Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zivtiņš: veiktās aktivitātes ir devušas rezultātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
penis...
p
nemuldi tikai vecīt,...baigais labums,.... 124 FOLLIĶI pie STŪRES
Jukums
J
Uzskatu, ka sodu sistēmā arī ir jāievieš progresīvais princips. Soda apmēram ir jābūt noteiktu procentu apmērā no pēdējā gada laikā gūtajiem ienākumiem. Šāda sistēma ir taisnīgāka un jau sen darbojas, piemēram, Somijā. Tikai pie mums vēl ir plakanā sodu sistēma. Turklāt, kā jau te pareizi rakstīja, deputāti joprojām ir privileģēti un izmanto transportu uz visu pārejo cilvēku rēķina.
??
?
Paši pūta, paši dega?
aurus
a
man liekās, ka Zivtiņš blefo. Es neredzēju nevienu ekipāžu. vien saulkrastos vientuļš zilā formā uz mocītša krūmos ar radaru sēdēja... Bet vajag mainīt kultūru tā, lai katrā ballītē jau pašā saķumā visiem būtu skaidrs, ka nebrauks, ja būs dzēruši kaut aliņu. Un lai katrs, kas grib iedzert nopērk par Ls100 alkometru un pārbaudās pats...
Sniper'sEye
S
Gribētos redzēt karti ar tiem punktiem un dežūru/stopēšanas ilgumiem, kur un kā Zivtiņnieki savākuši tos > 16 000 pārbaudīto nedzērāju! Nebrīnīšos, ja mazāk laika būs pavadīts uz Jūrmalenes miljonāru trases, jo tur tik daudz čomu garām jālaiž, ilgāk -- uz Pleskavenes, ar bremzēšanu aiz Baltezera, lai Baltezera miljonāros netrāpītu utml. Un cik daudz melno punktu to pārbaudīšanas vietu tuvumā? Un...? Ja jau par nodokļu naudu, tad maksātājiem, vismaz dažiem, gribētos zināt vairāk... Jā, un vēl arī to, kā un vai masveidīgas nedzērāju bremzēšanas akcijas tiek organizētas civilizētās valstīs?
statistiķis
s
..ziniet ko teica CP apturējis..sapratis jau uz ''aci'' ka nesmu dzēris ''pūtiet vien...Zivtiņam vajag STATISTIKU!!!''....tā kā ...beidziet ..''prevencijas kungs'' te pašreklamēties!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lelle
L
Kampaņas nekad sevi nav attaisnojušas. Ir jāsāk ar izglītību un kultūru...
Lelle
L
Mani vairāk interesē cik Saeimas deputātu, ministreļu un valsts iestāžu vadonīšu līgot ir devušies ar valsts mašīnu un valsts šoferi pie stūres, kurus pēc nodzertas un novemtas nakts par valsts naudu, kā ķeizarus, aizvizinās uz mājām un nevienam no šiem ķēmiem nebūs jāriskē ar savām tiesībām un 1000 latiem?! Pie tam tikai par 22 latiem mēnesī samāksu!!! Kurš no mums tā negribētu kā šie?! Paši sev likumus sakārtojuši, bet par tautu dziļi nospļauties...
arturs
a
veseli 64 sakjerti, taa jau laikam buus puse no visiem latvijas iedziivotaajiem.
Sniper'sEye
S
Kad būs ticami alkometri un alkometru operatori no CP? Nav manīts, ka pēc CP virsnieku/VIRSNIEKU (!) -- bandītēnu, kuri grozīja alkometrus pēc sava prāta -- aizturēšanas galvenais preventōrs Zivtiņš būtu kaut ko darījis, lai autovadītājiem būtu pamats ticēt visam, ko saka ceļu policisti, skatoties savos alkometros. KĀDS PAMATS TICĒT? !Mistre funkcionāli = nulle, Zivtiņš pašreklāmas skaļrunis, šobrīd faktiski būtu jāizziņo tagadējo alkometru norakstīšana, jo CP nevar ticēt, ja izmanto alkometrus, kurus var paši noregulēt, kā vien vēlas. Faktiski ikviena apturētā pienākums ir pieprasīt asinsanalīzi, un lai tie bandītēni ved pie īstiem mediķiem. Operatīvo alkotestu turpmāka izmantošana tagadējā izpildījumā turpmāk iz bezjēdzīga un valsts pienākums ir to pārtraukt. No kā gan piedzīt zaudējumus, ko sagādājusi nelegāli regulējamu alkometru iepirkšana? Un kādu sodu saņe'muši Carnikavas skrūvētāji, Zivtiņ?
64 cilvēkiem jāņi - nelaime
6
Jāšķiras no auto par vienu kļūdu dzīvē - iedzert alu Latvijā, Jāņos un ietaupīt 10 latus uz taksi. 7000 cilvēki tika aizkavēti par vismaz 10 minūtēm, kaut arī nedzer un nekad nedzers, vismaz pie stūres. + neskaitot policijas ekipāžas benzīnus un citas lietas. Drīz Jāņi tiks uzskatīti par NELAIMI - svinēt Latvijā.
Pēteris
P
Cik tā kampaņa izmaksāja Latviešu nodokļu maksātājiem?
duramais
d
Edmunds Zivtiņš vienīgais šajās dienās no valsts amatpersonām, kurš vien grozās visos TV kanālos un interneta portālos. Bet kur tad ir policijas kampaņas rezultāti? Tik daudz pieķerto narkomānu un dzērāj šoferu liecina par to, ka policijā ir augsts korupcijas līmenis, jo kādi 300-500 vadītāji samaksāja kukuļos, lai atpirktos. Kas to tagad pārbaudīs? Vai ir kāds ceļu policists vai kāds cits policists pieķerts par kukuļiem? Ne, nav, jo izplānota kampaņa nebija efektīga. Netika iesaistīta Drošības policija, Iekšējās drošības birojs. Skaidrs ir viens, ka ieguvēji no šīs kampaņas ir tikai policisti, kuriem iespējams izdevās ko nopelnīt. Sabiedrībai tikai zaudējumi, jo daudzi tā arī nesastapa nevienu policistu savā ceļā, citus vairākkārt pārbaudīja, bet avāriju skaits nemaz nav mazinājies un dzērāju pie stūres pat kļuva vēl vairāk 3 reizes, nekā ikdienā. Kas par to atbildēs? Kā redzams, tad Jaunais laiks ar Lindas Mūrnieces priekšgalā vadot iekšlietu ministriju nespēj nodrošināt policijas efektīgu darbu.
bank
b
Kaut kā uzkrītoši liela liekas amatpersonas izcelšana visos ziņu portālos! Lielā zive mazo tikai pabaidīja...
logs
l
Pilnīgi piekrītu Jums,ka nevajag visu trasi strostēt,bet dzērājcilvēkus jau savlaicīgi neitralizēt,lai nedomā strādāt vai tēlot varenu šoferi,jo dzērājs pie stūres pārvēršas par potenciālu slepkavu.Tagad daudzi cilvēki to saprot un policijai jārunā ar cilvēkiem gan lielākos gan mazākos ciemos , pilsētās un darbu vietās un dzērājšoferi kā tādi parazīti ,blusas jāizlasa,pasekojot viņu izdarībām mierīgā veidā,un jebkurš cilvēks uzrādīs šoferi,ja zinās,ka tas braukā dzērumā.Bez izsekošanas vai labos nolūkos spiegošanas nekas labs nebūs.Autoceļi nav domāti cilvēku pāraudzināšanai,kontrolēšanai,strostēšanai,baidīšan ai,jo ceļš jau tā ir riska vieta,būtu daudz labāk,ja uz ceļiem policija palīdzētu šoferiem braukt nevis vēl strostēt,tas darbs jau jāizdara pirms viņš atrodas uz ceļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas