Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ziņo V.Dreijere: pēc ministru runām pedagogi sāk izklīst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Bērnus "sabāzīs"? Un tā saka skolotāja?
ak,
a
tā ir BEZCERĪBA. tik trula to cilvēku apriešana, kas bija gatavi pacelt galvas un iziet ielās. PAR JŪSU BĒRNIEM!!! par to, lai valdība NEATŅEM JŪSU BĒRNIEM pagarinātās dienas grupas, interešu izglītības pulciņus, sporta un mākslas nodarbības, konsultācijas, stundas ar audzinātāju...VISVAIRĀK no visām šīm reformām cietīs JŪSU BĒRNI. kad viņus sabāzīs pa 30 vienā klasē, kad viņi pēcpusdienās klīdīs pa ielām nepieskatīti, jo pulciņu nebūs. kad viņus mācīs kas un kā pagadās. pedagogi izgāja ielās PAR JŪSU BĒRNU NĀKOTNI, pamuļķā, skaudīgā latviešu daba. kad beidzot jums PIELEKS, ka cietēji šādā absurdā izglītības "reformā"ir JŪSU PAŠU BĒRNI, tad būs par vēlu - jūsu norietie skolotāji būs skolas pametuši, bet jūsu bērni ar uzviju atmaksās JUMS PAŠIEM šo riešanu - atmaksās ar savu uzvedību un visu citu, kas neizbēgami sekos šīm reformām pa pēdām. ATTOPIETIES un PIEVIENOJIETIES. valstij naudas pietiek, vajag to tērēt saprātīgi un saprātīgi virzīt ekonomisko politiku, nevis atlaižot, nogriežot un iznīcinot, bet RADOT - ražošanu, darbavietas, izglītotu un veselu cilvēku resursus. viss NOTIEK AČGĀRNI, un dūši BERZĒ ROKAS apmierinājumā, ka izdodas sarīdīt tautu savā starpā.
neskolotāja
n
Dikti vajadzētu samazināt visus tos kontrolētājus, pārkontrolētājus, akreditorētājus, inspektorus un sazin vēl kādus tur plānā galdiņa urbējus, lai skolotājam par katru darbību nebūtu jāraksta atskaite, jālikvidē tie ārprāta papīra plūdi, kas atņemot daudz laika un spēka. Domājams, vārētu krietni ietaupīt valsts līdzekļus par šim absolūti nevajadzīgām lietām.
DD1
D
Vai skolotaaji nesaprot, ka sabotee jauno valdiibu? Gan jau ir organizatori. Jaameklee Izgliitiibas ministrijaa, kas neveelas attaukoties. Varbuut skolotaaji vareetu atteikties vismaz no 1 apmkasaata atvaljinaajuma meenesha 3 vietaa? P.S. Atvainojos tiem skolotaajiem, kas, saprotot situaaciju, nepieprasa sev ekskluziivus noteikumus.
skolotāja
s
Atvainojos, sajaucu, tās nav zāles pret vēzi, bet pret HIV infekciju. Apmēram mēnesi atpakaļ par to ziņoja, šķiet, Panorāmā.
Skolmeistars
S
Jā, par grindeksu ir pilnīga taisnība. Zinu to. Un vēl KĀRTĒJĀ VALSTS IZZAGŠANA TURPINĀS: ..."Līdz ar Saeimas šodien par steidzamiem atzītiem un divos lasījumos pieņemtajiem grozījumiem Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījumu vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likumā, kas paredz samazināt atlaišanas pabalstus, Valsts policijā(VP) divu dienu laikā krasi pieaudzis iesniegto atlūgumu skaits, aģentūrai LETA apstiprināja VP Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa. Dienas rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka līdz plkst. 13 atlūgumus šodien iesnieguši kopumā 60 personas, bet Rīgas reģionā - 30 policijas amatpersonas. LIELA DAĻA NO TIEM IR VADOŠIE DARBINIEKI. "...... TĀTAD: • Tātad - kamēr augstās policijas amatpersonas vēl var pretendēt uz atlaišanas PABALSTU AP 3-4 MĒNEŠALGU APMĒRĀ, tikmēr viņi aši sniedz atlugumus. Kad tiks pieņemts lēmums, ka šāds pabalsts vairs netiek izmaksāts, viņi tā klusiņām atkal ieņems kādus amatus policijā. 1. KĀPĒC NEIZMANTOT SITUĀCIJU UN LIKUMDOŠANU, LAI PAR NEKO PAPILDINĀTU SAVU KABATU? 2. KURŠ BŪTU TĀDS MUĻĶIS, LAI NEIZMANTOTU ŠO ABSURDO VALSTS LIKUMDOŠANU?
lux
l
Neticu, ka Grideksā nogriezta programma. Viņu peļņa ir pietiekami liela. To, ka nav finansējuma zinātnei, tiešām savādāk kā ar tuvredzību nevar skaidrot. Bet atkal - jāveido asociācijas un lobistu grupoas, nevis jābļaustās ielās. Starp citu, daudzi te bārstās ar zināšanām par to, "kā ir Eiropā" Nu tad lūk, tai pašā daudzkārt minētajā Francijā šādu gājienu dienās tiek nodrošināts tā sauktais "minimālais serviss"( Service minimu) Vai lielie protestētāji bija nodrošinājuši, ka viņu vietā stundas novadīs citi, lai bērniem nav pa iekl]am jāblandās. Bet šai leitai ir arī otra puse - vai pašreizējais skolotāju kvalifikācijas līmenis sagatavo skolā nākamo zinātnieku, īpaši ķīmijā, fizikā utt.
nē nu...
n
Nu latvietis latvietim labākais ēdiens... :) Bet, jā man arī nekādu pozitīvo jūtu pret skololotāju arodbiedrību, kurai vienmēr šķiet, ka skolotājiem kaut kas pienākas tikai tāpēc, ka pienākas...
Skolmeistars
S
Nē - te nav nekādu komentāru no manas puses par pārdali. šobrīd Latvija tiek izpārdota, zagta vislielākajos apmēros, kādi jebkad bijuši. un tas notiek tā klusi, skaisti, aiz aizkariem, caur puķēm. Tikai ļoti daudzi jau to nesaskata, nesaprot. Sāksim ar skolotājiem. Turpināsim, ja visi, kas tiek izstumti, arī pievienosies. Ja visa 'tauta" protestēs, '- vai viss varēs palikt pa vecam? Protams, nē!
skolotāja
s
Nē, izbļaustīšanās noteikti nevar sagādāt naudu, taču ja nebļaustās un nedara neko, tad diemžēl, pie varas esošie pat nepamana, ka katram viņu lēmumam ir piesaistīti arī dzīvi cilvēki. Un jāiet būtu visu profesiju pārstāvjiem, lai pamana , ka Latvijā dzīvo cilvēki, lai mazliet sāk domāt. Nu nav taču pareizi, ka līdzekļi tiek nogriezti zinātnei, pētījumiem. Šobrīd vēl Latvijā ir daudz gudru smadzeņu. Ja reiz mums vairs nav ražošanas un lauksaimniecības, varbūt mēs varētu pelnīt ar savām zināšanām? Piemēram:kādēļ naudas trūkuma dēļ Grindeksā ir apturēta zāļu pret vēzi izstrāde un pētniecība? Vai tas ir saprātīgi? Gan jau šo projektu, tāpat kā daudzus citus, pārpirks kāda cita valsts un ar laiku ar to pelnīs naudu. Mēs nē, mums nevajag. Par plakātiem ar badā mirstošajiem pedagogiem ,tur gan es Jums piekrītu. Bads ir tad, kad nevar pat maizi nopirkt, tik traki jau vēl nav.
Skolmeistars
S
Palasi komentārus - vai tiešām neredzi, ka cilvēki nesaprot, ka viņus, tos nabadzīgos, kuriem atņem, cenšas sanaidot vienus ar citiem? Lai novērst uzmanību no tiem, kas patlaban rauš miljonus!
lux
l
_skolmeistars_ Vai atceraties, kādus notikumus virzīja lozungs "par taisnīgu pārdali". Žēl, ka padomijas iesākumu lozungi tik dziļi iespiedušies dažu skolotāju prātos. Un kas galu galā ir taisnīga pārdale. Orvels jau pierādīja, ka tāda nav iespējama pēc definīcijas. Un neizrācdiet tik acīm redzami savus kompleksus. īpaši jau te neviens skolotājus nenoniecina (vismaz par sevi to varu teikt).
nē nu...
n
a kāpēc tu neievēro, ka neviens jau īpaši neprotestē pret naudas saglabāšanu vai nesaglabāšanu, bet gan pret to, ka skolotāji nepamana, ka ja nekas netiks mainīts izglītības sistēmā, tad labāk NEBŪS NEKAD.
--,,I,,--
-
~(356-88-30%) = --pļurkt-- augstiem lidojumiem.
Skolmeistars
S
Kāpēc "tauta" nesaprot, ka tikai izrādot savu neapmierinātību ar līdzekļu sadali un pārdali valstī, mēs spēsim ietekmēt, ka tie, kas jau tā nabagi, nepaliek vēl nabagāki, bet bagātie beidzot nevar vairs dzīvot visatļautībā, kā līdz šim raduši?! Attopieties, cilvēki! Nepazemojiet tos, kasd Jūs mācījuši! Labāki vai sliktāki skolotāji ir bijuši Jums katram. Vai bez skolas Jūs būtu tie, kas esat? Noliedzot skolotājus, Jūs noliedzat paši sevi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APLŪKO FOTOGALERIJU


Fotogaleriju no protesta akcijas skaties šeit!

LASI VĒL


Koķe uzdevusi padotajiem doties uz pedagogu protesta akciju


Koķe: daudzviet Eiropā skolotājiem neapmaksā atvaļinājumu

Skolotāji gatavi arī badastreikam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas