Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Žirinovskis izvaicā Roni; Paegle uzskata, ka Krievijas politiķis ieradies traucēt darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Paegle labi runā. Ronis tāds jēls un izvairīgs, bet vismaz neko dumju nesarunāja. Un vispār, tie krieviskie latvieši man krīt uz nerviem. Nekad principa pēc nerunāju krieviski.
ieva
i
Cieņu Ronim un Paeglei ..! paldies !
bestia
b
saakumaa visi ir aizbraukussi prom no latvijas , un tagad visi runaa krieviski latvijaa , ja visi ir aizbraukussi kurss tad runaa?
Valdis
V
Lai civilizētā pasaule paskatās uz vienu padomju alkoholiķu radītu idiotu.
TanteSidra
T
izlasiju. bravo Budapešta! :)
Sniper'sEye
S
"Есть и многочисленные заводы, на которых производятся собственные автомобили, самолеты, корабли, морские и речные суда, поезда и вагоны, и многое, многое другое." Hi-hi, -- visas autobūves augstskolas smejas par Ural-375, kas rij benzīnu -- 75 l/100 km, krievu autobūves meistariem nu palīdz vismaz 15 ražotāji, kas būvē Krievijā, no vāciešiem līdz pat korejiešiem. Krievija kā valsts = stipri sīki zaglēni un impēriski laupītāji: atņemiet šiem izejvielu tirgonīšiem jakutu zeltu un dimantus, mazo ziemeļtautu naftu, kas paliks pāri no viņu varonības. Protams, visos Krievijas (ne krievu) uzvaru svētkos iemetu graķīti par somiem: neviens cits ar tik maziem spēkiem un tik lielu gudrību padarmistus & krievu sarkanos nav tik veiksmīgi un vērienīgi vispirms sitis un pēc tam vēl pat par padomistu zeltu tirgojis somu margarīnu... :)
PENSIONĀRS GUNTIS
P
ES PAR VIENOTĪBU! ES PAR VIENOTĪBU! ES PAR VIENOTĪBU! KOMŪNISTI ĀRĀ! ES PAR VIENOTĪBU! DROSMĪGAIS ĢIRTS VALDIS APKAROS KOMŪNISTUS! ES PAR VIENOTĪBU!
Lāčplēš
L
Baigi jau tautieši uztraucas par russeņu valodu, bet nezin kapēc nemana,ka paši raksta un veido veikalu nosaukumus angliski; mēbeļu outlets, rimi hypermarkets, spice home,auto shine, tas ir baigas "cool" tautieši.Vispār domājams, ka vajag vairak demokratījas apliecinošus gājienus ar blondīnēm,pezdurastiem, lesbām, cilvēktiesibu un mazākumtautību aizstavjiem,lai apliecinātu savu stingo parliecību un nostaju demokratiskās vērtības aizstavēšanā.Ļausim "PAPIRDUšAJAM ZIEDAM' mācīt skolās bērniem ,ka ir jāatsūkā eiroonkulīšu bonbongas,lai dabūtu aizņēmumu no SVF kreditu apmaksām.Tas būs baigasi FUC..ING cool tautieši, ka varēsim viens otram uzbāsties ar savam tiešībām uz Latvijas pārpezdurastošanu, tad visi russeni laidīsies bailēs prom no mums.Savilksim rozā zeķubikses un kerzas zābakos iekāpsim,nokrāsosim matus sarkanus un iespraudīsim pīrsingus ausīs, notetovēsim miesas ar latviešu simboliem, lai eiropas nēģeri atpazītu mūsos tūkstošgadigo piederību pie indoeiropiešu rases, kad nāks šeit dratet mūsu blondīnes.Par vienotu transatlantisko eiropesdurastu savienību" Vienotība" un Latvija būs glābta no russeņiem.
anglosaxis
a
Kur vēl zemāka pašcieņa, kā atbildēt šim bezkauņam čelovekam krievu valodā. man nekas nav ne pret vienu valodu, bet ciest nevaru bezkauņas. Kad "Dinamo" jālamā, tad visi baigie patrioti, bet te ar vienu tirliņu nevarat tikt galā.
anglosaxis
a
Nu beidziet tak nemitīgi uzrauties uz Celoveka provokāciju makšķeres. Vislabākais, kā ar tādiem tikt galā - ignorēt viņus, nelasīt, neatbildēt. Lai viņš ir tukša vieta. Tas ir tas, no kā šis šmurgulis visvairāk baidās.
es
e
Nu cik tas "čeloveks"var vārīties???Es jau vienreiz viņam paskaidroju,ka nav tādi:krievi:,ir mongol-tatar-krievs.Gala iznākums ir vairāk aziāts,krievs ir labi ja 1/4.Protams var arī sevi saukt par ko gribi,bet aziāts ir aziāts.No turienes arī visa tā agresivitāte un naids pret citiem.
C
it kā jā, bet tas ir tūrists parastais. Aizbrauc uz Sibīriju vai jebkuru krievu sādžu, un tev atklāsies krievs pilnīgi cits
KINO
K
AR KURU GALU TU DOMAA ? ! Apnicis , provinciaali ... gan tas teaatris , gan izpildiitaaji... protams , ka vainiigi krievi ! Ariii vaaciesi. Noteikti. Krievi - sisteemas izpildiitaaji, vienkaarsi runaajo - stulbeni , otrie , jeb pirmie - rafineeti nabadziibas bleezi ... ja nu ...
OTAN-pizdjec
O
Jā!Smirdēt vel joprojām mākam labāk nekā strādāt.Paši zogam, bet vainīgi krievi. Kas ir Paegle-kaut kāda iebraucēja vai?Brauc mājās!
e.
e
Vai nav pārāk daudz uzmanības galma ākstam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Aivja Roņa runa NATO Parlamentārās Asamblejas Rīgas sesijas Politiskajā komitejā (angļu val.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas