Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zivtiņš: fotoradaru iegāde par valsts līdzekļiem būtu daudz izdevīgāka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Namdaris
N
Lētāk būtu katram iedzīvotājam zem ādas čipu ar GPS iedzīt, un varētu kontrolēt gan ātrumu, gan maršrutu. Izņemot, protams, valdošās koalīcijas biedrus. :)))
es
e
tas taču ir pilnīgais lohs tas zivtiņš. viņš taču ir reketieris un vēl par valsts naudu aplaupa cilvēkus. lohs, idiots un melkočlenijs pidars.
Armaa
A
Biznesmenis Zivtiņš...
Fiksais
F
Hahaha... vai Lapsa nav sazīmējis vistiešāko Vionotības sponsoru saistību ar šo projektu? Vai tas nepierāda, ka vienotība ir tikpat alkatīgs veidojums, kā visas iepriekšējās kampēju ordas?
Andžs
A
zivtele, klusē!!! kādam ir izdevīgi, ka nepērk tos ķeburus par valsts naudu !!!! apnicis šis vellopēdu bļitkotājs!!!!!!!!!!!!! bāžas visos caurumos, -- arī tajos kur nevajag!!
ne tur tēmē, Zivtiņa kungs
n
Zivtiņa kungs. Tu iedomājies, ka fotoradaru iegāde par valsts līdzekļiem būtu daudz izdevīgāka. Bet te taču nav runa par to, kas būtu izdevīgāk valstij. Te ir svarīgi, kas ir izdevīgāk Jaunajam laikam, Mūrniecei, Zaķim, Lokenbaham un citiem Vienotības darboņiem!
trusis nejaukais
t
ahahaha :))) tā pārsmējos: "Zivtiņš arī pastāstīja, ka .. jāplāno nākamo palīgierīču ieviešana – aparatūra, kas fiksēs kājāmgājēu pārkāpumus, distances neievērošanu starp automašīnām.." Tad sanāk, ka kājāmgājējiem arī ieviesīsim valsts nummura zīmes? :)) Sodīs kājāmgājējus par ātruma pārsniegšanu? Tas čalis ir vispār normāls vai? :)) Varbūt būs arī ikgadējā kājāmgājēju tehniskā apskate? Un distances neievērošana nav vairāk sekas nevis cēlonis? Prātiņ, nāc reiz mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas