Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zivtiņš: informācija par ceļu policistiem kukuļņēmējiem būs vēl

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TUKSHAA pudele
T
.........kad muus saaks savaakt no celjmalaam,auto brauceeji zina tikai izmest. PRIEKSHNIEK kaadeelj celju policisti nav aiztureejushi nevienu brauceeju un atkritumu izmeteeju,laikam par to nevar iekaseet ljoti lielu naudas sodu,bet tikai piespiedu darbus atkritumu savaakshanaa un celju labiekaartoshanaa,pastaasti ka Jums iet ar shaada rakstura likumu paarkaapeejiem,vai vispaar ir likums kas aizsargaa celjus no atkritumu izmeshanas?
jou
j
Algām naudas nav bet radariem būs,murgs
noteikumus nepārkāpju...
n
....priekšnieks laikam dzīvo..citā realitātē!!!!..iluzorā....
AL
A
Cik CP darbinieku algas var izmaksāt par 5,6 miljoniem latu?
jāatjauno
j
Jābeidz ākstīties - jāatjauno soda taloni par sīkiem pārkāpumiem uz ceļa. Gadījumos, kad vadītājs neiebilst pret pārkāpuma kvalifikāciju, norēķināšanās varētu notikt ātri un bez liekām formalitātēm (bez protokola noformēšanas, kas, ņemot vērā to, ka vadītāju apliecībās nav čipa, ir idiezgan darbietilpīgs process). Un, varbūt, jādod iespēja ceļu policistam saņemt daļu no šādā veidā iekasētās summas. Ja arī kāds reizēm soda naudai pretī neiedos talonu, Dievs ar to. Pamatfunkcija - bieža un ātra sodīšana - būs īstenota. Turklāt, ja CP varēs normāli nopelnīt un gribēs ilgstoši strādāt, viņš neņems.
Merins
M
Zivtins pūst no galvas .
nepieciešamība ņemt
n
Problēma ir tā, ka sīkā korupcija rada nesamērīgu stresu ceļu policijā. Tā tiek kompensēta ar bravūrīgu un augstprātīgu izturēšanos pret vadītājiem, sēdēšana ar radariem tā sauktajos slazdos, dzeršanu un tamlīdzīgām negācijām.
Zivtiņš strādā tikai
Z
Zivtiņš jau līdz šim ir strādājis tikai korupcijas virzienā - ceļu policijā algas ir relatīvi zemas, sodi ir nesamērīgi augsti, zelta vidusceļš - 25% no soda kešā.
drošības pamats
d
Tad kad Zivtiņam saka - satiksmes drošības pamats nav augsti un nesamērīgi sodi, kas kļūdas vai strīdīgas situācijas gadījumā iznīcina ne vienu vien ģimeni, sevišķi laukos, bet nelieli un mēreni sodi, kas tiek piemēroti bieži un sistemātiski. Bet Zivtiņš un Šlesers pie sava: lielus sodus, visi ir noziedznieki un tamlīdzīgi. Līdz ar to vadītāji kļūst iebiedēti, ar savām galvām sakarīgi vaisr nedomā - tikai skatās, par to varēs vai nevarēs sodīt.
atlaist visu
a
Ko tad Zivtiņš domā - atlaist visu ceļu policiju? Tas taču nav reāli. Ar tādām algām viņi tur tāpat neturēsies.
zvirbulēns
z
Laiks zivtiņu uzcept, nu jau brangi apvēlusies :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas