Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Zināmi iespējamie ministru aizstājēji; koalīcija nesteigsies ar jaunu kandidātu apstiprināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annamarija
a
PLINTNIECE stāvēs tautas veselības sardzē... ANEKDOTE!
JL
J
kur tad palika stāsts par nozares speciālistiem?
dzeris
d
PS Lieģi - ārlietas? Tātad, ar Krieviju attiecības jāveido nav? Murgs. Mūrnieci - veselības? Vēl lielāks murgs. Jau sākās muļķības. Par ārlietu ministru bija jāliek Pabriks, Mūrniece vadošos amatos vispār nevar strādāt. Nu jā, sākums daudzsološs...
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Vispārīgi vsa šī lieta ir bērņišķīga, jo tiešām nemākam stradāt valstiski vēl. To pierāda TP izrīcība. Tā nav nekāda rīcība, bet nerīcība no viņu puses nedomājot par valsti. Un ministriem jābūt kompetentiem profesionāļiem, ne ielikteņiem , kā tas parādījās tagad. Iesaku un mudinu par Veselības ministri izvirzīt Dr. I. Circeni, kas ir profesionāls cilvēks medīnā - t o viņa ir pierādījusi jau sen, neskatoties uz ko, ka kādam kas nav paticis vai bijis pa prātam un izdarīts tā, kā kāds to būtu vēlējies. Viņa uzsāka daudzas lietas kuŗas nepaguva izvest dzīē jo valdība krita un viss mainījās ne jau uz labo pusi. Vēlreiz atkārtoju - Dr. I. Circeni par Veselības ministri!!! Cieņā - Jānis J. Dimants Jr., M.D..
monitors
m
Gribētos dzirdēt, ko nozīmē Ģirta Valda Kristovska neviennozīmīgā reputācija. Vai tas par to pabalsta saņemšanu no Briseles, esot Rīgas domes sastāvā? Ko tad viņu ar neviennozīmīgu reputāciju iecēla par Vienotības valdes priekšsēdētāju? Vai arī tur tā reputācija derēja?
Vuarzazi
V
Vai TP ministri izstājušies no Šķēles TP ? ......................... "Ja pirmdien Tautas partijas (TP) ministri iesniegs demisijas rakstus, tad ..." ........................ Vai TP ministri vel grib savarīt « putru » savās ministrijās ?
vo
v
Mīļie cilvēki, nevajag taču visam akli ticēt, ko raksta žurnālisti. Viņiem kāds kaut ko pačukst, rodas ziņa, tad to ievieto visi portāli pēc kārtas, un cilvēki sāk dzīvot ar sajūtu, ka tas tiešām noticis, ko tur uzrakstījuši!!!!
draugs
d
pilnīgi piekrītu tev! šī vienotībai bija lieliska iespēja sevi parādīt plašākā ziņā jau tagad! parādīt spēju vienoties --> nu kā redzam, no tā pagaidām nekas neiznāk.
Arturs M
A
Lieģis ir absurds,kompromiss Kalniete,lai arī viņa ir PS.Ja Āboltiņa muhļī,būs jautājumi Dombrovskim.
taktika
t
Tad, kad Lieģis parādās televīzijā vai radio, viņs atstāj sliktu iespaidu. Likt "frontē" šādu cilvēku tieši pirms vēlēšanām nav tas gudrākais solis no PS puses - ņemot vērā ka Lieģis tagad ir iestājies PS.
hmm
h
Nu un? TP vairs nav valdībā. Kāda viņiem tagad daļa? Viņi tāpat balsos pret visiem nākamās koalīcijas lēmumiem. Vai tik nebija tā, ka Āboltiņa vēl nesen aizlauztā balstiņā visos to triju partiju kongresos stāstīja, cik slikts ir Šlesers? Liekulības tirgus.
Ka tik iegriezt
K
Ne jau Vienotībā vaina - TP kategoriski iebilst gan pret Štokenbergu, gan Pabriku..
Es - nē!
E
Tu ietu uz pusgadu ministra amatā, tā riskējot sabojāt savu reputāciju!?
hmm
h
Tāpat ministru amatos neesot plānots virzīt savulaik no TP aizgājušo Arti Pabriku vai no tās izslēgto Aigaru Štokenbergu, kuri tagad ir "Sabiedrības citai politikai" biedri. Oiiiiii.....Nu gan baigā VIENOTĪBA :)
GG
G
Atkal politikāņu spēle, kura tiek maskēta ar vārdiem "rīkosimies maksimāli korekti". Labākais risinājums Latvijas valsts interesēs būtu likt vakantās ministru vietās ne-politiskus profesionālus. Tad uz nākamiem 6 mēnešiem tie cilvēki reāli strādātu, nevis izmantotu savu postenu priekšvēlēšanu aģitācijai. Ceru, ka opozīcija neatbalstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas