Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zīle skeptisks par TB/LNNK pievienošanos triju partiju apvienībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
biruta
b
Butu gan laiks padomat kur tad Latvija tagad iet.Vai tomer nebutu labak pievieoties JL un sakt saprast Lativijas cituaciju.Mes gribam butu briva demokratiska zeme. Apvienosimies, nelaidisim lai mus parnem svesas tautas.
mērglis
m
ja šito čekistu veidojumu ievilks blokaa tad bloks riskee zaudeet ieveerojamu balsu skaitu , baķkas uz vienu roku ar laupiitaajiem šleseriem un šķeeleem , tie buus pirmie intriganti uz destruktiivaam darbiibaam , ja taa ir tiesa , tad tas izskataas peec čekas inspireejuma ... ne viena vien valdiiba kritusi ar šo bleežu paliidziibu
to zīlem
t
tu ar baķku un pārējiem esi piečakarējis arī nacionāli noskaņotos vēlētājus, tagat ej d....st
Viesulis
V
JL, SCP, PS vismaz izrāda interesi nevis skaisti runā...Skaiti runāt mēs protam jau ļoti ilgi, bet rezultāti ir labi redzami šobrīd! Ja TB grib palikt politikā, viņiem ir jāpievienojas jaunizveidotajam blokam. Ja izlems pievienoties Tarakāniem (TP) un Caurkritušajām Padibenēm (LPP/LC), ar to arī viss ir izteikts!
Kaspars Gasūns
K
"Tad būs jautājums: kurš bloks – jaunie vai vecie – ātrāk pielīmēsies "Saskaņas centram"" - nenoliedzami gudri (un faktiski pravietiski) vārdi. Man tikai nepatīk, ka līdzīga rakstura spekulācijās tiem, kas nebiedrojas ar TP un Ko, tiek piešūta šķeltnieku birka. Par augoņiem - viss jūsu pašu rokās! :) "Godīgi sakot, viņam nebija kur citur sprukt" - atkal jau ļoti patiesi vārdi. Bet vai TB/LNNK ir, kur sprukt? Piekrītu "bet" - konsolidācija vai ātra nāve.
t
tik vēl trūka. Nolaida valsti un gribēs atkal ielēkt valdībā. Pietiks rusofobus.
bet
b
Situācija ir vienkārša - vai nu Jūs konsolidēsieties via arī mūsu un jūsu nebūs. Vispār
Jurītis
J
Taisnība jau ir Zīlem, tā apvienība drīzāk izskatās pēc grimstošā JL glābšanas uz PS rēķina.... Kamēr JL līderos būs tādi, kā S. Āboltiņa, Jaunups un L. Mūrniece tikmēr par latvisku partiju to nosaukt nevar.... Ceru ka šitais triks ar šo trīs partiju nesaprotamo apvienošanos nepieliks punku latviskajai Latvijai, jo izskatās, ka tas ir izveidots nevis pretstatā sc+lpp/lc, bet gan lai izjauktu latvisko partiju apvienošanās ideju, gluži, kā ltf astoņdesmito gadu beigās......
:
:
Ļoti daudzi nebalsos par apvienību, kuras sastāvā būs TB un pareizi darīs, jo tieši viņi, kuriem bija jāaizstāv latviskas valsts ideja, mūs piekrāpa. Viņi tur jau ir bijuši tik ilgi, ka aizmirsuši, kāpēc tika ievēlēti.
Nauris
N
Latvija var iztikt bez "zīlēm" un "tevzemiešiem"!
klusais-2
k
Nu ko!Būs "jauno"politisko spēku bloks-tīklojums(ar amerikāņu atbalstu)pret "veco "politisko spēku bloku(vietējo "indiāņu"atbalsts).Gaidīsim vēlēšanas!
Gorodovoice
G
Augoņi, zīļuk, ir jāizgriež. Ja tos nogludina, tie pēc vēlēšanām uzlec atpakaļ vēl lielāki...
zvirbulēns
z
Visu tautu latviešiem (latslāviem) TB/LNNK nepievienosies, to nu tomēr būtu jāsaprot, un labi, ka tā! Latviešiem nevajag lastslāvus un viņu jauno veidojumu Latslāvija. Pleskavas šosejas ideologi, Kristovski, Ēlerti ieskaitot, var te ņemties cik grib, latslāvija te neiznāks.
Johans
J
Diezgan skumji paliek lasot šo interviju. Tā arī nesaprotu kritērijus, kas TB/LLNK prātīgākajiem kadriem liegtu pievienoties triju partiju savienībai? Vienīgais, kas man nāk prātā - Baķka vairs nevarēs sēdēt padomēs.
beta
b
bet ne ja JL, kurs ir tas pats absurds, aks iznicinaja lielako dalu Latviajas uznemumu izredzes ... --------------- Tukši runāt frāzēs, un pašam priekš sevis justies gudram, ai, cik jauki! Nosauc 3 uzņēmumus, ko iznīcināja JL un kāpēc Tavuprāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas