Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zivtiņš no 1.septembra vairs nebūs Satiksmes uzraudzības biroja priekšnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekks
e
Un velosipēdus ar' reģistrēsim...
ha
h
"Arī Zivtiņa jaunais amats esot jāuztver kā paaugstinājums, jo Prevencijas pārvalde uzrauga arī Ceļu policijas darbu."..... lūk jums arī birokrātija... kas ARĪ vēl uzrauga ceļu policiju??? Temīdas svaru biedrība?.. Policijas pārvalde aparāta krānu biedrība?.. kādā amatā neej - visi uzrauga kaut ko trešajā slānī jau... maucība... nah likvidt visādas Perversijas pārvaldes
Švaks
Š
Paldies Dievam. Viņš bija enerģisks, bet ar izpratni par lietām kopumā - tā pašvaki.
mazepa
m
..palasot komentārus, ko acīmredzot raksta policijas darbinieki, tad tā policija ir viens liels bardaks.....
Ruta Mūrniece
R
Vai tiešām tik daudzas pārmaiņas vajadzēja sabīdīt , lai tikai savu vīru atrautu no mīļākās bruņčiem tālāk un tuvāk sev? Lindiņ meitiņ gājējus tā pat kā mirējus noturēt nevar nekādas pārbīdes un nobīdes!
Izdienas pensija
I
Izdienas pensijā 50 gadu vecumā - nav normala parādība pie Latvijas nabadzības. Kad tas beigsies?!!! Kur skatās valdība? Kāpēc nekas netiek darīts, lai Latvija ne būtu šadu dumju likumu?
calitis
c
jap, kkas labs arī notiek
Mr. X
M
Mūrniece kopā ar JL parādīja savu īsto seju šodien pēc Bauskas notikumiem.
TP Ne..fans!!!!..
T
..nu re ..šovakar arī priecīgas vēstis!!!:)))..savu ''gudro'' populismu varēs izrādīt citur!!!
Sniper'sEye
S
Ļoti gribētos ticēt, ka pēc spožā pašreklāmista E. Zivtiņa nākošā/ieceltā Vineta Mistre starp pirmajiem apkarojamajiem CePešniekiem, kuri nav izauguši līdz SUB darbiniekiem, apkaros tos, kuri CSN pārkāpumus organizē. Spilgts piemērs -- apt. 2 km no Gaujas ielas mītnes, Brīvības ielā pie Elkor/RVR, regulāri ierodas vieni un tie paši CePešnieki, ierodas darbdienās ap 17-iem Brīvībenes krustojumā ar nobrauktuvi no Čiekurkalna viadukta, sākoties sastrēgumu un paaugstināta kustības blīvuma laikam un nevis ar zizli rokā "izmētā" sprūšanu/blīvēšanos, bet gan meklē iespējas un ieganstus sodīt -- par upuriem kļūst nedrošas sievietes, iesācēji utml., kuriem par maz iemaņu slalomā no kreisās uz labo joslu un atpakaļ, rezultātā juridiski par "agresīvo braucēju" ar naudassodu un CSDD "copy paste-ētiem" soda punktiem tiek pasludināti autovadītāji, kas ikdienā nu itin nemaz nav agresīvi! Rezultātā tiek kropļota ar CSDD soda puinktu sistēma. Mistres kundze, ja nepieciešami grēkojošo ekipāžu numuri/dienesta automašīnu VR numuri, ilglaicīgi grēkojošo CePešnieku uzvārdi un dienesta pakāpes, lai par minētajām parādībām pārliecinātos gan Jūs pati, gan, iespējams, IDB jaunais vadītājs, Jums ir iespējas šo informāciju saņemt! Der kopīgi padomāt, cik ilgi vēl SUB būs viena no tām retajām iestādēm, kurai jāpārbauda pašai savējos, -- tā, protams, nenotiek: rezultātā, izskatot konfliktu CePešnieku virsnieks, kurš nav kļuvis par SUB virsnieku, paziņo: es ticu saviem virsniekiem! Toties autovadītāji netic, profesionāli analītiķi netic vis! Pašreizējā sistēma kropļo SUB dienesta jēgu un pastiprina, protams, arī korupcijas riskus.
a man pofig
a
Spilvenaa raudaashu. Kada satriecosha zinja! Lidz asaram aizkustinaja shada bediiga veests...
Ivans Sokolovs
I
Savukārt līdzšinējais IDB priekšnieks Raimonds Mūrnieks turpmāk kopā ar sievu Lindu Mūrnieci.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas