Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zivtiņš: Uz ceļiem parādīsies netrafarēti auto un policisti slēpņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bebrs to ŽB
b
Tu no Tukuma ar MOPĒDU brauci, ka īsā ceļa posmā Tewi 100 auto apdzina?
Driver
D
Man patik braukts 90 km//st par latvijas sosejiem, kaut gan mana masina iet ap 220 km/st Es iesu nopirtk ezeli un un celosu ar to. Varbut celu policija ari tad meginas naudu izspiest no manim?
likums
l
Es neapstasos ja sitiem nav policistu uniformas
Zivtiņa kungam
Z
Varbūt policistam nelīst tikai krūmos un nekāpt kokos, bet var arī pārģērbties, piemēram, par ielas meitām...
Ha - krā
H
"...policija vienmēr visur nokavē..." ................................................ ........................ Nevar jau krūmos sapinies policists tik ātri būt gatavs ķeršanai!
gp
g
krā, krā, krā
krā
k
Pēdējā laikā situācija, šķiet, kļūst nekontrolējama: palasu ziņās, ka policija vienmēr visur nokavē vai uzbāžas, tur kur varētu to nedarīt. Tai pat laikā bēgošus avāriju izraisītājus, dzērājus un tml. aiztur citi apzinīgie satiksmes dalībnieki, tāpat sniedz palīdzību. Ja CP tā turpinās, tad vēl pēc kāda laika ailīti budžetā varēs svītrot, jo sabiedrība pati būs atradusi veidu kā tikt galā ar agresīvajiem satiksmes dalībniekiem.
Jūras mandarīns
J
Preventōr Zivtiņ! Ja kāds gribētu cīnīties ar pārkāpējiem, ar agresīvajiem braucējiem, pietiktu regulāri paganīties Brīvības ielā starp Dailes teātri un Matīsa tirgu: nevajadzētu tērēt CePešniekiem benzīnu, braucot līdz krūmiem. Katru vakaru kāds padsmit baikeru šurī tudī-sudī ar baikiem un mauc to taisno gabalu wheeling-ā/uz pakaļējā rata: unn ne jau uz 50, pat ne 60 km/h; pirms pāris nedēļām viens tāds ar purnu pa priekšu, guļus slīdot, sabremzējās pie aptiekas Brīvībenes un Stabenes stūrī, bet slinkie un mazizglītotie/palīgskolu absolventi cp puikiņas taču nevar izdomāt, kā tādus ķert, vieglāk sēdēt vārtrūmē aiz Tallinas ielas krusta un šmoņīt neatļautā labā pagrieziena mīlētājjus, arī tos vajg ķert, bet tie nav apkārtējiem tik bīstami. Kurš ir redzējis ceļu policistu ekipāžu, kaut vienu, kas ielu pārietu krustojumā un likumīgi, piemēram, kad CePešnieki jau tā noēdušies resniem vēderiem, iet ikdienas navaru no;est Lauvas namā: visi kas apstājas Dailes teātra pusē, slāj pāri Brīvībenei pilnīgā po*ujā: king-i!
zeltene
z
Bet kas ir ar to slēpšanos!!!!! Nu bļāviens, Zivtiņ, taču nelieciet policistiem sēdēt krūmos un izskatīties pēc idiotiem, kuri jau sen ir zaudējuši cieņu sabiedrības acīs. ESIET REDZAMI! Strādājiet, palīdziet, aizrādiet, neprasiet kukuļus, esot pieklājīgi!
Skaidrs!
S
Tiko uz Ulmaņa gatves dzelzceļa pārvada pēc Vienības gatves redzēju, kā zaļie vīriņi noformē CSN, kurā bija iesaistīts Panamera (!!) ar samīcītu pakaļu un, liekas, vēl 3 autiņi - kaut kāds džips. takša mersis un Cayenne! Vot būs apdrošinātājiem bēdas ;(
Pelēkais Vilks
P
Guntis 09:54 atvainojos par atkārtošanos.
Pelēkais Vilks
P
Ātrums nenogalina - jūs, skolā nemācījušies dulburi. Nogalina straujas ātruma izmaiņas, t.i. paātrinājums
int
i
Izbeidz, Zivtiņ biedēt, kā padomju laikā!!! Tipa, tūlīt pabiedēsim, ka visur būsim un slēpsimies! Ej dirst, neviens vairs nebaidās!!!!!!!!! Ja tu pret mums ar biedēšanu, tad mēs ar tēpat pret policiju izturēsimies. Kuņas tādi!
Bille
B
Vai tad strīds par to vai noteikumi jāievēro, vai par to kā tos labāk ievērot? Es vienmēr (gluži automātiski) nometu gāzi, kad dzeltenās vestītes pamanu. Un brauktu uzmanīgāk, ja zinātu, ka priekšā stacionārs radars. Un gan jau visiem tā. Bet katrs, kas nav muļķis saprot, ka soda naudas vairāk var iekasēt, ja dara kā Zivtiņš grib- sēpjas krūmos, radars aiz planšetes, netrafarēta mašīna un to visu turklāt tādā vietā, kur apdzīvota vieta beidzas, t..i., māju vairs nav, bet zīmes darbība vēl ir.
Audists
A
Smiekli un asaras palasot kas Latvijaa notiek uz celiem.Policijai jaaslepjas. Kapec?Rietumos tieshi otradi, policija visaadi demonstree savu klatbutni uz celiem un tas disciplinee vadiitajus.Par bedreem. Ja es sheit, ritumos, iebraukshu kaadaa bedree , sadauzishu auto, nelaimiigs uz muuzhu buus taas organizacijas vadiitaajs, kursh atbild par celu staavokli.Un kaa var tik preciizi ieveerot brauksanas atrumu.Sheit dazhadas valstiis ir atlauts atshkirigi paarsniegt atlauto brauksanas atrumu.No5--10km. st, par ko nesoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas