Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zivtiņš: vietām varētu palielināt atļauto braukšanas ātrumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Daunis
D
Labāk novākt vietām nevajadzīgās ātrumu ierobežojošās ceļazīmes, pārskatīt apdzīvoto vietu ( dzeltenās, ātrumu ierobežojošās ) ceļazīmes. Vietām laukos jāvelkas uz 50 km/st divus kilometrus vienas miestā palikušās mājas dēļ. Ak, jā - tad jau ceļu policijai nebūs kur krūmos sēdēt. Un atļaut CP ar netrafarētām mašīnām ķert pārkāpējus, tādējādi izķerot '' atsaldētos'' un iemācot lielu daļu vadītāju rādīt pagrieziena signālus un ievērot ceļazīmi '' Dodiet ceļu ''.
leo
l
Saprāta balss!
Cody
C
Ja atļaus 110, tad brauks uz 130. Norvēģijā ātruma samazināšana par 10km/h samazināja nāves gadījumus par 25%. Nav Latvija tik liela, lai tik ļoti steigtos.
Klementīne
K
Ar kārtībā esošu autiņu, ja rociņa neaug no pakaļas, pa šosejām var braukt vismaz 130 km/h. Tas nozīmē, ka tiem, kas vēlas izmantot šo iespēju, nepieciešams sarīkot atbilstošu braukšanas eksāmenu un saņemt atbilstošu atļauju. Eksāmens, konsultējoties ar ekspertiem, varētu būt pārliekams reizi gadā/divos (atkarībā no vecuma un iegūto punktu skaita eksāmenā). Toties sods par individuālā ātruma līmeņa pārkāpšanu droši būtu pieckāršojams. Bet tai, kura prot braukt, nebūtu jāvelkas ar 85 aiz kāda muļļas (ko apdzīt nevar, nepārkāpjot noteiktos 90). Visi citi risinājumi ir stulbi un neefektīvi. Šobrīd vismaz 90% braucēju noteikumus pārkāpj, no tiem apmēram puse - stulbi pārkāpj, vairojot apdraudējumu sev un citiem. Apdomājiet manu priekšlikumu, Zivtiņa kungs. Drošība uz ceļiem tikai paaugstinātos. Lieku savu sirmo galvu ķīlā!
latvietim
l
tad jau jātļauj braukt tikai tiem uz 140 kam ap 65..pensijas nevajdzes maksat
Latviešvalodīgais
L
Tas varētu būt labs budžetu konsolidācijas pasākums, kopā ar pensijas vecumu samazināšanu, jo nositoties cilvēks arī neprasīs resursus no valsts. Tikai lai reāli izjustu efektu, domāju, ka jāpaceļ tas atļautais ātrumu līdz vismaz 140 km/h
Jānis
J
PRAKTISKI ĻOTI MAZ , KURI ĀRPUS APDZĪVOTĀM VIETĀM IEVĒRO ATĻAUTO BRAUKŠANAS ĀTRUMU. Reālā situācija ir pavisam cita. Vienīgais mazāk iekasēs soda naudas par atļautā ātruma pārsniegšanu.
hmm
h
Uz Jurmalas sosejas jau noteikti varetu 110, savadak man tur javeelkas ar Bentley uz 90km/h, degvielas paterinsh sanak lielaks neka braucot uz 110!!!:)
mans
m
No viņa gan negaidīju, bet doma patiešām pareiza un tiešām Igaunijā daudzviet uz šosejām ir 100.
Ministry of Truth
M
Tikai apvienojumā ar dzeršanas aizlieguma atcelšanu.
wala
w
radari jau neņem kukuļus !!! Policistu paliks arvien mazāk !!!
kukulis
k
Bet par ko tad ceļu policisti ņems kukuļus
hmm
h
bet vēl vairāk nepieciesams pārskatīt tās vietas, kur ir neloģiski atļautā ātruma samazinājumi...
James
J
Protams, ka ir ļoti daudz posmi, kur 110 km/h būtu ok!
nu ja
n
šī ir ideja, lai no dzērušajiem velosipēdistiem varētu vairāk sodos iekasēt. Par braukšanu dzērumā ar velosipēdu pārsniedzot 100km/h būs pavisam cits asums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas