Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Zog ūdens skaitītājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mauzers>>vietejai
m
tie būs nodoti lužņos,jo cik saprotu tad reģistrēti ūdens pārvalde un pielietot Rigā nebus iespejams..Brinums kā vēl neķeras klāt siltummezglos pie siltummainiem...tie ari labi sver un maksā kā lūznis...nopirkt gatavas atslegas lai ieklūtu telpās nesagāda problemas:))..
Vietējā
V
Tie ir tie, kas pagrabā uz visu māju...Traks bija pārsteigums Iļģuciemā 7.00 no rīta - ūdens ne piles...atslēdza, jo nozagts skaitītājs. Pieslēdza tikai vakarā ap 17.00. Tātad - diena (arī rīts!) bez ūdens + vēl būs izdevumi par skaitītāju. Un tie, kas uz visu māju, maksā vairāk par 20 Ls :(
Trubiņš
T
Kāpēc neviens neraksta par durvju uzlaušanu vai atmūķēšanu apzagtajos dzīvokļos? Vai tad nekas cits nav paņemts, kā tikai ūdens skaitītāji?
mauzers
m
kas tā ILģuciema darbiniece galigi driģenes aprijusies...nafig kādam Krievijā vai kur citur vajag tos 10 skaititājus:))...Pati noskrūvēja un tuvējā točkā nodeva....Interesanti..vai tie skaititāji ir dzivokļos vai pagrabos kas uz visu māju???
Rado
R
:)))) tas skaitītājs pērkot maksā ap 20 Ls, tas nozīmē ka uzlauž dzīvokli un nozog kaut kādus lietotus krāmus par 20 Ls?! ŅEVERJU!
Holms
H
Elementāri Vatson - visu laiku rakstīja ka tiek patērēts nereāli mazs udēns apjoms, un kad tuvojas laiks kārtējai skaitītāju apskatei - tos kāds veiksmīgi nozog - un dzīvo laimīgs tālāk :)
monopols
m
te nu uzskatāmi redzams, kā monopolisti ietekmē situāciju: - klientiem tiek uzspiesti maksas skaitītāji, kuri par maksu regulāri jāmaina (pati ideja jau it kā pozitīva - cik patērēsi, tik maksāsi, ja tikai šo skaitītāju rādījumus tiešām ņemtu vērā) - par skaitītāju drošību atbild pats klients, nevis monopolists - ja skaitītāja rādījums monopolistu neapmierina (vienmēr pārāk zems ! ), monopolists ir tiesīgs to voluntāri koriģēt palielinājuma virzienā; - ja skaitītāju nozog, klienti tiek sodīti "ar rubli" - monopolists patvaļīgi izdomā neesošā skaitītāja rādījumus, kas, protams, ir augstāki, kā skaitītāja fiksētie. Vai RŪ pats neneoskrūvē skaitītājus, lai palielinātu savus ieņēmumus? Monopolists ir vienīgā skaitītāju pazušanā ieinteresētā persona , kura nenes NEKĀDU ATBILDĪBU un NECIEŠ NEKĀDUS ZAUDĒJUMUS.
klients
k
Vai pie katra skaitītāja vajadzīga diennakts policijas apsardze?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas