Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zīle: JL rīkojas kā ārsts vecā anektdotē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tjotja Motja
t
Tieši tā! Lai pasaka! Vai tad būs devuši klusēšanas zvērestu? Vienreiz taču ir tautai jāzina, kurš ko iesaka, kurš bloķē, kurš ko grib, kurš negrib un kāpēc. Lai ir skaidra valoda!
Beee
B
Par taukmūļu partiju nedodu ne piķi uz puļķa, bet Dombrovskim kā cilvēkam es ticu. Tikai resnie stumģīmī vēl šodien melo, lokās un liek kāju priekšā. Tādi kā viņi arī arī to dzīvokļu un māju likumu sačakarēja. Diemžēl Dombrovskim nākas iet uz kompromisiem, jo citādi taukmūļi atkal ņems varu savās rokās. Pie taukmūļiem pieskaitu diemžēl arī tēvzemiešus, kas arī ir krietni uzbarojušies pa šo laiku. Un nu vairs nav gandrīz nekā ne no Tēvzemes, ne brīvības. Paldies viņiem!
cony
c
Neko prātīgu Zīle nevar pateikt un nav arī pateicis.Tas nelielais 0,5 proc. no kadastrālās vērtības nodoklis ir logisks,neliels un labi saprotams un iekasējams.Protams būs cilvēki,kas nespēs samaksāt arī to,bet tas jau ir sociālās palīdzības jautājums. VAirs nav nekādas jēgas balsot Saeimas vēlēšanās par TB,LNNK,tā ir sevi izsmēlusi un degradējusies.
Ābece
Ā
Kas ir anektdote? :D
edijs
e
Ja būtu goda vīrs palīdzētu Latvijas valdībai, bet nē primārais ir "partiju bezgalīgais kašķis"
Pagājušais laiks
P
Es līdz šim uzskatīju, ka Zīle ir gudrs!
...
.
TP, LC/LPP protot strādāt?! Nu gan aizrunājies! Tā prata strādāt, ka esam vislielākā bedrē Eiropā. Valsts naudas notrallināšana nav strādāšana. JL tagad strebj sastrādāto,. tūlīt to dauzīs visi kam nav slinkums. Nepatīk, ka JL neķeras klāt resnajam galam, vien pie tiem kam tā jau ūdens smeļas mutē. Dzīvokļa nodoklis jau kļūst nepanesams.
...
.
Pareizi būtu, ja līdz 70 m2 nebūtu jāmaksā, kas uz augšu, par to 0,4%, tas būtu taisnīgi, jo cilvēks nevar dzīvot alā un nodokļus maksājam visu laiku kad remontējam nolaisto krievu laiku dzīvojamo fondu.
gugu
g
Baķkas svētīgā ietekme uz Zīles kungu nemazinās. Un tas ir galvenais.
Politiskaa atbildiba
P
Pag pag, ja jau vecaa koalicija traucee pienemt normalu nodoklu likumu, tad lai JL saka to presee, tv , sak, mes ierosinam to un to, kas ir labs, bet TP visu noblokee! Bet redz neko JL sadu nesaka, tatad visi tur savaa sulaa cupojas. Un JL tads pats kaa TP!
veee-
v
Un cik gudri un taisnīgi šitie no Ļaunā laika un Taukmūļu partijas tavus maksātos nodokļus izlietos.. Ar ko jau iepriekš apsveicu visus nodokļu maksātājus.
d>ino
d
Priecāšos satikt vienā vagonā likumu pieņēmējus.
ha ha
h
Man šķiet,ka ērglis ir boļševiks ar visām no tā izrietošajām sekām .Dombrovska -repšeļa valdība piekopj vistīrāko kara komunisma politiku.Tautas partijai var pārmest,ka tie aizstāv bagāto intereses .Tā tas arī ir .Tā ir labēja konservatīva partija un tā arī darbojas.Vēl varētu piekrist,ka LC-LPP ir liberāla partija un tā arī darbojas.Bet viņi arī prot strādāt.Pārējās galīgi nav partijas un nevar arī saprast ,ko viņi vēlas sasniegt, ar kādiem līdzekļiem.Vienīgais ,ko viņi prot,ir dzīt kapitālāko demagoģiju. Latvijā nav sakarīgu kreiso(sociāldemokrātisko )partiju.Diemžēl.
lno
l
ja jau mazāku par 50m2 apliek ar nodokli- lai nāk komunisti atpakaļ. ____________________________ Es par: Sibirijā tev åtri iestādīs domāšanu:)
jupis
j
Ko Batjka var ieteikt? Viņš pats ir aģentūrās sēdoša anekdote!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas