Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zivtiņš: kā smags negadījums, tā ne bez alkohola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
" Tā kā visa reducēšana uz braukšanu ir totāla aprobežotība." Kāpēc visa? Reducē jau smagas sekas, kas iestājas, braucot pie stūres alkohola reibumā. Ja tev ir statistikas dati, kas apliecina, ka sadurti mirst vairāk cilvēku nekā tie, kas brauc un parauj līdzi arī citus, tad publicē tos, ar atsaucēm. Ja nav, izlasi visu vēlreiz.
we
w
Probleema nav alkoholaa, bet galvaa. Viena lieta, ja ir aizlietas acis, ka neko neredz un nefiksee, cita, ja ir pohinieks vai kaada pudele alus vairaak. Pateikshu godiigi, ir gadiijies baraukt uz pohaam, kad skaidri zini, ja kjers, buus suudi. Bet tas nenoziimee, ka es lidoju bezjeegaa vai citaadi nefiltreeju ko daru. Ja cilveeks aizlej acis taa, ka jaaspiezh gaaazi griidaa un pazuuda jeega ko vispaar dara un kur atrodaas, tas ir pavisam ka s cits. Bet aptur, izkjer un soda jau pamataa tos, kam taas nelielaas promiles, kas vnk brauc, un cer, ka gan jau mieriigi tiks liidz maajaam vai darbam no riita. Tos, kas bezjeegaa aizleejushies lido, lai naakamajaa liikumaa neierakstiitos, tos jau nemaz izkjert taa nevar, jo tie jau nemaz nestaajaas.
Sviests
S
Ja ir noticis smags negadījums, tas nebūs bez alkohola - Zivtiņ, cilvēki kuru radinieki bojā gājuši vai guvuši smagas traumas skaidrā var Tev pieprasīt kompensēt morālo kaitējumu, un ļoti ceru, ka kāds to tiešām izdarīs, pirmkārt lai beidzot piebremzētu nevaldāmo populismu, un otrkārt kam mūsdienās nevajag naudu, es nemaz nerunāju par taisnību!!! Es atšķirībā no Zivtiņa esmu šogad nosvinējis Latvijas neatkarības atjaunošanas dienu, 1.maiju, lieldienas - viņam tie gan izrādās nav nopietni svētki, viņš tak nesaprot ko runā pat elementārās lietās!!!!
garām
g
Vara, kura uzskata, ka alkoholu var apkarot tikai un vienīgi ik pa brīdim palielinot sodus, ir pastulba, jo patiesībā neadekvāti sodi beigu beigās noved pie vēl lielāka alkoholisma, tiesību ignorances un suicīda pieauguma.
Senais>Metsasisu
S
Pilnīgu Jums piekrītu, papildinot, ka jābeidz blēņoties ar promilēm.
Higgins
H
kaut kā mainās tie akcenti Zivej..pirms brīvdienām nu tik auroja..kontorlēsim ātrumu..bla bla bla..droši vien cerēja pirmdien paziņot ..re kā izkontrolējām, re kā mums izdevās..bet pēc bēdīgās statistikas, skat.. jāsāk atkal malt veco dziesmo par alko..manuprāt šis vīrs daļu no darba saprot kā nemitīgu Piārēšanos..da ķer tos dzērājus un beidz gaudot vienreiz..
Metsasisu
M
Robeto Džuliani - Ņujorkas pilsētas galva - parādija kā jārīkojās. Dzērājiem uz vietas jāatņem braucamais. Pie kam 3 policistu l'ēmumu nekur nav iespējams pārsūdzēt. Otrā dienā atņemtais auto ir tirgus placī un iegūtā nauda pilsētas kasē. Kas traucē tāpat rīkoties ar potenciāliem slepkavām pie mums. Vai tā kliķe, kas ilgi pie mums valdīja, no dzērājiem saņēma izpirkšanas maksu?
tm
t
Kādu māti bez dēla vienlīdz lielā mērā var atstāt gan piedzēries tīnis ar virtuves nazi, gan paģirains ķirurgs. Tā kā visa reducēšana uz braukšanu ir totāla aprobežotība. interesanti zināt, ko citu var sagaidīt no sabiedrības, kas alkohola patēriņa ziņā uz 1 iedzīvotāju Eiropā atpaliek tikai no Krievijas.
!
!
Viens gudrs onkulis reiz teica: cilvēka mēraukla ir tas, ko viņš atļautos, ja zinātu, ka par izdarīto neviens neuzzinās. Un te nu tā ir īsa. Nav manāms, ka dažam liktu aizdomāties tas, ka viņa braukšana dzērumā atstās māti bez dēla, dēlu bez tēva un sievu bez vīra. Visi viņa argumenti ir "man vajag", "nezinu, kāpēc braucu". Un tas ir stāsts par proletariātu, kas pārpratuma pēc ir saņēmis a/v apliecību un nez kur sagrabinājis naudu pārējam.
tm
t
Cipariņus studijā! :)
Randy, BRD, EU
R
Savukārt dzeršana ir tikai viens no faktoriem, nevis pats būtiskākais. >>>> Nee, cieniitais, dzershana ir pats buutiskaakais faktors!
tm
t
uz mūsu ceļiem iet bojā gan dzērāji, gan nedzērāji. Gan dēl ceļu kvalitātes, gan dēļ vājprātīgās braukšanas kultūras, gan arī ceļu policijas dēļ, kuras darbība vērsta nevis uz nelaimes gadījumu novēršanu bet sodīšanu. Savukārt dzeršana ir tikai viens no faktoriem, nevis pats būtiskākais. Jo pilnībā nemaz nedzer un nebaruc tikai musulmaņu valstīs. Tālāk au tas ir atkarīgs no katras valsts spējas to ierobežot. Bet Zivtiņam citas tēmas kā šādas kampaņas vispār neeksistē.
saprge
s
Bo droši vien arī par dzērāja meitas nāvi prieks.
tm
t
Zivtiņš ir vienkārši aprobežots. Protams, ka katru gadu bez rezultātiem tērēt nodokļu maksātāju naudu kampaņās ir daudz vienkāršāk kā sakārtot autoskolu darbību, ceļa zīmju izvietošanu un ceļa policijas darbu kā tādu.
Bo
B
It kā jau rakstīts par traģisku lietu, bet ja tā padomā, tad ziņa tomēr ir pozitīva, tāpēc pieliku tai plusu. Jo būtu vēl sliktāk, ja bojā ietu nedzerāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas