Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zīle uzskata, ka apvienību modelis ir izgāzies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaglis ķer zagli
Z
Biļetenos izteikti daudz svītroti pat tādi VL! kandidāti, kas ir godāti savos rajonos (it īpaši Vidzemē), bet citos, visticamāk, nav tik pazīstami, lai varētu iemantot tik daudz nelabvēļus. ********************************************** ***************************** Jā, jā un TB/LNNK varbūt ir "balti un pūkaini"?!!! TB/LNNK arī vēlēšanās ir aicinājusi svītrot deputātus no VL!, jo kā gan savādāk lai izskaidro faktu, ka daudzos biļetenos izsvītroti VISI no VL!piemēram Kurzemē: 550. vēlēšanu apgabalā Skrundas kultūras namā, 597. vēlēšanu apgabalā RUCAVAS pagasta padomē, Kurzemē, Saldus novadā, kur acīmredzami to organizējuši TB/LNNK deputātu kandidāta U.Feldmaņa atbalstītāji, jo, izņemot pašu U.Feldmani, šeit svītroti VISI - meklējiet uti savā kažokā: 801. vēlēšanu apgabalā SALDUS Sporta skolā, 802. vēlēšanu apgabalā SALDUS pils. pamatskolā, 803. vēlēšanu apgabalā SALDUS pils. ģimnāzijā, 804. vēlēšanu apgabalā SALDUS Kultūras centrā, 811. vēlēšanu apgabalā Jaunlutriņos PII Vāverīte, 813. vēlēšanu apgabalā Lutriņu pagastmājā, 816. vēlēšanu apgabalā Novadnieku pagasta pārvaldē, 819. vēlēšanu apgabalā SALDUS pagasta pārvaldē, 824. vēlēšanu apgabalā Kurzemītes pamatskolā un tā vēl ilgi varētu turpināt...
Buba
B
Nākotne pieder Siles apvienībai " TB / PCTVL / VL / TP / LPP / SC / JL / PS / SCP / ZZS" + Marģeris Martinsons.
jah
j
Nav ko ņemties - Vienotībā TB netika paņemti un vieni paši 5% barjeru nepārvarētu. Par goda prātu - nezinu, vismaz VL vadība skaidri definēja, ka TB kandidātu svītrošana nav pieņemama. VL ir izcīnījuši iespēju sevi parādīt (un ne bez TB naudas:), par ko patiesībā, manuprāt, ir kašķis). Bet par iespējām satraukties nevajadzētu - neba šī valdība strādās 4 gadus, neba Vienotība, PLL un SC būs stabili spēki 4 gadus - kaut vai skat, ko vīri dara Rīgas domē. Un var pienākt brīdis, kad VL 6 balsis būs pat ļoti izšķirīgas Latvijai. Bet protams - laiks rādīs vai šie 6 cilvēki turēsies pie vārdiem vai arī kā daudzi Latvijas politiķi nodosies labākas un vieglākas dzīves meklējumiem. Tā ka nav ko vilkt uz kašķi, bet jāstrādā.
sviests
s
Pilnīgi smiekli nāk par VL pašslavināšanos un pašapmierinātību !Jūs jau pirmajās dienās dabūjāt izjust lielās politikas augļus!Jūs par šo teātri vēlēšanu naktī -vienkārši ielika kaktā un lika padomāt,ka lielajā politkā jāspēlē gudrāk,bet jūs to neesiet sapratuši pat vēl šobrīd -jūra līdz ceļiem! Laiks parādīs,cik jūs stipri... Un par šitiem glupajiem komentiem par žīdiem gribās teikt ,ja izrādās ,ka nav citu argumentu ,ar kuru pārspēt Zīli ,tad tā kā bērndārznieki no sērijas,,...tu pat esi cūka.,, Bērnišķīgi un dumji,un jums par žēlabām -Zīle nav ebrejs!
zinošais
z
Tu patiešām esi sviests.
zinošais
z
Tieši tā! Pie kam pieturās pie krievu valodas.
zinošais
z
Zīle ir ebrejs, kurš nekad nav strādājis Latvijas un latviešu labā, bet to tikai izmantojis, lai gūtu sev bagātības. Paskatieties kas sēž Eiropā no Latvijas! Trīs žīdi-Zīle, Godmens un Ždanoka, viens rafinēts komunists-Rubiks. Vai kāds domā, ka viņi aizstāv tur latviešu tiesības? Muļķa lettiņi, kā var tā balsot?
jautājums
j
Sveiciens Lāčplēša dienā, tautieši ! Zīle par velti te attīsta sazvērestības teorijas, jo nacionāli noskaņotie vēlētāji , kas atbalstīja apvienību, pilnīgi apzināti sodīja TB/LNNK, svītrojot no sarakstiem.Jo bija par ko.... Par katram īstam latvietim svētu vārdu- Tēvzemei un Brīvībai !- nelietīgu valkāšanu. TB/LNNK labāk tomēr pārdomāt' savas kļūdas, nevis meklēt vainīgos no malas-VL!. Bet sēdēšana opozīcijā nebūt nav traģiska VL!. Tiks iegūta plaša publiska atpazīstamība, kliedēti mīti un meli, saprasts likumdošanas un valsts pārvaldes process. Būs laiks iegūt sabiedrības uzticību. Nākamajās vēlēšanās VL! jau būs nopietni spēlētāji...Bet kur būs TB?LNNK ? Un pagaidām es kā vēlētājs neko nevaru VL! pārmest- visu dara pareizi .
VISU LATVIJAI
V
Visu Latvijai vajag noturēt stingru disciplīnu un skaidru prātu un nākošās vēlēšanās TB /LNNK tizleņi nebūs vajadzīgi! VISU LATVIJA!
sviests
s
Nelasi un turpini sēdēt opozīcijā !
tava>sviests
t
Parādnieka guļamistabas pieminēšana ļauj tavu komentu tālāk nelasīt.
sviests
s
Visi pārgudrie klaigātāji ,paskatīsimies ,kā ies Dzintaram un Parādniekam sēžot 4 gadus opozīcijā,kādus baigos varoņdarbus viņi izkals!It kā tas nebūtu zināms ,ja arī cilvēks ir normāls ,ar prātu apveltīts,tad viens jau nav karotājs! Un nevajag te apvainot Zīles k-gu un melst visādas blēņas!Viņš ir viens no gudrākajiem ekonomistiem valstī un ,ja diemžēl ir nācies vilties dažos partijas vīros,tad kur viņa vaina,ja tie ir negodprātīgi (tādu ir vēl vairāk citās partijās!)Viņš mēģina ar šo problēmu cīnīties! Nenāktu par skādi pašien VL paskatīties uz Parādnieka k-gu un viņa dzīvesveidu (ar divām sievām vienlaikus) !Domāju ,ka no šitā frukta mēs vēl redzēsim ,,jokus,, ! Vai VL izcēlās ar lielu gudrību vēlešanu naktī baurot leģionāru dziesmu ,,...mēs sitīsim tos utainos...,,.Viņiem jau pašiem likās ,ka tas ir baigi ,,kruti,, ,bet šie jampampiņi ar savu izlēcienu paši izsita sev beņķi zem kājam un tas lika pārējiem saausīties !Un lūk rezultāts -šitādus tirliņus valdībā neņem !Domāju ,ka viņi savā vizdegunībā šo faktu nav apjautuši vēl līdz šim ! Lai panāktu savu mērķi,vajag rikoties gudrāk un tolerantāk ,nav jau vairs alu laikmets !! Un Zīli lieciet mierā,dievs dod jums pa visiem kopā tik daudz prāta !
TB izgāšanās
T
TB politiskais bankrots ir neatgriezenisks. Iemesli- vēletāju pievilšana un sabiedriskās domas ignorēšana, necaurspīdīgi darījumi. TB laikam vislabāk zināms par bijušā PSRS kara resora īpašumu privatizācijas niansēm.
Buba
B
Zīle ir dinozaurs, - nākotne pieder Siles apvienībai " TB / PCTVL / VL / TP / LPP / SC / JL / PS / SCP / + Marģeris Martinsons.
Jēpītis
J
Pašu Zīli ar viņa Runkuļa akadēmijas doktora grādu daudzi ļoti pārspīlē. Visus 20 gadus esot valdībā, bet kur ir ekonomika Latvijā, redzam ikdienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas