams
F
Latvietim ir partija, par kuru balsot - tā,. kuru vada Zīle un Dzintars. Tas tomēr būtu vareni - nobalsojot par VL/TB/LNNK, izjaukt krievu un amerikāņu dīlu, atstājot Saskaņas centru un Vienotību pupās.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
beidzot tacu ATMOSTAS IV reizi!!!! --- nevis ATMOŠANĀS bet gan ABSOLŪTĀ PAMOŠANĀS ,lai RĪKOTOS!
borcinsh
b
... nav nemaz uztraukties par to ka "krievu valoda Latvijā būs otra valsts valoda" , jo pamatTAUTA to neatlaus ( ka krievs, balsoshu ari, un vienmer (!) - PRET ! ( bet stulbi lai paliek pa stulbiem ja nemag ( iisteniibaa - negrib !) iemacities runat latviski
Džabars
D
Kāpēc Ļeščinskim vēl neviens nemetb ar sapuvušām olām?
K-K
K
.... VL/TB/LNNK 12% veletaju !!!!!! ... Vai kads atceras, ka mana velesanas iznakuma prognoze pirms vairakam nedelam tika minets >16% sniegums !!! ... Tas varetu but pat augstaks , ar nakosiem 'Laca Pakalpojumiem' ( a la Urbanovic, Usakov, Luzkov un vinu lidzskrejeju meliel un solijumiem no PLL UN LPP) snaudosam latvietim un to ta sapurinatu, lai beidzot tacu ATMOSTAS IV reizi!!!!
Aldonis
A
Latvieti ! Sarunājies ar LATVIETI,vienojies par kopējiem mērķiem un izbeidz liekuļot,ka kāds tev traucē.Tu pats sev traucē,jo vai nespēji,vai negribi strādāt ,strādāt tā,kā to darīja pēc kara uz rietumiem aizbraukušie,par kuru labklājību ārzemēs tagad skaudīgi brīnamies.Viņiem neviens neko nedeva un viss kas iegūts, sastrādāts tikai ar savām rokām un savu saprātīgo rīcību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas